Megy a meccs!
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Megy a meccs!
hát nem tudom emberek.
én nagy kritikus vagyok, de ezzel a meccse eddig olyan nagy problémám nincs..
Azért az Osasuna, a Valencia, vagy pár főleg szeptemberi október eleji teljesítmény bőven elmaradt ettől.
Végig nálunk van a lasztit, teszik-veszik, próbálkoznak, mosta gól is meg van, innen simán be lehet rámolni még 1-2 találatot.
Reméljük így is lesz.
én nagy kritikus vagyok, de ezzel a meccse eddig olyan nagy problémám nincs..
Azért az Osasuna, a Valencia, vagy pár főleg szeptemberi október eleji teljesítmény bőven elmaradt ettől.
Végig nálunk van a lasztit, teszik-veszik, próbálkoznak, mosta gól is meg van, innen simán be lehet rámolni még 1-2 találatot.
Reméljük így is lesz.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.

- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Persze.. csak éppen ők nem sünfocit nyomnak ellenünkREDONDO78 írta:Addig oké,hogy nehéz itt gólt gólokat lőni,meg pontot pontokat elvinni innen.De akkor mit is akarunk egy Barcelona vagy egy Atletico ellen,ha egy massziv középcsapat ellen tanácstalanok vagyunk.Vagy találunk egy gólt vagy nem.Vagy Ronaldo a 10. próbálkozásából rug egy gólt.
Nagyon ugy vagyok vele,hogy ebben a bajnokságban a 3.hely a realitás. SAJNOS
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sunsky 2014. január 12., vasárnap 20:18-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: Fernando Redondo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Addig oké,hogy nehéz itt gólt gólokat lőni,meg pontot pontokat elvinni innen.De akkor mit is akarunk egy Barcelona vagy egy Atletico ellen,ha egy massziv középcsapat ellen tanácstalanok vagyunk.Vagy találunk egy gólt vagy nem.Vagy Ronaldo a 10. próbálkozásából rug egy gólt.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Pepeee! 
Köszönjük ismét, Hala Madrid!

Köszönjük ismét, Hala Madrid!
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.

2015. november 25.

modric

- Sunsky
Pepe
Szedd ki bazmeg

Pepe az isten!

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
csak tudnám, hogy Bale miért enervált... Cé már az aranylabdán van, DM-mel fejben tuti baj van, Marcelot én viszont nem érzem annyira vészesnekpavel írta:enerváltak: Bale, Cé, Marcelo, di María... ezért látjuk azt, amit... szerintem
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- pavel
- Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: RM
enerváltak: Bale, Cé, Marcelo, di María... ezért látjuk azt, amit... szerintem
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Na a mai testvérháborúhoz (Alex és Nacho Fernandez): Látta már valaki a húgukat? (Elképesztően szép csaj szerintem
)

- Galacticos
annyira ne fossatok.
jók a cseréink.
nem egy meccset nyertek már meg, és ancelotti jól is cserél főleg az utóbbi időben.
jók a cseréink.
nem egy meccset nyertek már meg, és ancelotti jól is cserél főleg az utóbbi időben.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
én idén konkrétan nem is láttam őt jól játszani, régebb voltak cselek, kényszerítők, besegített felbontani a védelmet most meg felmegy a 16-osig aztán vagy beadás vagy visszapassz.Marcelo egyébként régen cselezni is tudott, miért van az, hogy találomra beívelgeti középre a labdát?
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Most a góljaira vagy rá?? Mert ugye egyáltalán nem mindegy...Madridban egyáltalán nincs rá szükség...

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- ___Samy___
szerintem ez edzői utasításMarcelo egyébként régen cselezni is tudott, miért van az, hogy találomra beívelgeti középre a labdát?
idén azért az előző évekhez képest benzema is elég sok gólt fejelt, cr-t ugye meg nem kell bemutatni
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
soha nem mondtam, h Benzema utolsó senkiházi lenne, én aránylag még kedvelem is a franciát. de nem tetszik, hogy a portugál egy sérülés után produkál három rossz meccset, és máris ő a céltábla. annak pedig, hogy tíz emberrel aládolgoznak, van egy másik oldala is...az összes ellenfél pontosan tudja, hogy ő kapja a labdákat, 90 percen át minimum ketten lógnak rajta, mégis sorra hozza a +50-es idényeket. Messin kívül én ilyet nemigen látok élő embertől.MyStiQ írta:nem egy utolsó senkiházi az emberünk, hanem tényleg Európa legjobb támadói között van
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Gascoigne 2014. január 12., vasárnap 19:56-kor.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Madridban egyáltalán nincs rá szükség...MyStiQ írta: Arról már nem Karim tehet, hogy Madridban nem feltétlenül a góljaira van szükség.
Ez a Bale is, a pályán van egyáltalán? Vagy ki lehetne tenni helyette egy 90 millióval teli zsákot a pályára?
- Sunsky
Múltkor 5 a 2 ellen rontotta el Di Maria, most 4 a 2 ellen... és megint az ívelés, ívelés, ívelés.. kurvára nem megyünk vele semmire... akkor inkább már lőjük el 25-ről, az még veszélyes is lehet.
- ateeemadrid
DM meg Bale helyére igazán mehetne Isco és Jesé, egyértelmű minőségbeli javulás lenne.
az az agyatlan néger srác, aki csak futni tud, és jó a fizikuma, na, az még tuti lőni fog ma egyet valahogy... annyira tipikus lenne.Amúgy szerintem nem a nagyon rossz kategória, mert az Espanyol a kapura nem nagyon volt veszélyes, mi viszont kisebb szerencsével már lőhettünk volna 1-2 gólt. Bár vigyázni kell az ilyen meccseken, mert ilyenkor szokta az ellenfél legvakabb játékosa lőni az élete gólját.![]()
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ateeemadrid 2014. január 12., vasárnap 19:52-kor.