Remélem csak a mondat első fele verte ki nálad a biztosítékot!R.M.C.F írta:Gerr90 írta:Január óta nem iszom alkoholt, próbálok egészségesen élni DE, ha Khedira eligazol idén nyáron, kegyetlenül szétcsapom magam!
Na eddig voltam veled jóba...

HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. május 12., vasárnap 13:54
Remélem csak a mondat első fele verte ki nálad a biztosítékot!R.M.C.F írta:Gerr90 írta:Január óta nem iszom alkoholt, próbálok egészségesen élni DE, ha Khedira eligazol idén nyáron, kegyetlenül szétcsapom magam!
Na eddig voltam veled jóba...
HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. május 12., vasárnap 13:53
De csúnya lesz. Alonso, Casemiro, Verratti, Modric, PogbaAz AS megosztotta a Mirror egyik hírét, ami arról szól, hogy Mouirnho már a Chelsea jövő évi keretét tervezi. Ennek egyik alappillére Sami Khedira lehet, akinek az árát 23-25 millió euró közöttire becsülik. José mindenképpen meg kívánja erősíteni a középpálya közepét, és Khedirát az egyik leghűségesebb játékosának tekinti, így szeretné magával vinni, erről már tájékoztatta Abramovicsot is.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 12., vasárnap 13:51
Gerr90 írta:Január óta nem iszom alkoholt, próbálok egészségesen élni DE, ha Khedira eligazol idén nyáron, kegyetlenül szétcsapom magam!
HozzászólásSzerző: el magico » 2013. május 12., vasárnap 13:51
Viheti nyugodtanAz AS megosztotta a Mirror egyik hírét, ami arról szól, hogy Mouirnho már a Chelsea jövő évi keretét tervezi. Ennek egyik alappillére Sami Khedira lehet, akinek az árát 23-25 millió euró közöttire becsülik. José mindenképpen meg kívánja erősíteni a középpálya közepét, és Khedirát az egyik leghűségesebb játékosának tekinti, így szeretné magával vinni, erről már tájékoztatta Abramovicsot is.
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. május 12., vasárnap 13:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 12., vasárnap 13:48
Remélem azért az igaz, amit most kiírtam, és Higuaín mellett Khedirától is megszabadulunk.vasárnap van, ilyenkor a hírek 90%, az angol hírek 100%-a hazugságokon és kitalációkon alapul.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. május 12., vasárnap 13:46
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. május 12., vasárnap 13:45
Azért szerintem a védőknek több esélyük van a csapaton belül, Messi biztosan nem akar bekket játszani, így nem áll fenn a veszélye az összetűzéseknek. Persze flop védőre is emlékezhetünk (Csigrinszkij), de őt azért nem lehet az említett két úriemberhez hasonlítani.R.M.C.F írta:Ne foglalkozz velük....az igazolásaik úgy is általában besültek mostanság....
Én kicsit tartok attól, hogy egy Carvajal-Marcelo párossal mi is így járhatunk jövőre.Galacticos írta: szerintem nem feltétlenül.
ha még mindig nem szólnak alvesnek és albanak hogy ne menjen ennyit fel úgy hogy nem ér vissza akkor lehet ott akár 2 varane is() vagy akárki ha lendületből viszi rájuk 2-3 gyors játékos, akkor ehet ott thiago silva ő sem fogja tudni őket megállítani szabálytalanság nélkül.
egy labdavesztés után mondjuk a középpályán akkor náluk hátul 2-3ember védekezik.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. május 12., vasárnap 13:41
És akkor hogy játszatnád, ha nem Benzema helyett? Vagy milyen felállásban?Remy írta: Mivel Rooney úgyis elmegy a MU-tól, így meg kéne próbálni elhozni, DE nem Benzema helyett. Higut eladjuk, és abból ide lehetne hozni Rooneyt.
Benzema, Rooney, Morata trió szerintem elég jó lenne jövőre.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 12., vasárnap 13:40
Moratat vinni fogja a Sevilla, Rooney meg nem fog idejönni, meg nem is kell ide.Morata trió szerintem elég jó lenne jövőre.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. május 12., vasárnap 13:38
Mivel Rooney úgyis elmegy a MU-tól, így meg kéne próbálni elhozni, DE nem Benzema helyett. Higut eladjuk, és abból ide lehetne hozni Rooneyt.Alig jelentették be David Moyes kinevezését Manchesterben, máris megvan az első számú célpontja, aki nem más, mint Karim Benzema. Angol lapok szerint a minden bizonnyal távozó Wayne Rooney helyére igazolná le a Real Madrid francia támadóját, akiért 35 millió eurót fizetnének.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 12., vasárnap 13:33
szerintem nem feltétlenül.Gerr90 írta:Remélem sem Silva, sem pedig Hummels nem költözik Barcelonába.
Óriásit erősödnének velük.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 12., vasárnap 13:28
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. május 12., vasárnap 13:19
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 12., vasárnap 13:04
Addig amíg a madrid be nem jelentkezik.odavan értük
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 12., vasárnap 12:58
Szerintem sem kacsa, felmérik a lehetőségeket.Kiderült már, hogy csak kacsa volt-e Perez kis offenzívája?
T.Silva, ha spanyolba igazol, akkor az a Barcelona lesz, odavan értükMostmár prioritást élvez nálam Thiago Silva is.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 12., vasárnap 12:57
biztos hogy nem kacsa, ott tárgyalnak brazilban perez emberei.ericco írta:Albiol fogja helyettesíteni, ez egyértelmű. A múltkori dicsérő nyilatkozat Mourinhotól azt jelentette, hogy a spanyol előrelépett 3. számú védőnek.
Neymarral kapcsolatban nincs hír? Kiderült már, hogy csak kacsa volt-e Perez kis offenzívája? :-)
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. május 12., vasárnap 12:48
na nemár, kicsit korai 19 évesen temetni 1 sérülés miatt, nem?tubatibi írta:Mostmár prioritást élvez nálam Thiago Silva is. Kitudja, hogy tér vissza Varane, lehet már sose lesz olyan, mint a régi és akkor búcsút mondhatunk a világ legígéretesebb védőjének.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 12., vasárnap 12:46
Értettem mi volt a lényege a hsz-nek.Erti írta:Nem ez volt a mondandóm lényegemorientes írta:Amennyire egybe van most az a klub,amilyen erősítéseket terveznek,én nem gondolnám hogy nagyon vissza fognak esni....
Amúgy az edzőváltás miatt én nagy esélyt látok erre
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 12., vasárnap 12:45
mért menne el?MorataMartin írta:Nyáron elmegy Pepe,
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem