HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 16., csütörtök 13:10
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. május 16., csütörtök 13:02
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 16., csütörtök 12:49
Nagyon kevés......by balogh tibi argo.A CalcioMercato szerint a Chelsea ajánlatot készül tenni Sami Khediráért. A német válogatott játékosért 23 millió eurót fizetne a londoni klub. Amennyiben maga a játékos szeretne csapatot váltani, úgy a Real Madrid hajlandó lenne elengedni egy általuk is elfogadhatónak vélt ajánlat esetén.
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2013. május 16., csütörtök 11:03
2 millio euro es mehet!A CalcioMercato szerint a Chelsea ajánlatot készül tenni Sami Khediráért. A német válogatott játékosért 23 millió eurót fizetne a londoni klub. Amennyiben maga a játékos szeretne csapatot váltani, úgy a Real Madrid hajlandó lenne elengedni egy általuk is elfogadhatónak vélt ajánlat esetén.
HozzászólásSzerző: sonic » 2013. május 12., vasárnap 18:37
HozzászólásSzerző: realfan91 » 2013. május 12., vasárnap 17:58
És ugye Essien is visszamegy a kékekhez. :-) Érdekes.peti_madrid írta:Értitek, ALAPPILLÉRE, vele akarja MEGERŐSÍTENI a középpályát!:D:DDD Meghalok a röhögéstől
Ramires, Mikel, LAMPARD
Mind jobb nála, de nekem édes mindegy, csak ne a Real meze legyen rajta.
Illetve: leghűségesebb játékosa! Hát persze, hogy az, mivel más épeszű ember nem tartja jó focistának és ezt ő is tudja. Meneküljön is innen, mert szerintem semmilyen más edzőnél nem kerülne még a pad közelébe se. Így meg ugye el lehet alibizni a jó kis ropogós fontokért a kékeknél.Meghalok a röhögéstől tényleg
minél többször olvasom, annál viccesebb.
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. május 12., vasárnap 16:06
Mondjuk az a para, hogy Löwnél is alapember. Bár szerintem a vb-n padon lesz mivel Gündogan lesz Svájni mellett a kezdőben. De tényleg hihetetlen, hogy klub- és válogatott szinten is top5 csapatban van és azon belül is a kezdőben.peti_madrid írta:Értitek, ALAPPILLÉRE, vele akarja MEGERŐSÍTENI a középpályát!:D:DDD Meghalok a röhögéstől
Ramires, Mikel, LAMPARD
Mind jobb nála, de nekem édes mindegy, csak ne a Real meze legyen rajta.
Illetve: leghűségesebb játékosa! Hát persze, hogy az, mivel más épeszű ember nem tartja jó focistának és ezt ő is tudja. Meneküljön is innen, mert szerintem semmilyen más edzőnél nem kerülne még a pad közelébe se. Így meg ugye el lehet alibizni a jó kis ropogós fontokért a kékeknél.Meghalok a röhögéstől tényleg
minél többször olvasom, annál viccesebb.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. május 12., vasárnap 16:05
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2013. május 12., vasárnap 15:25
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. május 12., vasárnap 15:11
peti_madrid írta:Az AS megosztotta a Mirror egyik hírét, ami arról szól, hogy Mouirnho már a Chelsea jövő évi keretét tervezi. Ennek egyik alappillére Sami Khedira lehet, akinek az árát 23-25 millió euró közöttire becsülik. José mindenképpen meg kívánja erősíteni a középpálya közepét, és Khedirát az egyik leghűségesebb játékosának tekinti, így szeretné magával vinni, erről már tájékoztatta Abramovicsot is.![]()
IMÁDLAK ZSOZÉ!
![]()
Mehet mindkettő isten hírével. Öröm lesz olvasni a Lion Rampantot facebookon, ha tényleg átteszi a székhelyét Londonba A Herceg.
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2013. május 12., vasárnap 15:10
Az AS megosztotta a Mirror egyik hírét, ami arról szól, hogy Mouirnho már a Chelsea jövő évi keretét tervezi. Ennek egyik alappillére Sami Khedira lehet, akinek az árát 23-25 millió euró közöttire becsülik. José mindenképpen meg kívánja erősíteni a középpálya közepét, és Khedirát az egyik leghűségesebb játékosának tekinti, így szeretné magával vinni, erről már tájékoztatta Abramovicsot is.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 12., vasárnap 14:54
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. május 12., vasárnap 14:30
Gondolj bele, hogy Varane hiba nélkül lehozott ellenetek 3 meccset, plusz mások ellen is általában hiba nélkül játszik. Ellenben Albiol minden meccsen alkot valamit, ha gól nem is születik belőle, de a fejemhez kapok, hogy jajj istenemGT37 írta:Amúgy nem hiszem, hogy azon az egy emberen el tudna menni egy meccs, Ramost rá kell állítani Falcaóra, aztán kész.Viccet félretéve, annyira impotens ellenetek az Atlético már jó ideje, hogy egy Albiol ezen sokat nem tud változtatni szerintem.
(Aztán lehet, hogy túlbecsülöm a srácot.)
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. május 12., vasárnap 11:34
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 12., vasárnap 11:32
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. május 12., vasárnap 11:31
Nana, ott van még Carvalho is.pheco írta:Kíváncsi leszek, hogy ki helyettesíti Varanet a döntőben. Ugye normális esetben az Essien-Pepe-Ramos-Coentrao védelem lenne, de szerintem Pepet kihagyja Mourinho és Albiol kap lehetőséget. Sírva fakadok, ha rajta megy el a meccs.
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. május 12., vasárnap 11:12
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. május 12., vasárnap 9:52
Nincs az az Isten, hogy a babzabáló ide jöjjön. Öregszik már és a MU-ban sem csatár hanem tkp aki már többet foglalkozik a védekezéssel. Benzemát nem adnám oda érte semmiért.peti_madrid írta:Na, ha Rooney tavozni akar a Unitedtol, ugyanakkor kell nekik Benzema, akkor meg lehetne probalni a cseret szerintem. El tudnam viselni Sir Wayne-t habfeherben
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2013. május 12., vasárnap 9:50
HozzászólásSzerző: realfan91 » 2013. május 12., vasárnap 2:50
Sztem Baptistát hozzuk vissza, ő még viszonylag technikás is.R-l@nch írta:ÉN se kezdőnek hoznám, hanem cserecsatárnak. Jól fejel, jó a pozíciós játékban, jól tartja meg a labdát, oké nem egy gyors játékos, meg nem biciklizik, de tudna ő segíteni a rutinjával. Mellesleg nem kerülne sokba se sztem.hehe írta:bocs, de finom leszek.
fred nem. ő khm hogyismonydjam nem igazán technikás.![]()
mint ahogy damiao sem.
ők ilyen jorente típusú erőcsatárok, gyöklassú, nulla csel, lőni talán tud, érkezni tud, de játékban duplanulla.
Mind1, csak egy ötlet volt
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem