Sosem értettem, hogy az olyanok, mint te. Mi a jó abban, hogy csak az ilyen trollkodás miatt beregisztrálsz, írsz egyet, aztán eltűnsz örökre.ZolTano írta:Tiszteletem mindenkinek!!!
jó látni, hogy az aranylabda viszanyerte az értékét. amíg Mesi kapta addig kamu díj volt, de most hogy a CR7 a még semmibbre kapta, mint az a kérdéses 2010-es aranylabda(amikor is ugyan játékban meg sem közelítette senk sem Messit, de azért Iniestának kelett volna kapnia a vb cím miatt ugye...) szóval ugye , most akkor megint van értéke az aranylabdának.![]()
![]()
vicces.
mindenestre gratulálok CR7-nek, sztem megérdemelte, mégha nem is nyert semmit sem. Messi sokat volt sérült Roni meg kegyetlenül hajtott, egyénileg kiemelkedő volt!! gratula!!! azért az köztudott, h tudásban sehol sincs Ribery hozzájuk képest. viszont a szavazás szorossága is mutatta, hogy ha Messi nem sérült ennyit, akkor simán jött volna az 5. hozzáteszem teljesen jogosan. vagy akkor kamu díj maradt volna igaz?
szép napot, sok sikert nektek és mégegyszer gratulálok CR7-nek, megharcolt érte...( utóiratba csak annyi, hogy el lehet olvasnia nyilatkozatokat mind Messi , mind a Barca részéről. LEHET EZT ÍGY IS!!!)
Üdv.

Elmeséled a suliban, hogy én most aztán keményen megmondtam a madridistáknak vagy mi? Éld ki magad a fb-on vagy az nso-n, ott van erre közönség.