Észre vettük de mi így szeretjük BARCELONA !R.M.C.F írta: Ezt is illett volna észrevenni nem csak az 5:0-át.

HozzászólásSzerző: Mohamed Lali » 2014. január 11., szombat 11:09
Észre vettük de mi így szeretjük BARCELONA !R.M.C.F írta: Ezt is illett volna észrevenni nem csak az 5:0-át.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 11., szombat 9:18
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 11., szombat 8:28
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. január 11., szombat 1:29
ez még mindig odabasz. a fekete tag, ahogy figyel...h3x0r írta: Nem, nem erre gondoltam.
HozzászólásSzerző: Thiago11 » 2014. január 11., szombat 0:46
___Samy___ írta:azt mondja, hogy vki nyilatkozta, hogy dm 25-be került, és nem volt benne a nyilatkozatban a 11 milliós opcióDe most nem értem, hogy mire fel veszekszik Di Maria árán, amikor itt tisztán mindenki lehozta, hogy milyen feltételek mellett szerződik el és mindenhol nyilvános volt az átigazolási összeg
én erre lennék kíváncsi, mert nem emlékszem ilyenre
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. január 11., szombat 0:13
Messinek rengeteg finoman szólva sem szép mozzanata volt... csak ezek egyszerűen a feledés homályába merültek.istimester írta:Én az Espanyol elleni mozdulata óta gyűlölöm az argentint. Bár ez már szinte olyan régen volt, hogy a fórumozók fele nem is emlékszik, csak a "régebbi" madridomisták. Nekünk ez majdnem a bajnoki cimünkbe került, a 2007 tavaszán folytatott Real ellenes játékvezetői offenziváról már nem is beszélve.
De még annyi töke sem volt, hogy bevallja azt, amit egyébként is mindenki látott. goodboy.
HozzászólásSzerző: istimester » 2014. január 11., szombat 0:02
HozzászólásSzerző: revolver » 2014. január 10., péntek 23:44
így van, addig meg higgyük el, hogy igaz.Majd, ha vége az ügynek, akkor ki lehet mondani, hogy igaz volt-e vagy sem.
HozzászólásSzerző: mahitoo(Henke) » 2014. január 10., péntek 23:41
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. január 10., péntek 23:31
Nem, nem erre gondoltam.mahitoo(Henke) írta: h3x0r! A köpős dolog nem "leköpte az ellenfelét" volt, hanem egy összevágott videó, hogy az ellenfél padja felé köp... De megint belemehetünk idiótaságokba, vagy elfogadjuk, hogy a média 80%-ban szenzációhajhász baromságokat ír, és az emberek össze is vesznek rajta, ahogy illik. Ebből lesz pl az NSO-n 2000 hozzászólás egy olyan cikkhez pl hogy: "CR katalán fodrászhoz jár!". Nem, nem volt ilyen, nyugalom.
HozzászólásSzerző: mahitoo(Henke) » 2014. január 10., péntek 23:18
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. január 10., péntek 23:12
Mondjuk az hogy cigizett, lekopte az ellenfelet, idegbol a kozonsegbe rugta a labdat hireket nyugodtan el lehet hinni, mert ott van ra a konkret bizonyitok, video felvetelek, amiket nem kell megmagyarazni, eleg csak siman nezni.mahitoo(Henke) írta:Messi az ellenfél felé köpött, cigizett, kurvázott stb stb stb. És az a baj, hogy az elvakultak ezt szépen elolvassák, elhiszik, belelovalják magukat, ha kiderül, hogy nem igaz, az már nem számít. A másik oldal is természetesen ugyanilyen.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 10., péntek 22:59
Neked is BUÉK!Realista, te hozod ide a legtöbb Barcát vagy játékosait feketén feltüntető hírt. Messi az ellenfél felé köpött, cigizett, kurvázott stb stb stb. És az a baj, hogy az elvakultak ezt szépen elolvassák, elhiszik, belelovalják magukat, ha kiderül, hogy nem igaz, az már nem számít. A másik oldal is természetesen ugyanilyen.
HozzászólásSzerző: mahitoo(Henke) » 2014. január 10., péntek 22:44
morientes írta:Én Di Mariaval kapcsolatban csak azért írtam azt amit,hogy ne legyen ködösíté,még véletlenül sem.Mert azt a + 11millio csak adhato ha a játékos elér ezt azt...magyarán ha jól teljesít..
Na most az eddigi 3,5 év alapján nemhogy még fizetnék a benficanak,hanem visszakövetelnék min 5 milliót...vagy lehet hogy tizet...
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. január 10., péntek 22:35
Nem tudjuk, mennyit ajánlott a Real Madrid. Perez 130 millióis üzletről beszélt, de az tartalmazta volna a játékos szerődésbe foglalt fizetését, az átigazolási összeget, juttatásokat, mindent.El Unico írta:Neymarral kapcsolatban annyi a véleményem,hogy mivel a Real Madrid jóval többet ajánlott fel Neymarért,mint a Barcelona
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. január 10., péntek 22:18
Nekem is 35 millió rémlik.Nekem meg az rémlik, hogy a hivatalos közlés szerint Di Mariaért 35 milliót fizettünk anno.
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. január 10., péntek 22:15
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 10., péntek 22:01
Hát azért Samymert ilyen nem is volt...csak némelyek szeretnék hogy legyen....___Samy___ írta:azt mondja, hogy vki nyilatkozta, hogy dm 25-be került, és nem volt benne a nyilatkozatban a 11 milliós opcióDe most nem értem, hogy mire fel veszekszik Di Maria árán, amikor itt tisztán mindenki lehozta, hogy milyen feltételek mellett szerződik el és mindenhol nyilvános volt az átigazolási összeg
én erre lennék kíváncsi, mert nem emlékszem ilyenre
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. január 10., péntek 21:49
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 10., péntek 21:44
Jelenlévő fórumozók: 25 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem