Engem például végtelenül elszomorít ez és szerintem sokmindent ki lehet olvasni ezekből a százalékokból. Idén nem nagyon kellene előjönnie Messi nevének, mint végső győzelemre esélyes, a dobogó azért reális, inkább az alsóbb foka.De még így is, hogy rengeteget volt sérült és nem ment neki az igazán kemény ellenfelek ellen, miközben CR-nek és Riberynek igen, majdnem ő nyert. Ez a 3% különbség szinte semmi. Emiatt ha nem lesz sérült és hoz egy átlagot, akkor tehetnek bármit a többiek, ő fog nyerni, mert szimpatikusabb a szavazóknak. Nem lennék meglepve ha 7-8 labdája lenne, esetleg 10.csababarca írta:Végkifejlet ugyanaz,holnap ezekre a számokra senki nem fog emlékezni,és már ma is tök érdektelenek.MorataMartin írta:27, 99%-át kapta Ronaldo a szavazatok, míg a 2. () messi 24,72% majdnem megint összehozták neki... bezzeg, mikor ronaldo volt tavaly a 2. akkor lessi a dupláját kapta!:S
CR nyert? igen
Jogosan? igen
Ennyi a lényege,nem a százalékok, és hogy megint fintorogni lehessen.

Real Madrid vs. Barcelona
- realmadridfan
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Leírtad a lényeget. Messinek Neymar lesz a komolyabb konkurenciája, ha így megy, mivel neki is meg van a kellő média tolása és ott a jó fiúkkal teletűzdelt Barcában. Az idei 5. helye is ezt mutatja... Ott van Suárez, Bale, Schweini, Robben, Müller... Mind-mind többet tett le 2013-ban az asztalra. Egyedül a konfederációs kupán csinált valamit.istimester írta:Nem vagyok az összeesküvések híve, de szerintem a lényeg az, hogy a Goodboy abban a pillanatban újra meg fogja kapni, amint csak átlagosan végignyom egy szezont. Idén a fele évet sérült volt, a második felében meg megalázta a szembe jövő első komolyabb csapat. Arra már nem is emlékszem mikor játszott utoljára jól egy Clásicón, de nembaj, áltassuk csak magunkat, hogy nem favorizálják a kis kedvenceket. A Csillag Péter nevű emberi életformára emlékeztető valamitől pedig egyenesen felfordul a gyomrom. Puszicsababarca írta:Ennyi a lényege,nem a százalékok, és hogy megint fintorogni lehessen.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Igazad is van meg nem is... A fintorgás abból akad, hogy egyszer ezen a világon egy barcás mikor mondja azt ki, hogy igen elfogultak az emberek a kedvenc csapatunkal szemben... Messi úgy lett második, hogy szinte alig játszott idén! Alves szintén ott fityeg mint legjobb jobb bek mikor Alaba tavaly kicsit többet tett le az asztalra. Xavi meg a no comment kategória, mikor ott van Yaya aki bomba formában van... Csak ennyi! Ettől független annyiból igazad van, hogy az eredménnyel kéne foglalkoznunk...csababarca írta:Végkifejlet ugyanaz,holnap ezekre a számokra senki nem fog emlékezni,és már ma is tök érdektelenek.MorataMartin írta:27, 99%-át kapta Ronaldo a szavazatok, míg a 2. () messi 24,72% majdnem megint összehozták neki... bezzeg, mikor ronaldo volt tavaly a 2. akkor lessi a dupláját kapta!:S
CR nyert? igen
Jogosan? igen
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Nem vagyok az összeesküvések híve, de szerintem a lényeg az, hogy a Goodboy abban a pillanatban újra meg fogja kapni, amint csak átlagosan végignyom egy szezont. Idén a fele évet sérült volt, a második felében meg megalázta a szembe jövő első komolyabb csapat. Arra már nem is emlékszem mikor játszott utoljára jól egy Clásicón, de nembaj, áltassuk csak magunkat, hogy nem favorizálják a kis kedvenceket. A Csillag Péter nevű emberi életformára emlékeztető valamitől pedig egyenesen felfordul a gyomrom. Puszicsababarca írta:Ennyi a lényege,nem a százalékok, és hogy megint fintorogni lehessen.

- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Én sem foglalkoznék a százalékos eloszlással...CR megnyerte, hurrá, nem kell most Messivel foglalkozni.csababarca írta:Végkifejlet ugyanaz,holnap ezekre a számokra senki nem fog emlékezni,és már ma is tök érdektelenek.MorataMartin írta:27, 99%-át kapta Ronaldo a szavazatok, míg a 2. () messi 24,72% majdnem megint összehozták neki... bezzeg, mikor ronaldo volt tavaly a 2. akkor lessi a dupláját kapta!:S
CR nyert? igen
Jogosan? igen
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Végkifejlet ugyanaz,holnap ezekre a számokra senki nem fog emlékezni,és már ma is tök érdektelenek.MorataMartin írta:27, 99%-át kapta Ronaldo a szavazatok, míg a 2. () messi 24,72% majdnem megint összehozták neki... bezzeg, mikor ronaldo volt tavaly a 2. akkor lessi a dupláját kapta!:S
CR nyert? igen
Jogosan? igen
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
27, 99%-át kapta Ronaldo a szavazatok, míg a 2. (
) messi 24,72% majdnem megint összehozták neki... bezzeg, mikor ronaldo volt tavaly a 2. akkor lessi a dupláját kapta!:S

- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ami a city barcat illeti,tartom amit írtam,hogy Mouval összefutunk az sanszos,Messi esete....ha igen akkor a city.Mást nemtok elképzelni.A visszavágón a citynek már csak tartani kell a 3 gólos előnyt... :D nemtudom, általában beszoktak jönni a megérzéseim, erre a szezonra 3 jovendölésem van, az egyik, hogy a city kiejti a barcát a másik ,hogy összefogunk futni José papával a legjobb 8 vagy 4 között a 3ik ami nem erre az évre szól, hogy Messi fog még másik Európai topcsapatban játszani 2-3 éven belül :mrgreen: ezt azért írtam ide le, hogy ha bejönnek menőzhessek,hogy én Megmondtam :D
Amügy meg jósolgathatunk mi itt,rajtunk kívül úgysem emlékszik majd rá senki...

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
A visszavágón a citynek már csak tartani kell a 3 gólos előnyt...morientes írta:Egy szóval sem mondtam hogy Tata jobb mint Tito,azt sem hogy Tataval most már BL-t kell nyerniük,hanem azt mondom hogy Tata kellemes meglepetés,(vagy inkább kellemetlen),hogy egy ilyen csapat élèn egyáltalán nincs elveszve...
Egyébként ha már BL,én még mindig a katalánokat tartom esélyebbsenek egy hajszálnyival,Tata/Pelle ide vagy oda,mert a city idegenben elég gyenge...a barca meg manchesterben is jó egy nyögvenyelős X-re.

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- morientes
Egy szóval sem mondtam hogy Tata jobb mint Tito,azt sem hogy Tataval most már BL-t kell nyerniük,hanem azt mondom hogy Tata kellemes meglepetés,(vagy inkább kellemetlen
),hogy egy ilyen csapat élèn egyáltalán nincs elveszve...
Egyébként ha már BL,én még mindig a katalánokat tartom esélyebbsenek egy hajszálnyival,Tata/Pelle ide vagy oda,mert a city idegenben elég gyenge...a barca meg manchesterben is jó egy nyögvenyelős X-re.

LEGIO PATRIA NOSTRA

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
azért várjunk még a neheze csak most jön,eddig tényleg megfelelően végzi a dolgát de Tito-val is ilyen jó őszt zártak.Ha a Barca kiesne a city ellen 180 fokos fordulatot vennének az ilyen vélemények,nem kötelező a Bl győzelem, de egy olyan szezon,ahol a Barca nincs a legjobb 8 között a blben,az csakis negatív lehet,tök mind1 ki az ellenfél.A city meccs lesz a vizsga tatának,ott fog kiderülni ,hogy mennyire "egyéniség" ,mert ha nem variálja meg a tilitolit a city legyalulja őket,fizikailag sokkal jobban eddig eredményes Barca letámadást csak spanyol kis és középcsapatok ellenláttam.és az sem elhanyagolandó,hogy pellegrini egy nagyon rutinos edző,nem fog abba a hibába esni ,hogy bekkelni küld ki egy ilyen támadó szellemű csapatot (José...).Egy adok lapokban én a cityt érzem a befutónak.Amit viszont nem lehet figyelmen kívül hagyni, hogy Messi 2 hónapot pihent, azért az ilyen rengeteget számít,habár szerintem ez inkább a vb-n fog kijönni...morientes írta:Bevallom,én nem gondoltam volna hogy Tata ilyen jól megoldja a feladatot,túl nagy falatnak gondoltam neki a barcelonat,de úgy látszik elég jól helytáll...
Hogy mennyire látszik a csapaton a keze munkája,azt leírtam már régebben,most nem akarom taglalni...
Egyébként a ekrazitos hangvételű classicok utan,(Mou vs Pep),jót tett a két csapatnak hogy lényegesen nyugodtabb edző dirigálja őket...
Megvallom,azt hittem hogy majd Tata csak egy báb lesz,de látszik hogy nem az.Konkrét elképzelései vannak,ezt meg is próbálja valósítani...
Hogy mennyi a realitása annak hogy nem marad...ez asszem nagyban függ hogy nyer e valamit a barca,ha nem,nyilván menesztik.
Scolari...ha megnyerik a VB-t,nyilván marad,bár 2002 után sem maradt,tehát ez talány...bár azóta jóval több pènzt invesztálnak a brazil fociba,mint akkor.
Frank de Boer meg lehet hogy játékosnak jó volt,de edzőnek asszem Tata jobb...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Thiago, Rivaldo
- Kedvenc csapatod: Barca
Szerintem nem menesztenék Tata-t, még ha nem is nyerünk semmit. A játékosok szeretik és mindenki elismerte, hogy nagyon jót tett a csapatnak az érkezése. Legalábbis remélem, hogy így lesz. Bevallom szkeptikus voltam vele szemben, de már belátom, hogy egy ilyen edző kellett a Barcelonának.
Visszahozta azt a játékelemet, ami a Pep-féle Barca egyik legnagyobb fegyvere. Az egész csapatos letámadást, olyan taktikai változásokat vezetett be, amik tudtak szakítani a csapat addigi egyarcúságával, Neymart fokozatosan és jól építette be, de ami a legfontosabb megoldotta a Messi-függőséget. Végre tudunk hatékonyan játszani a Bolha nélkül is.
vannak hibái is persze bőven, de a mérleg nyelve pozitív irányba dől.
Egy ilyen tréner kellett aki nem a Barcaban "nőtt fel" és eléggé tökös is.
Visszahozta azt a játékelemet, ami a Pep-féle Barca egyik legnagyobb fegyvere. Az egész csapatos letámadást, olyan taktikai változásokat vezetett be, amik tudtak szakítani a csapat addigi egyarcúságával, Neymart fokozatosan és jól építette be, de ami a legfontosabb megoldotta a Messi-függőséget. Végre tudunk hatékonyan játszani a Bolha nélkül is.
vannak hibái is persze bőven, de a mérleg nyelve pozitív irányba dől.
Egy ilyen tréner kellett aki nem a Barcaban "nőtt fel" és eléggé tökös is.
- morientes
Bevallom,én nem gondoltam volna hogy Tata ilyen jól megoldja a feladatot,túl nagy falatnak gondoltam neki a barcelonat,de úgy látszik elég jól helytáll...
Hogy mennyire látszik a csapaton a keze munkája,azt leírtam már régebben,most nem akarom taglalni...
Egyébként a ekrazitos hangvételű classicok utan,(Mou vs Pep),jót tett a két csapatnak hogy lényegesen nyugodtabb edző dirigálja őket...
Megvallom,azt hittem hogy majd Tata csak egy báb lesz,de látszik hogy nem az.Konkrét elképzelései vannak,ezt meg is próbálja valósítani...
Hogy mennyi a realitása annak hogy nem marad...ez asszem nagyban függ hogy nyer e valamit a barca,ha nem,nyilván menesztik.
Scolari...ha megnyerik a VB-t,nyilván marad,bár 2002 után sem maradt,tehát ez talány...bár azóta jóval több pènzt invesztálnak a brazil fociba,mint akkor.
LEGIO PATRIA NOSTRA

- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Lenne egy tippemRealista24 írta:Egyes hírek szerint Tata szezon végén hazamegy, helyét Scolari vagy Frank de Boer veheti át.
A forrást inkább nem írom

Szinte biztos vagyok benne, hogy maradni fog Tata.

Engem nem lepne meg. Teszi a dolgát Martino, de olyan szép csendben, nem látszik rajta, hogy veszettül érdekelnél a Barca, de gondolom a nyomás zavarja.Realista24 írta:Egyes hírek szerint Tata szezon végén hazamegy, helyét Scolari vagy Frank de Boer veheti át.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- dragostej
Idei szezonban:'shutterisland írta:nincsen valami messi vs ronaldo kapuralövés statisztika ?
van egy olyan érzésem, hogy elég nagy fölényben lenne a portugál.
Shots per game
C. Ronaldo 7.8
L. Messi 4.8
A. Griezmann 3.4
Jonas 3.3
D. Costa 3.2
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Egyes hírek szerint Tata szezon végén hazamegy, helyét Scolari vagy Frank de Boer veheti át.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
És egy olyan, hogy ki lő több gólt az ötösről?'shutterisland írta:nincsen valami messi vs ronaldo kapuralövés statisztika ?

Múltkor láttam valahol, igen, CR sokkal többet lő kapura.'shutterisland írta:nincsen valami messi vs ronaldo kapuralövés statisztika ?
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nincsen valami messi vs ronaldo kapuralövés statisztika ?