Álom lenne ha jönne Draxler, Morata gyereket nem ismerem, de nem bízok benne nagyon, Jesét akkor inkább

HozzászólásSzerző: gunner » 2014. január 13., hétfő 14:12
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. január 13., hétfő 13:59
Jogos,felallhatna,mert bar Draxler es Cazorla is inkavb baloldali ha szel,de ketlabaskent megoldjak. Igy viszont Walcottnak nem lesz helye a kezdoben. Es Ox-nak meg nehezebb lenne bekerulni. 4-1-4-1 lehetne akar belole,de vkpba akkor meg Ramsey,Wilshere,Arteta,Flamini lenne egy helyre. Es kozuluk vedekezo kene leginkabb es az Flamini esetleg Arteta (bar nem az az o jo posztja,ez iden is meglatszik tobbszor is)cart írta:Mért ne állhatna fel az Arsenal a Draxler-Özil-Cazorla hármassal? Negyediknek meg ott lenne Walcott, amikor épp nem sérült.
HozzászólásSzerző: cart » 2014. január 13., hétfő 13:47
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. január 13., hétfő 13:42
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. január 13., hétfő 11:55
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 13., hétfő 11:12
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. január 13., hétfő 10:32
itt a videó.Anis írta:Pont a Tioté meg nem adott gólnál halt be a streamem, úgyhogy nyomtam egy printsreent. Lehet h volt lesen játékos, de sztem ez szabályos gólt volt. vagy konkrétan miről is szól a szabály(változás)?
Amúgy majdnem egy éve volt egy hasonló szitu, szintén Newcastle és szintén Tioté
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. január 12., vasárnap 22:57
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 12., vasárnap 22:05
Értem, köszi.sucre írta:Coutinho meg már hetek óta szarul játszik, felüdülés volt, amikor Sturridge-ot becserélték helyette... Valami megtört a kis brazilban, remélhetőleg nemsokára újra magára fog találni
HozzászólásSzerző: sucre » 2014. január 12., vasárnap 20:24
Suarez most nem nagyon brillírozott, de még ma is zseni volt. Coutinho meg már hetek óta szarul játszik, felüdülés volt, amikor Sturridge-ot becserélték helyette... Valami megtört a kis brazilban, remélhetőleg nemsokára újra magára fog találniNem láttam a meccseteket. Suárez ezek szerint megint parádézott...Coutinho hogy játszott?
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 12., vasárnap 20:16
Nem láttam a meccseteket. Suárez ezek szerint megint parádézott...sucre írta:Rettentő fontos 3 pontot sikerült ma bezsebelni a 'Poolnak, egy újabb nagy lépés a top4 felé... A hátralévő idegenbeli meccseinket már csak a tabella alsó felében lévő csapatok ellen játsszuk, kivéve a manu és a soton ellenit. Otthon meg piszok jók vagyunk![]()
Suarez meg Sturridge... Isten
HozzászólásSzerző: sucre » 2014. január 12., vasárnap 20:10
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 12., vasárnap 17:45
A szabályok szerint les volt, de Hartnak semmi esélye nem volt védeni és, ha következetes a bíró meg is adja.soadroli írta:Teljesen szabályos gól volt...és 0-2Remy írta:A Newcastle gólja tényleg les volt? Pont nem voltam a szobában, amikor történt...
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. január 12., vasárnap 17:30
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. január 12., vasárnap 17:25
majd kap egyet a születésnapjára. mondjuk ők is negyedórát magyarázzák a semmit. a MU kiszenvedett egy szoros győzelmet egy parányi kiscsapat ellen szánalmad összevisszaság és rúgdalózás közepette. a góljaik is...jungesz írta:Vajon Várhidi barátunkat mikor látjuk h odalép egy ilyen tv elé a sport csatornán?
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 12., vasárnap 17:04
Azért azt figyelembe kell venni,hogy abból az evertonból Moyes csinált csapatot...sok sok éven keresztül formálta a kékeket...az utódja az ő nyomdokain megy tovább...Anthony írta:Figyelemre méltó azért, hogy amióta Moyes (és Felliani) lelépett az Everton rendesen ott van 41 ponttal a tűz közelében.
HozzászólásSzerző: soadroli » 2014. január 12., vasárnap 16:59
Teljesen szabályos gól volt...és 0-2Remy írta:A Newcastle gólja tényleg les volt? Pont nem voltam a szobában, amikor történt...
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 12., vasárnap 16:57
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. január 12., vasárnap 14:11
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem