Aranylabda - 2013

Archívum

Ki kapja szerinted idén az Aranylabdát?

Cristiano Ronaldo
150
85%
Messi
16
9%
Ribéry
11
6%

Szavazatok száma: 177

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

Re: Aranylabda - 2013

HozzászólásSzerző: sonic » 2014. január 13., hétfő 17:08

2010ben megváltozott az Aranylabda... ha nincs változás, akkor ott Sneijder vagy valamelyik spanyol kapja... de ott megváltoztak a dolgok és csak az egyéni teljesítmény számít, az hogy ez jó-e vagy sem az más kérdés, de így nem is kérdés, hogy kinek kell kapnia, a sok kupára ott van az év Uefa játékosa díj, vagy mi annak a neve, azt kapta meg Ribéry is.
Itt semilyen egyeni vagy csapat teljesitmeny nem szamit. Max kis reszben. Az szamit hogy kinek ki szimpatikus... :)
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

mia san mia
Kedvenc csapatod: Bayern München

HozzászólásSzerző: mia san mia » 2014. január 13., hétfő 17:08

Úszómester írta:alves is nem tudom mit keres ott, 2 éve annyiból áll a játéka hogy felfut beadja,és bedobással jön az ellenfél
szerintem simán mehetett volna alaba
Egész pontosan felfut beadja/eladja és a helyéről kapják a gólt, mert 10 méter hátrányban lohol visszafelé. Tavaly 3 gólt kaptak tőlünk az ő helyéről. De vitathatatlanul ott a helye. Sőt emiatt Lahm is csak balra fér be Alves annyira kiemelkedő volt. :))

fiore
Kedvenc játékosaid: isco
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: fiore » 2014. január 13., hétfő 17:06

Marci írta:Messi mai szerelése:

KÉP

azért a múltkori sem piskóta

:mrgreen:
.

Úszómester
Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Úszómester » 2014. január 13., hétfő 17:04

alves is nem tudom mit keres ott, 2 éve annyiból áll a játéka hogy felfut beadja,és bedobással jön az ellenfél
szerintem simán mehetett volna alaba

mia san mia

HozzászólásSzerző: mia san mia » 2014. január 13., hétfő 17:01

Dupla D írta:ezt a csapatot nem a neten lehetett megszavazni?
De. Ezért mondtam, hogy nem tudom nevessek-e vagy sírjak. :D Sokan egészen más klubfutballt néztek tavasszal mint mondjuk én. :)
Ugyanolyan szimpátia szavazás mint amilyenné sajna az Aranylaszti is kezd válni. :S

Marci
Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Varane
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Marci » 2014. január 13., hétfő 16:59

Messi mai szerelése:

KÉP

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. január 13., hétfő 16:54

ezt a csapatot nem a neten lehetett megszavazni?
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

mia san mia

HozzászólásSzerző: mia san mia » 2014. január 13., hétfő 16:53

Azért szoktam nézni a Bundesligát, de igaz ott inkább a Schalke meccseit követem. :D[/quote]
Elvégre Száláj Madridban "nevelkedett". :P

mia san mia

HozzászólásSzerző: mia san mia » 2014. január 13., hétfő 16:52

4-en abból a Barcából amely megnyert egy kemény bajnoki címet, és hárman abból a Bayernből amely 6 lehetségesből 5 trófeát begyűjtött és talán a legjelentéktelenebbet bukta el. Röhej ha ez igaz. De nem lepődnék meg annyira őszintén szólva. :)

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2014. január 13., hétfő 16:50

mia san mia írta:
MorataMartin írta:Én mint hatalmas francia válogatott szurkoló mondom, hogy Ribéry nem több egy jó játékosnál. Hiába mondod a Bayern nélküle is tökéletesen működő gépezet. Ronaldo pedig a hátán viszi a Real Madrid és a válogatottat is. Amit a nagyszájú Ribéry csinál a válogatottban az több, mint gyalázat. És azt az embert nevezték az új Zidane-nak :lol:
Messze van Zidane-tól. Ezt Bayernesként mondom. De hidd el több olyan meccset láttam ahol Ribéry hiányzott a pályáról.
Nem követitek heti szinten a Bayernt. (legalábbis gondolom már csak a két klub csodás viszonya miatt is)
Ha kivesszük Ribéry-t vele együtt "hal" Alaba is. Magyarán a komplett baloldal. Félkarú óriás nélküle a csapat. :)
Persze ez a BuLiban belefér, de mondjuk a BL-ben marhára nem.
Azért szoktam nézni a Bundesligát, de igaz ott inkább a Schalke meccseit követem. :D

Banán

HozzászólásSzerző: Banán » 2014. január 13., hétfő 16:43

Xavi, Iniesta :lol:
Hihetetlen, hogy őket mindig be lehet tolni ezekbe a csapatokba, szerintem játszaniuk sem kellene, itt már automatizáltan futnak a folyamatok. :D

mia san mia

HozzászólásSzerző: mia san mia » 2014. január 13., hétfő 16:41

MorataMartin írta:Én mint hatalmas francia válogatott szurkoló mondom, hogy Ribéry nem több egy jó játékosnál. Hiába mondod a Bayern nélküle is tökéletesen működő gépezet. Ronaldo pedig a hátán viszi a Real Madrid és a válogatottat is. Amit a nagyszájú Ribéry csinál a válogatottban az több, mint gyalázat. És azt az embert nevezték az új Zidane-nak :lol:
Messze van Zidane-tól. Ezt Bayernesként mondom. De hidd el több olyan meccset láttam ahol Ribéry hiányzott a pályáról.
Nem követitek heti szinten a Bayernt. (legalábbis gondolom már csak a két klub csodás viszonya miatt is)
Ha kivesszük Ribéry-t vele együtt "hal" Alaba is. Magyarán a komplett baloldal. Félkarú óriás nélküle a csapat. :)
Persze ez a BuLiban belefér, de mondjuk a BL-ben marhára nem.

mia san mia

HozzászólásSzerző: mia san mia » 2014. január 13., hétfő 16:38

Neuer - Alves, Silva, Ramos, Lahm - Ribéry, Xavi, Iniesta - Messi, Ibrahimovic, Ronaldo...
Elvileg ez lesz az év csapata. Hát nem tudom sírjak-e vagy nevessek.

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2014. január 13., hétfő 16:37

Én mint hatalmas francia válogatott szurkoló mondom, hogy Ribéry nem több egy jó játékosnál. Hiába mondod a Bayern nélküle is tökéletesen működő gépezet. Ronaldo pedig a hátán viszi a Real Madrid és a válogatottat is. Amit a nagyszájú Ribéry csinál a válogatottban az több, mint gyalázat. És azt az embert nevezték az új Zidane-nak :lol:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 13., hétfő 16:37

Aztán lehet, hogy hazudnak.....
Az egész egy színjáték, úgyhogy nagyjából igen :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2014. január 13., hétfő 16:36

R.M.C.F írta:Aki már szavazott az már nem módosíthat,i.
Én úgy emlékszem, hogy módosíthatott, de kétlem, hogy sorba jöttek a Fifához az emberek, hogy így meg úgy változtassák meg :)
Persze ezzel sem fogtok egyetérteni. De nekem ez a véleményem. :)
2010ben megváltozott az Aranylabda... ha nincs változás, akkor ott Sneijder vagy valamelyik spanyol kapja... de ott megváltoztak a dolgok és csak az egyéni teljesítmény számít, az hogy ez jó-e vagy sem az más kérdés, de így nem is kérdés, hogy kinek kell kapnia, a sok kupára ott van az év Uefa játékosa díj, vagy mi annak a neve, azt kapta meg Ribéry is.
A gond azzal van, hogy aki szavazott az is módosíthatta. :)
menj bele az Élő közvetítésbe a főoldalon.
"15:40 – A szabályok és a szavazás menete ismertetve van. A konferáló elmondja, hogy a meghosszabbított szavazás nem befolyásolta a végeredményt! Csak több szavazat érkezett! (további szabályzat ismertetés, a tavalyi blamák elkerülése miatt)"
Aztán lehet, hogy hazudnak..... :ike:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2014. január 13., hétfő 16:38-kor.

mia san mia

HozzászólásSzerző: mia san mia » 2014. január 13., hétfő 16:34

R.M.C.F írta:ezt azóta sem értem hogy mitől baj sok embernek. Kevés volt a szavazat az állítólagos közlemény szerint. Aki már szavazott az már nem módosíthat, aki még nem szavazott annak a jó része biztos tudta előtte is egy héttel kire akar, vagy ki szimpatikus vagy kitől van autógramja, ki like-olta azon az idióta fészbúkon.
Ronaldo a pótselejtezőn jó volt? Mi az hogy...és?? Erre apellált a csaló fifa mert addig ribery vezetett? Honnan tudták hogy majd a még nem szavazók most majd a jó meccset hozó ronaldora szavaznak? Egyáltalán jó meccset fog-e lehozni vagy égni fog??
Senki sem.

Hülyeség ez az egész.

Ronaldo a király idén. Aki mást mond,az menjen kapálni.
A gond azzal van, hogy aki szavazott az is módosíthatta. :)

mia san mia

HozzászólásSzerző: mia san mia » 2014. január 13., hétfő 16:32

Kerlon írta:
logikusan nézve céronaldo többet jelent, a jelenléte, teljesítménye többet számít a madridnak, mint ribéry a bayernnek. ribéry nélkül is behúzzák a kupákat, korántsem volt annyira nélkülözhetetlen. az mvp-díj ez az aranylabda, tehát a legértékesebb játékos, az pedig céronaldo. ha messi nem lett volna ennyiszer sérült, akkor az idei is az övé kellene legyen, pont a fentiekért (természetesen a korábbi években legalább kétszer nem neki kellett volna győznie). szerintem ezekkel nem igazán lehet vitatkozni.
Na konkrétan ebben van az igazság. Ronaldo sokkal nagyobb fogaskerék a csapata számára, mint Ribery. Arról nem is beszélve, hogy szerintem a francia a BL-ben nem volt nagyobb vezéregyéniség, mint Robben.
Ebben van igazság. De Ribéry messze a legfontosabb a Bayern támadógépezetében. Hiába tennénk a helyére mondjuk Götzét, teljesen más a játék nélküle.
Ebbe a témába bele lehetne menni mélyebben de sokan megsértődnének a véleményemet olvasva.
Talán pont az a Real legnagyobb baja, hogy Ronaldoról szól minden. Ezért nevezhetjük jogosan nagyobb fogaskeréknek.

Azért nem mindegy, hogy egyénileg kiemelkedő vagy, vagy egyénileg kiváló teljesítménnyel segíted a csapatodat trófeákhoz.
Persze ezzel sem fogtok egyetérteni. De nekem ez a véleményem. :)

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 13., hétfő 16:26

Realista24 írta:
A szabályok és a szavazás menete ismertetve van. A konferáló elmondja, hogy a meghosszabbított szavazás nem befolyásolta a végeredményt! Csak több szavazat érkezett!
Jujj :lol: :lol:

ezt azóta sem értem hogy mitől baj sok embernek. Kevés volt a szavazat az állítólagos közlemény szerint. Aki már szavazott az már nem módosíthat, aki még nem szavazott annak a jó része biztos tudta előtte is egy héttel kire akar, vagy ki szimpatikus vagy kitől van autógramja, ki like-olta azon az idióta fészbúkon.
Ronaldo a pótselejtezőn jó volt? Mi az hogy...és?? Erre apellált a csaló fifa mert addig ribery vezetett? Honnan tudták hogy majd a még nem szavazók most majd a jó meccset hozó ronaldora szavaznak? Egyáltalán jó meccset fog-e lehozni vagy égni fog??
Senki sem.

Hülyeség ez az egész.

Ronaldo a király idén. Aki mást mond,az menjen kapálni.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 13., hétfő 16:23

"Orbán Viktor adja át a Puskás-díjat"

:mrgreen: Eddig is ő adta, vagy ez egyedi eset?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Vissza: