___Samy___ írta:De most nem értem, hogy mire fel veszekszik Di Maria árán, amikor itt tisztán mindenki lehozta, hogy milyen feltételek mellett szerződik el és mindenhol nyilvános volt az átigazolási összeg
azt mondja, hogy vki nyilatkozta, hogy dm 25-be került, és nem volt benne a nyilatkozatban a 11 milliós opció
én erre lennék kíváncsi, mert nem emlékszem ilyenre
Megkövetem magam, keresgettem a cikket és meg is találtam. Angol nyelven volt újra nekiestem lefordítani és tényleg Di Maria áráról volt szó, de nem a vétellel hanem az eladással kapcsolatban (PSG) és arra írtak 25 milliót. Mea Culpa.
Ennek ellenére a hangsúly nem azon volt hogy nem 36-ot mondtak, hanem hogy Cesc végső ára is hasonló opciókhoz volt kötve.
Messinek tényleg voltak unszimpatikus húzásai, de melyik focistának nem!? Csak őt, csakúgy mint Cr-t nagyítóval nézik. Ott volt például a Messi vs Tello eset. Szinte minden meccsen több ilyen precedens előfordul. A sulibajnokságtól kezdve az MB1-en keresztül a PL-ig. Csak mivel ezt az argentin csinálta sokkal nagyobb súllyal esik a latba. De én nem úgy érzékelem, hogy a feledés homályába süllyedt volna.
Azt pedig, hogy a média mennyire emeli piedesztára XY játékost szerintem legkevésbé az ő hibája. Ezzel az ellenkezőjét is könnyen el lehet érni, főleg a riválisnál, ahogy ebben az esetben a Real vs Messi.
Neymar szerződése más dolog. Amúgy sem lehet egyszerű, mivel több kézben volt a játékjoga. Ennek ellenére az 57 milliót én sem tartom reálisnak (mellesleg nem is nagyon érdekel mennyi volt), de hogy szabálytalan lett volna...
Azt a szememre lehet vetni, hogy a legutolsó hírt nem olvastam amit kb. 10 perccel azután hozott le az Nso amikor én a hsz-t írtam és a szerdán született döntésre hivatkoztam, de nem nem hiszem, hogy ez akkora okoskodás lett volna.