Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Nagy kezdés lenne ha Mou-t elvinnék 20ért, Khedirát 25ért, 45ös pluszban kezdjük az évet és javulna a keret

-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
JM-nak agyára mehetett valami.......Khedira? Hót balfék az a manusz....hát én profi fociban még nem láttam olyant mint pl tőle,hogy kapura tört,a kapussal szemben állt és lövésre vállalkozott,de telibe a földbe rúgott sima tiszta helyeztben,senkitől sem zavartatva.....a fű meg csak úgy repült ki a levegőbe....a labda meg érintés nélkül gurult tovább.
De amúgy is,ha így gondolja,az fasza.....az jó,mert nekünk EGYÉRTELMŰEN,ez a rossz kp-a volt a fő problémánk.
De amúgy is,ha így gondolja,az fasza.....az jó,mert nekünk EGYÉRTELMŰEN,ez a rossz kp-a volt a fő problémánk.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Remélem csak a mondat első fele verte ki nálad a biztosítékot!R.M.C.F írta:Gerr90 írta:Január óta nem iszom alkoholt, próbálok egészségesen élni DE, ha Khedira eligazol idén nyáron, kegyetlenül szétcsapom magam!
Na eddig voltam veled jóba...

- Los Blancos
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: RMCF
De csúnya lesz. Alonso, Casemiro, Verratti, Modric, PogbaAz AS megosztotta a Mirror egyik hírét, ami arról szól, hogy Mouirnho már a Chelsea jövő évi keretét tervezi. Ennek egyik alappillére Sami Khedira lehet, akinek az árát 23-25 millió euró közöttire becsülik. José mindenképpen meg kívánja erősíteni a középpálya közepét, és Khedirát az egyik leghűségesebb játékosának tekinti, így szeretné magával vinni, erről már tájékoztatta Abramovicsot is.

-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Gerr90 írta:Január óta nem iszom alkoholt, próbálok egészségesen élni DE, ha Khedira eligazol idén nyáron, kegyetlenül szétcsapom magam!
Na eddig voltam veled jóba...

-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Viheti nyugodtanAz AS megosztotta a Mirror egyik hírét, ami arról szól, hogy Mouirnho már a Chelsea jövő évi keretét tervezi. Ennek egyik alappillére Sami Khedira lehet, akinek az árát 23-25 millió euró közöttire becsülik. José mindenképpen meg kívánja erősíteni a középpálya közepét, és Khedirát az egyik leghűségesebb játékosának tekinti, így szeretné magával vinni, erről már tájékoztatta Abramovicsot is.

-
Január óta nem iszom alkoholt, próbálok egészségesen élni DE, ha Khedira eligazol idén nyáron, kegyetlenül szétcsapom magam!

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Remélem azért az igaz, amit most kiírtam, és Higuaín mellett Khedirától is megszabadulunk.vasárnap van, ilyenkor a hírek 90%, az angol hírek 100%-a hazugságokon és kitalációkon alapul.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
vasárnap van, ilyenkor a hírek 90%, az angol hírek 100%-a hazugságokon és kitalációkon alapul. :-)
-
Azért szerintem a védőknek több esélyük van a csapaton belül, Messi biztosan nem akar bekket játszani, így nem áll fenn a veszélye az összetűzéseknek. Persze flop védőre is emlékezhetünk (Csigrinszkij), de őt azért nem lehet az említett két úriemberhez hasonlítani.R.M.C.F írta:Ne foglalkozz velük....az igazolásaik úgy is általában besültek mostanság....
Én kicsit tartok attól, hogy egy Carvajal-Marcelo párossal mi is így járhatunk jövőre.Galacticos írta: szerintem nem feltétlenül.
ha még mindig nem szólnak alvesnek és albanak hogy ne menjen ennyit fel úgy hogy nem ér vissza akkor lehet ott akár 2 varane is() vagy akárki ha lendületből viszi rájuk 2-3 gyors játékos, akkor ehet ott thiago silva ő sem fogja tudni őket megállítani szabálytalanság nélkül.
egy labdavesztés után mondjuk a középpályán akkor náluk hátul 2-3ember védekezik.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
És akkor hogy játszatnád, ha nem Benzema helyett? Vagy milyen felállásban?Remy írta: Mivel Rooney úgyis elmegy a MU-tól, így meg kéne próbálni elhozni, DE nem Benzema helyett. Higut eladjuk, és abból ide lehetne hozni Rooneyt.
Benzema, Rooney, Morata trió szerintem elég jó lenne jövőre.
Csak azért, mert nem hiszem, hogy Rooney eltűrné a padozást, véleményem szerint ő akar az első számú csatár lenni...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Moratat vinni fogja a Sevilla, Rooney meg nem fog idejönni, meg nem is kell ide.Morata trió szerintem elég jó lenne jövőre.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mivel Rooney úgyis elmegy a MU-tól, így meg kéne próbálni elhozni, DE nem Benzema helyett. Higut eladjuk, és abból ide lehetne hozni Rooneyt.Alig jelentették be David Moyes kinevezését Manchesterben, máris megvan az első számú célpontja, aki nem más, mint Karim Benzema. Angol lapok szerint a minden bizonnyal távozó Wayne Rooney helyére igazolná le a Real Madrid francia támadóját, akiért 35 millió eurót fizetnének.
Benzema, Rooney, Morata trió szerintem elég jó lenne jövőre.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Galacticos
szerintem nem feltétlenül.Gerr90 írta:Remélem sem Silva, sem pedig Hummels nem költözik Barcelonába.
Óriásit erősödnének velük.
ha még mindig nem szólnak alvesnek és albanak hogy ne menjen ennyit fel úgy hogy nem ér vissza akkor lehet ott akár 2 varane is(

egy labdavesztés után mondjuk a középpályán akkor náluk hátul 2-3ember védekezik.
-
Ne foglalkozz velük....az igazolásaik úgy is általában besültek mostanság....

-
Remélem sem Silva, sem pedig Hummels nem költözik Barcelonába.
-
Addig amíg a madrid be nem jelentkezik.odavan értük

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Szerintem sem kacsa, felmérik a lehetőségeket.Kiderült már, hogy csak kacsa volt-e Perez kis offenzívája?
T.Silva, ha spanyolba igazol, akkor az a Barcelona lesz, odavan értükMostmár prioritást élvez nálam Thiago Silva is.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
biztos hogy nem kacsa, ott tárgyalnak brazilban perez emberei.ericco írta:Albiol fogja helyettesíteni, ez egyértelmű. A múltkori dicsérő nyilatkozat Mourinhotól azt jelentette, hogy a spanyol előrelépett 3. számú védőnek.
Neymarral kapcsolatban nincs hír? Kiderült már, hogy csak kacsa volt-e Perez kis offenzívája? :-)

- ateeemadrid
na nemár, kicsit korai 19 évesen temetni 1 sérülés miatt, nem?tubatibi írta:Mostmár prioritást élvez nálam Thiago Silva is. Kitudja, hogy tér vissza Varane, lehet már sose lesz olyan, mint a régi és akkor búcsút mondhatunk a világ legígéretesebb védőjének.