Ronaldot ,de mivel meccsek óta beljebb van vagy di maria vagy jese miatt néha megy ki szélre mikor helyet cserélnek 1-1- támadásig sztem pont nem jön ki úgy a tudása legtöbbször őt próbálják helyzetbe hozni de ott még helye sincs próbálgat 1-1 vissza paszt gyors kényszerítőt és vagy jó vagy nem.Oldalvonal mellett lenne a helye onnan kéne befelé indulnia!wZoLee7 írta:remélem nem Dm-et tartod a világ legjobb szélsőjének

Értékeld a legutóbbi meccset
-
- Kedvenc játékosaid: R.Carlos,Cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
remélem nem Dm-et tartod a világ legjobb szélsőjének
-
- Kedvenc játékosaid: R.Carlos,Cr7
Nem volt ez rossz meccs,irányítottunk végig a helyzetkihasználással volt probléma.Mondjuk én azt nem értem ,h a világ legjobb szélsőjét miért játszatja beljebb ancelotti..
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
ez ma is gyér volt...de azt írni hogy Benzema volt rossz...
sokan rossz meccset néztek megint. DM teljesen agyatlan ahhoz a poszthoz, sokkal inkább Isco vagy Jesé tolja ott...Bale még mindig nagyon kevés. CR-nek szoktak ilyen időszakai lenni, majd kijön belőle.
A védelem adott, csak Marcelo felejtse el a beadásait mert kb semmire nem jók. A KP is így fog kinézni egy darabig, Modric nagyon jól tolja, de néha a helyén Casemiro játszhatna és Modric mehetne feljebb. A támadó rész meg egyértelműen jelenleg Jesé-Benzema-CR...Bale és DM cserének beállhatnak amíg ennyire semmi teljesítményük van...23 kapu felé tartó lövés, 1 gól, több mint 60%-os labdabirtoklás...ezért mondom mindig hogy a statisztikával kilehet törölni, örüljenek neki a Barcások, engem nem érdekel hogy mennyit gurigázik a csapat ha képtelenek gólt lőni.
Egy igazán jó kp-s játékossal lehet ezt megoldani, mert Modricra feljebb van szükség, már feljebb tudna védekezni, támadásokban pedig sokkal jobb mint DM. A többit CR, Benzema meg Jesé megoldaná.
Ramos határozottan összeszedte magát, Pepe és Carvajal tartsa jó formáját.
sokan rossz meccset néztek megint. DM teljesen agyatlan ahhoz a poszthoz, sokkal inkább Isco vagy Jesé tolja ott...Bale még mindig nagyon kevés. CR-nek szoktak ilyen időszakai lenni, majd kijön belőle.
A védelem adott, csak Marcelo felejtse el a beadásait mert kb semmire nem jók. A KP is így fog kinézni egy darabig, Modric nagyon jól tolja, de néha a helyén Casemiro játszhatna és Modric mehetne feljebb. A támadó rész meg egyértelműen jelenleg Jesé-Benzema-CR...Bale és DM cserének beállhatnak amíg ennyire semmi teljesítményük van...23 kapu felé tartó lövés, 1 gól, több mint 60%-os labdabirtoklás...ezért mondom mindig hogy a statisztikával kilehet törölni, örüljenek neki a Barcások, engem nem érdekel hogy mennyit gurigázik a csapat ha képtelenek gólt lőni.
Egy igazán jó kp-s játékossal lehet ezt megoldani, mert Modricra feljebb van szükség, már feljebb tudna védekezni, támadásokban pedig sokkal jobb mint DM. A többit CR, Benzema meg Jesé megoldaná.
Ramos határozottan összeszedte magát, Pepe és Carvajal tartsa jó formáját.
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Azért most kivételesen egyetértek, hogy a bűnrossz kategóriától nagyon messze volt, mert ma nem töketlenkedett annyit, mint szokott és küzdött becsülettel, volt is pár szép megoldása.heccsat írta:miért mit csinált benzema ?
elfelejtik itt sokan, hogy ő lenne a real madrid csatára, elment egyszer a 16os sarkán mert pont úgy pattant a labda, mintha úgy akarta volna, aztán ennyi.
Viszont abban meg igazad van, hogy a Real csatára és egy ilyen meccs után a meccs emberének választani is kicsit túlzás.. Nem kicsit...
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Maradjunk annyiban, hogy Benzema nem lógott ki lefelé, de ez a max, ami elmondható róla, a MOM kategóriától nagyon messze volt.
CR-re is igaz kb. ugyanez a mondat, mert ugyanígy játszik akkor is, ha jól megy neki, annyi különbséggel, hogy nem luftot, hanem gólt rúg, de attól még gyengén játszik. Csak, amikor 3 helyzetből 2 gólt kefél, és izzadva nyerünk 2-1-re, akkor nem illik azt mondani, hogy rosszul játszott.
Én se bántottam, csak megjegyeztem, hogy a MOM titulus túlzás. A lényeg egyébként ennyi róla.Benzemát most nem bántanám,igyekezett,akart,nem jöttek össze neki sem
DM meg Bale játékban ennél átlagban nem szoktak/fognak többet nyújtani. Blae max. ponterősebb lesz, de semmi több.konkrétan cé, bale meg dm is szar volt
CR-re is igaz kb. ugyanez a mondat, mert ugyanígy játszik akkor is, ha jól megy neki, annyi különbséggel, hogy nem luftot, hanem gólt rúg, de attól még gyengén játszik. Csak, amikor 3 helyzetből 2 gólt kefél, és izzadva nyerünk 2-1-re, akkor nem illik azt mondani, hogy rosszul játszott.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
CR-nek semmi nem jött össze,és mezőnyben sem volt túl jó,sok labdát adott el. Bale még nála is gyengébb volt... Benzemát most nem bántanám,igyekezett,akart,nem jöttek össze neki sem. Szerencsére behúztuk a meccset. Ennyi a lényeg,ebben a stadionban az Atletico elvérzett. 3 pontra csökkent a hátrányunk féltávnál,nem rossz a helyzet. BL-ben jók vagyunk,Kupában jók vagyunk...

- heccsat
- Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos
passzolt ott Di Maria, ha arra gondolsz amikor balról jött a beadása és Benz és Ronaldo érkezett ráRealista24 írta: DM gondolkodik és lepasszolja a labdát.
itt Benzema lábai között átment a labda, persze ott Di Maria is szarul adta, de belőhette volna attól még
engem csak az zavar, hogy ennyi teljesítménnyel már az elfogadható (vagy még jobb) kategóriába kerül a xx. század legjobb csapatának csatára -nem 1 ember forog a sírjában látva a teljesítményét- tényleg nem tudok más elképzelni, csak azt, hogy a tőle megszokottnál jobb teljesítmény már abszolút értékben jó teljesítménynek minősül valakinél
egyébként nekem ez az év az, amikor fekete listás lett Benzema, 4 éven át őt részesítettem előnyben Higuainnal szemben és nagyon sokszor megvédtem őt, de ami sok az sok, már nem lehet kifogás erre a teljesítményre
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam
Next season dreamteam
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
ancelotti végre akkor elhatározhatná, hogy ki legyen a kezdő mert ez hogy állandóan váltogatva vannak a játékosok senkinek nem jó. ma konkrétan cé, bale meg dm is szar volt. cének állandóan beljebb kell játszania mert kell a hely szélen valakinek. most dm-nek.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Nem Benzemával volt itt gond...a CR, Bale, DM trió volt gyenge. Szerencsére Cére holnap rátöltenek egy GBU-t (Golden Ball Update
), vele a későbbiekben nem lesz gond. Bale belerázódik, ott se lesz gond. DM agyplasztikáját viszont senki se vállalja...
De csak tipp.

Ancelottit alapból nem komálja, nyáron elment Özil és Higuaín...BL-t több mint 10 éve nem nyertünk...szerintem szimplán őszre betelt Nála a pohár. Megesik. Régebben nem flamelt.peti_madrid írta:Matt amúgy én néha elgondolkodom rajta, hogy te tulajdonképpen biztos, hogy a Realnak drukkolsz? Esküszöm néha úgy érzem, mintha az ellenoldalt képviselnéd... Kicsit legyél már pozitívabb néha, vagy szokjál rá valami kedélyállapot-javító szerre.
De csak tipp.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ha Cé nem benzemázza el a helyzetet, valamint ha DM gondolkodik és lepasszolja a labdát.mi az hogy normál esetben góllal kellett volna zárnia ezt fejtsd már ki,
Majd te mondod meg, hogy ki mit tegyen, nem?az inkább ne is kommentáljon vele kapcsolatban

Ez egy kikúrt szavazás, mindenkinek a saját véleménye, de essetek egymás torkának, hajrá. Pár hét pihi majd jót tesz mindenkinek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- heccsat
- Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos
miért mit csinált benzema ?
elfelejtik itt sokan, hogy ő lenne a real madrid csatára, elment egyszer a 16os sarkán mert pont úgy pattant a labda, mintha úgy akarta volna, aztán ennyi.
szerintem már totál elszoktatok attól, hogy értelmes csatára van a real madridnak, azért értékelitek ezt a teljesítményét amikor nem botlik meg 10x a labdában egy meccsen
mi az hogy normál esetben góllal kellett volna zárnia ezt fejtsd már ki, az meg, hogy magához képest hozott egy értékelhetőt attól, csapat szinten még a 4 legszarabban volt (igen bale is még idetartozik a 4be), és igen, nem ő volt a legrosszabb, ezt nem is mondtam, de akinél meccs embere címig jut benzema, az inkább ne is kommentáljon vele kapcsolatbanRemy írta:Normál esetben, is gól-gólpasszal kellett volna zárnia
szerintem már totál elszoktatok attól, hogy értelmes csatára van a real madridnak, azért értékelitek ezt a teljesítményét amikor nem botlik meg 10x a labdában egy meccsen
----------------De Gea-----------------
Next season dreamteam
Next season dreamteam
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Benzema tényleg nem volt rossz, bár azért volt ennél jobb is, de nem mostanában.
Nem is tudom miért nem lehet hozni minimum ezt a szintet 10-ből 7-8 meccsen legalább...
Nálam a flop egyértelműen Bale, nem is tudom milyen eseményen volt ő ma.
Nem is tudom miért nem lehet hozni minimum ezt a szintet 10-ből 7-8 meccsen legalább...
Nálam a flop egyértelműen Bale, nem is tudom milyen eseményen volt ő ma.
R24 regelt még 7-szer + mocsok.Azért arra a 8 Benzema szavazóra is kíváncsi lennék...

- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Matt amúgy én néha elgondolkodom rajta, hogy te tulajdonképpen biztos, hogy a Realnak drukkolsz? Esküszöm néha úgy érzem, mintha az ellenoldalt képviselnéd... Kicsit legyél már pozitívabb néha, vagy szokjál rá valami kedélyállapot-javító szerre.

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Nálam is CR,DM,Bale voltak azok akik ma gyengék voltak...revolver írta:baromság, inkább balea bűnrossz kategória (di maria, ronaldo, benzema)
szerk: nem vagyok benzema fan
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Azért egy ilyen meccs után elővenni Benzemát...
brutális elvakultság, és gyűlölet.
Normál esetben, is gól-gólpasszal kellett volna zárnia, de volt egy formán kívüli CR és egy agyatlan DM is a pályán, így maradt a 0/0 a neve mellett. Jól játszott, nem őt kell elővenni.

Normál esetben, is gól-gólpasszal kellett volna zárnia, de volt egy formán kívüli CR és egy agyatlan DM is a pályán, így maradt a 0/0 a neve mellett. Jól játszott, nem őt kell elővenni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
baromság, inkább balea bűnrossz kategória (di maria, ronaldo, benzema)
szerk: nem vagyok benzema fan
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára revolver 2014. január 12., vasárnap 21:43-kor.
- ___Samy___
benzema, mint bűn rossz?bűnrossz kategória (di maria, ronaldo, benzema)
már ne is haragudj, de ez akkora ostobaság, mintha ő lenne a meccs embere...
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Meg olyanok is, akiket elvakít az utálatne csodálkozz rajta, vannak ilyen emberek bőven, nekik a Nap is keleten nyugszik

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema