Aranylabda - 2013

Archívum

Ki kapja szerinted idén az Aranylabdát?

Cristiano Ronaldo
150
85%
Messi
16
9%
Ribéry
11
6%

Szavazatok száma: 177

MyStiQ

Re: Aranylabda - 2013

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. január 11., szombat 11:31

Most megint be lehetett támadni Pep-et erre volt jó az edzői lista. De Te magad mondtad,hogy megnyert kupák számítanak az edzőknél,abban meg elég jól áll 2013ban is, jobban vagy ugyanúgy,mint Heynckesen kívül a többi tag.
Ezek szerint nem olvastad el végig, figyelmesen a hozzászólást. Igen, a TRÓFEÁK számítanak, nem az ilyen biszem-baszom bohóc kupák. Legalábbis egy edző életében.

Ha majd Guardiola megnyeri a német bajnokságot, akkor joggal felfér a legjobb 8 vagy 10 közé, ha mellé behúzza a német kupát is, akkor feljebb is jöhet, ha pedig esetleg triplázik, akkor senki nem fogja megkérdőjelezni azt, hogy ő volt 2014 legjobb edzője. De ilyet, hogy JOGGAL VAN OTT AZ 5. HELYEN, MERT MEGNYERTE AZ EURÓPAI SZUPERKUPÁT MEG A KLUB VB-T? Előtte meg 6 hónapig nyaralgatott. Nyaralgatott, miközben mondjuk Ancelotti bajnoki címet nyert a PSG-vel és a 8 közé vitte őket a BL-ben, nyaralgatott, miközben Conte agyonverte Olaszországot a Juventussal, és nyaralgatott, amikor Vilanova bajnok lett a Barcával és kiújult a betegsége. Agyam eldobom. Nem a listán, hiszen az IFFHS egy szarkupac, hanem azon, hogy bizonyos emberek többre értékelnek mondjuk egy Klub VB - Európai Szuperkupa duót, mint egy olasz vagy spanyol bajnoki címet.

Egyébként amit még tegnap le akartam írni, az Tata Martino személye. Ő miért nincs ott a legjobbak között? Fél év alatt behúzta azt a kupát a Barcával, amit lehetett. Elviselte a csapatával Messi hiányát, BL-ből csoportelsőként mentek tovább, bajnokságot vezetik. Ilyen alapon ő is megtett mindent, amit lehetett, mégsem látom ott a nevét.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 11., szombat 11:18

Aranylabdát mikor adják át,arról tudni valamit?
Hétfőn.
Egy olyan "listán" háborogtok, amely listát az a szervezet állapította meg aki ezt is:
És a kettő hogy függ össze?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. január 11., szombat 11:15

MyStiQ írta:ifhhs.Kabaré.
Egy olyan "listán" háborogtok, amely listát az a szervezet állapította meg aki ezt is:
2013 LEGJOBB KLUBJAI AZ IFFHS-NÉL
1. Bayern München (német) 370.00
2. Real Madrid (spanyol) 290.00
3. Chelsea (angol) 273.00
4. Atlético Madrid (spanyol) 251.00
5. Barcelona (spanyol) 247.00
6. Paris Saint-Germain (francia) 240.00
7. Basel (svájci) 239.00
8. Atlético Mineiro (brazil) 238.00
Tottenham Hotspur (angol) 238.00
10. Benfica (portugál) 232.00
11. Rubin Kazany (orosz) 223.50
12. Borussia Dortmund (német) 218.00
13. Viktoria Plzen (cseh) 214.50

Itt az első hely nem kérdés, de a többi a totális elhülyülés eredménye.
Most megint be lehetett támadni Pep-et erre volt jó az edzői lista. De Te magad mondtad,hogy megnyert kupák számítanak az edzőknél,abban meg elég jól áll 2013ban is, jobban vagy ugyanúgy,mint Heynckesen kívül a többi tag.

Ezeken a listákon sosem értem miért kell háborogni, kiválasztott emberek véleménye, teljesen lényegtelen a sorrend,főleg ennél az iffhs nevű akárminél, akiknél mindig furcsaságok vannak.
2013-as edzői top 3as listán nálam sem lenne rajta,félreértés ne essék, Heynckes és Simeone helye alap, 3. helyre meg Klopp, de utána a 4-10. hely már teljesen lényegtelen, kár ilyenen rágódni.

Aranylabdát mikor adják át,arról tudni valamit?
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 11., szombat 10:59

Matt...ez megtette kávé helyett is ébresztőnek, na mindegy. Misztik alaposan és jól összeszedte a dolgokat.

Ribéry meg :lol: :lol:
"I've done everything, I avoided injuries and I've given regular performances. Ronaldo scores a lot of goals, but Messi is always the best player in the world, though he experienced some injuries this year."
Illetve elmondta, hogy ő mindent megtett, ami a győzelemhez szükséges, most vagy soha, 30 éves...blablabla.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. január 11., szombat 4:08

Nagyon jól összefoglaltad a dolgokat MyStiQ, iszom szavaid. :agree:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

MyStiQ

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. január 11., szombat 3:07

Most vonatkoztassunk el attól, hogy Messinek, Cének vagy Riberynek adná valaki a díjat, de ott gyanítom mindenkinek van egy szempontja, ami alapján valamelyiket az élre helyezi. Ott egy mérőszám az, hogy tavasszal mit produkált az illető, és egy mérőszám az is, hogy a nyári szünet után hogyan tért vissza az adott játékos.

De az edzőknél? Egy edző életében mi a legfontosabb? A trófeák. (És itt most trófeák alatt a bajnoki címet vagy kupagyőzelmet értem, ami mögött komoly munka áll, nem pedig annyi, hogy vakok közé kiküldenek vagy odadobnak egy felkészülési meccsre, hogy nyomjátok srácok, aztán kaptok egy kupát. Igen, most a Klub VB-re meg az ilyen Szuperkupákra gondolok.) Utána? A mutatott játék. Utána? Hogy milyen riválisok ellen sikerült maradandót alkotni. Ezt a 3 összetevőt kell összegyúrni, aztán kapunk valamilyen képet az adott edzőről. És most csak a topligák edzőiről beszélgetünk, szóval a spanyol, olasz, német, angol, és mondjuk a francia bajnokságok edzőiről. Nyilván nagy teljesítmény egy kisebb nevű edző életében, ha mondjuk Albániában duplázni tud, de egy ilyen listán ez nem számít.

Először is a lista, amit korábban linkeltetek:
2013 LEGJOBB KLUBEDZŐJE AZ IFFHS-NÉL
1. Jupp Heynckes 216
2. Jürgen Klopp 101
3. Diego Simeone 61
4. Sir Alex Ferguson 33
5. Pep Guardiola 30
6. Arsene Wenger 29
7. José Mourinho 10
8. Antonio Conte és Jorge Jesus 3-3
Heynckes - Nincs kérdés. Német bajnokság, német kupa, BL. Ha ótvar játékkal hozták volna össze, hatalmas mázlival, akkor sem lehetne kérdés.
Klopp - Ez sem kérdés. Mindenhol alulmaradtak a Bayernnel szemben, de az anyagi lehetőségek és a játékoskeret nem is ugyanaz a szint.
Simeone - Rendben van. Nagyon nehéz helyzetben van a csapatával, hiszen a Barcelonával és a Real Madriddal kell megküzdenie, mégis sikerült összehoznia egy Spanyol Kupát. Szép munka.
Ferguson - Angol bajnoki cím, visszavonult, amolyan életműdíj is ez, hogy a listán van. De már maga az angol bajnoki cím is elég ehhez.
Conte - Uralták Olaszországot, a BL-ben pedig kizúgtak a végső győztes ellen. A helye ezek alapján jogos.

Kimaradt Guardiola, Wenger, Mourinho és Jesus a listáról. Róluk később.

Fentebb ugye írtam a topligákról, hogy ez a díj igazából csak a fenti edzők számára elérhető.

Az angol bajnok megvan, az olasz is, a német is. Ki maradt ki? A spanyol, a francia és a portugál bajnok.

Ancelotti személyében a PSG elérte azt, amit akart. Franciaországban meglett a bajnoki cím, a BL-ben pedig a legjobb 8-ig mentek, ahol csak idegenbeli góllal estek ki. Szerintem ez elég ahhoz, hogy ott legyen a listán.

Tito Vilanova spanyol bajnok lett, a kupából és a BL-ből a 4 között esett ki a csapatával, azonban egészségügyi problémák miatt nem tudta folytatni. Azt hiszem ez feljogosítja őt arra, hogy helye legyen a listán.

Szóval a lista valahogy eddig így néz ki:

1. Heynckes
2. Klopp
3. Simeone
4. Conte
5. Ferguson
6. Vilanova
7. Ancelotti

Ők voltak azok az edzők, akik tényleg valami komolyat értek el csapataikkal 2013 nyaráig. A listán már csak 1 hely maradt, hiszen ősszel nem lehet komoly trófeát nyerni. De ki kerüljön oda a 8. helyre? Mourinho, aki 2. lett a bajnokságban és a kupában, illetve aki ismét a 4 között esett ki a BL-ben? Jesus, aki mindenhol ezüstöt szerzett a Benficával (leginkább az Európa Liga döntője miatt merülhet fel a neve)? Wenger, aki... aki... aki nem csinált semmi emlékezeteset? Guardiola, aki szintén nem csinált semmi emlékezeteset? Nem tudom, én egyiknek sem merném odaadni, hiszen volt még egy ember, aki ha nem is túlságosan nagyot, de azért alakított. Ő pedig nem más, mint Rafa Benitez. Csak behúzta a Chelseavel az EL-t, és ez még akkor is nagy szó, ha a keretet tekintve a Chelsea kiemelkedett onnan.

Visszatérve Guardiolára. Még a 10-ben sincs helye. Átvette a Bayern Münchent, elbukta a Német Szuperkupát, óriási mákkal behúzták az Európai Szuperkupát és megnyerték a Klub VB-t nem túl acélos ellenfelek ellen. Egy olyan Bayernnel érte ezt el, ami triplázott tavasszal. Ősszel agyonvertek mindenkit? Szép. De nyertek ezzel komoly trófeát? Nem. Csak elindultak az úton. Vélhetően meglesz a bajnoki cím, ha nem jön közbe semmi, akkor a Német Kupa is, és egy kis szerencsével akár ismét összejöhet a BL. Erre már lehetne csettinteni. Erre már az első helyet is megérdemelné a "2014 LEGJOBB KLUBEDZŐJE AZ IFFHS-NÉL" névre hallgató díjnál/elismerésnél. De arra, hogy átvett egy csapatot, valamennyit változtatott rajtuk és elindultak egy hosszú úton? Erre 5. helyet adni? Kabaré.

oroszisti
Kedvenc játékosaid: Raúl,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2014. január 11., szombat 2:11

Matt009 írta:
Érett érvelés.

Mit tett CR tavasszal, amit Ribery vagy Messi nem? A gólokon kívül nem tudtok mást mondani, de Messi többet/vagy közel annyit lőtt tavasszal (pontos számot nem tudok, és nem fogok utána nézni), Riberynek meg nem az az erőssége. Irreális elvárni tőle, hogy többet rúgjon, mint a két vetélytársa.

BL gólkirály? Messi aranycipő. CR 0 trófea, Ribery 3, Messi 1. A tavasz abszolút nem CR-é volt. Véleményem szerint az egész év sem, de ezen lehet vitázni. A tavaszon már kevésbé.

De én nem CR aranylabdáját kérdőjeleztem meg. Csak arra akartam rámutatni, hogy ne forgassátok már úgy a tényeket, ahogy az aktuális érveléseteknek tetszik. Azt hallgattam 1 hónappal ezelőtt, hogy CR-é az aranylabda, mert az egész évet kell nézni... Legalább 10 ember leírta ezt. Akkor már ne fájjon az egész évet tekintve az, hogy Pep ott van a listán. Azon lehet vitatkozni, hogy az 5. helye reális-e. De ott a helye, mert a csapata baromi jól teljesített a kezei alatt. Na meg ne kerüljön már fel a listára mondjuk Pelle a bukdácsoló Cityvel meg a BL csoport második helyével. De Ancelotti se a bűn rossz játékunkkal meg a 3. helyünkkel és az elbukott bajnoki rangadókkal. A PSG-s bajnoki cím esetében pedig annyi cashből a bajnokság meg nem nyerése lett volna vér ciki...
Mert ez aztán érvelés ... Nemveszed észre hogy mit beszélsz ? Nézzük az egész évet ? Akkor nézzed már hogy Pep 4 évet volt edző ! Akkor nézd már te is az egész évet ... Ez olyan mintha Cr 4 hónapot játszott volna és úgy lenne ott a top 3-ba .

Az meg mi hogy nem lehet Riberytől elvárni ... Miért ne lehetne ,ha ő a legjobb akkor igenis fel kell venni a versenyt 20 góllal egy évben meg 15 gólpasszal mit akar ? Ez egy egyéni díj , nem a trófeákra adják , én úgy látom ... Messi kis csapatát meg a Real b csapattal is verte , nem beszélve a 7-0ról , amit inkább a padról nézett.

ui: Pelle bukdácsoló cityje meg 3-2re verte a csoda Bayernt. A Chelseat is csak 11-ekkel verte meg , de tényleg szét verte egész Európát . Vicc !!!

Idegállapotba hozol hajnal 2-kor ...
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2014. január 11., szombat 1:59

Matt009 írta:
CR rúgott egy rakat gólt tavasszal, de tavasszal Messi többet rúgott, spanyol bajnokságot nyert, Ribery triplázott. CR "csak" gólokat rúgott. A nagyon erős hónapjai ősszel voltak, míg a többi 2-nek tavasszal:
Messi egyáltalán nem rúgott többet tavasszal sehol... a bajnokságban 20-20 gólt rúgtak, a Spanyol Kupában meg a BLben is bőven több gólt rúgott nála CR, szóval erről ennyit. :)

amúgy amikor a Real nyerte a bajnokságot, akkor Messinek mire adták oda? persze, hogy a rakat gólra... akkor most miről beszélünk? és ott ősszel ment a nagy szopkodást, mert előkapartak valami naptári éves rekordot, amit addig számon se tartottak.
persze, elképesztő volt nem tagadom, de akkor Messi az egyéni teljesítményére kapta, (nem a spanyol kupa győzelmére...) ahogy 2010ben is amiatt nyerte meg és senkit nem érdekelt Sneijder triplázása+VB ezüst, vagy Xavi&Iniesta VB győzelme...
Idén CR volt a legjobb egyénileg, ezt kár is tagadni.

Úgy tűnik ez számít és a kupák szinte senkit se érdekelnek, hogy ez jó-e vagy sem az megint más kérdés

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. január 11., szombat 1:51

Kerlon írta:Ja a BL tavalyi gólkirálya egész tavasszal csak recskázott. Jogos, igazad van. :banplz:
Érett érvelés.

Mit tett CR tavasszal, amit Ribery vagy Messi nem? A gólokon kívül nem tudtok mást mondani, de Messi többet/vagy közel annyit lőtt tavasszal (pontos számot nem tudok, és nem fogok utána nézni), Riberynek meg nem az az erőssége. Irreális elvárni tőle, hogy többet rúgjon, mint a két vetélytársa.

BL gólkirály? Messi aranycipő. CR 0 trófea, Ribery 3, Messi 1. A tavasz abszolút nem CR-é volt. Véleményem szerint az egész év sem, de ezen lehet vitázni. A tavaszon már kevésbé.

De én nem CR aranylabdáját kérdőjeleztem meg. Csak arra akartam rámutatni, hogy ne forgassátok már úgy a tényeket, ahogy az aktuális érveléseteknek tetszik. Azt hallgattam 1 hónappal ezelőtt, hogy CR-é az aranylabda, mert az egész évet kell nézni... Legalább 10 ember leírta ezt. Akkor már ne fájjon az egész évet tekintve az, hogy Pep ott van a listán. Azon lehet vitatkozni, hogy az 5. helye reális-e. De ott a helye, mert a csapata baromi jól teljesített a kezei alatt. Na meg ne kerüljön már fel a listára mondjuk Pelle a bukdácsoló Cityvel meg a BL csoport második helyével. De Ancelotti se a bűn rossz játékunkkal meg a 3. helyünkkel és az elbukott bajnoki rangadókkal. A PSG-s bajnoki cím esetében pedig annyi cashből a bajnokság meg nem nyerése lett volna vér ciki...

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. január 11., szombat 1:34

Matt009 írta: amikor még rendes trófeákért zajlott a küzdelem, akkor még ibizán nyaralt.

Nem én írtam, de tavasszal kell a legjobbnak lenni nem ősszel. Ez ennek a mondatnak a lényege, és én is így gondolom. CR tavasszal nem volt a legjobb. Csak 3. volt. De oké. Egész évet rá lehet sütni, ha valaki leszarja az 5 kupát, amit Ribery összefocizott. De ha egész évet nézzük, akkor Pep helyét sem szabad vitatni.
ha már engem idézel, akkor értelmezhetnéd is a többi részét az írásomnak, ahelyett, hogy megint faszságokat írsz.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 11., szombat 1:05

Matt009 írta:
Kerlon írta:
Wow. Objektivitás a köbön. Mikor CR aranylasztijáról volt szó, akkor egész év számított, most meg hirtelen csak a tavasz a fontos. A tavasz alapján CR-nek az aranylabdára nincs esélye. Akkor hogy is van ez?

Nem a vitát akarom szítani, csak rávilágítani arra, hogy egy kis következetesség a érveléseknél nem ártana. Az egész év alapján Pep 5. helye simán megvan.
Ja a BL tavalyi gólkirálya egész tavasszal csak recskázott. Jogos, igazad van. :banplz:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

oroszisti

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2014. január 11., szombat 1:01

Matt009 írta:Pep fél év alatt nyert 2 trófeát, a csapatával hülyére veri a világot, a legstabilabb, legerősebb csapat, gyakorlatilag nem volt ősszel ellenfele.
Persze Hitzfeld rakta össze, de az, hogy ilyen ellentmondást nem tűrőek, ahhoz kell egy edző. Mégpedig egy edző, aki tudja mit csinál.

CR rúgott egy rakat gólt tavasszal, de tavasszal Messi többet rúgott, spanyol bajnokságot nyert, Ribery triplázott. CR "csak" gólokat rúgott. A nagyon erős hónapjai ősszel voltak, míg a többi 2-nek tavasszal:
amikor még rendes trófeákért zajlott a küzdelem, akkor még ibizán nyaralt.
Nem én írtam, de tavasszal kell a legjobbnak lenni nem ősszel. Ez ennek a mondatnak a lényege, és én is így gondolom. CR tavasszal nem volt a legjobb. Csak 3. volt. De oké. Egész évet rá lehet sütni, ha valaki leszarja az 5 kupát, amit Ribery összefocizott. De ha egész évet nézzük, akkor Pep helyét sem szabad vitatni.
2 trófeát nyert na ne .... Komolyan gratulálok nagyon ügyesek !! Még a Klub Vb-t is megtudta nyerni hihetetlen. És légyszíves magyarázd már el ezt a hülyére veri a világot ... Megverték a Dortmundot , úgy hogy a fél csapat hiányzott és kb ennyi(a bajnokságban) ... De azért a szuperkupában kaptak az arcukra . A másik hogy az Heynckess volt .
Én elismerem Guardiola munkáját ,de 4 hónap miatt nem top10 edző .

A másik a Cr-es . Ribery egy csapatjátékos volt ,egyáltalán nem emelkedik ki a Bm-ből , ha valakit mondanom kell az előbb Schweinsteiger,Neuer vagy a védelem . Annyi hogy Ribery lőtt vagy 10 gólt , essek tőle hasra ?
A másik hogy Cr az elődöntőig vitte a hátán a csapatot , igaz "csak" 35 gólt lőtt ... Kupa döntőt játszott. A tavasza is kiváló volt , az ősze még inkább és , kivezette a Vb-re a válogatottat .
Messi meg egész évben árnyéka volt önmagának , te se gondolhatod komolyan hogy ő jobban megérdemelné a tavasz alapján . Emlékeztetlek hogy végig pihente a 7-0át meg a Real b csapatától kikaptak , ahol Cr 20 perc alatt többet lőtt kapura mint a barca. De igen Messi tavasszal a világ legjobbja volt , hihetetlen teljesítményt nyújtott . Ja nem ... Guardiola meg 4 hónap miatt ne legyen már a top5 edző . :(

realcamp
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Iker, Varane

HozzászólásSzerző: realcamp » 2014. január 11., szombat 0:47

CR tavasszal nem volt a legjobb. Csak 3. volt.
Ez most komoly?? :ozil:

Matt009

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. január 11., szombat 0:42

Pep fél év alatt nyert 2 trófeát, a csapatával hülyére veri a világot, a legstabilabb, legerősebb csapat, gyakorlatilag nem volt ősszel ellenfele.
Persze Hitzfeld rakta össze, de az, hogy ilyen ellentmondást nem tűrőek, ahhoz kell egy edző. Mégpedig egy edző, aki tudja mit csinál.

amikor még rendes trófeákért zajlott a küzdelem, akkor még ibizán nyaralt.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. január 11., szombat 0:23

A kulonbseg mindossze annyi, hogy mig Guardiola fel evig semmit se csinalt csak nyaralt, addig CR csak osszehozott kb 35 golt.

oroszisti

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2014. január 11., szombat 0:14

Matt009 írta:
Kerlon írta:
Wow. Objektivitás a köbön. Mikor CR aranylasztijáról volt szó, akkor egész év számított, most meg hirtelen csak a tavasz a fontos. A tavasz alapján CR-nek az aranylabdára nincs esélye. Akkor hogy is van ez?

Nem a vitát akarom szítani, csak rávilágítani arra, hogy egy kis következetesség a érveléseknél nem ártana. Az egész év alapján Pep 5. helye simán megvan.
Ja mert Cr tavasszal nyaralt ? Nem lőtte a gólokat sorra ... Bl kieséses szakaszban ...
Pont ez az hogy az egész év számít, amiből 8 hónapot Pep nyaralt . Ha nem lett volna így össze rakva a Bayern , nem tartana Pep itt , ettől függetlenül remekül végzi a munkáját (nagy meglepetésemre ) . De nem egy új csapatot kell építenie ...Valszeg jövőre megérdemelten lesz ott a listán.

Matt009

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. január 10., péntek 23:54

Kerlon írta:
nmate írta:De Pep mit keres ott már megint? :lol:
Akartam kérdezni, hogy Guardiola nyaralása 5. helyet ért? Mondjuk Wenger is kicsit talány, de a többi reális.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. január 10., péntek 22:06

Ferguson nyert egy bajnoki címet,de azért jár neki a 4. hely,mert utólag felértékelődik a bajnoki címe a mostani csapatát látva? Ez nevetséges... Ancelotti megnyerte a PSG-vel a francia bajnokságot,a BL-ben a negyeddöntőig jutottak,ahol a Barca ellen estek ki,viszont tovább jutottak mint a Manchester United. De Ancelotti nincs ott...

Mindegy,nem akarok belemenni,mert különösképpen nincs bajom a listával,de azért bele-bele lehet kötni itt-ott. Heynckes első helye megkérdőjelezhetetlen,ennyi a lényeg. :)
Gondolom az edzőknél is a képességeket nézik, ezért Pep akkor is ott lenne, ha soha többet nem edzősködne. Ja meg nagyon szimpatikus is. :roll:
...and he is a good boy like Messi.
:goat:

Fenomen

HozzászólásSzerző: Fenomen » 2014. január 10., péntek 22:00

Gondolom az edzőknél is a képességeket nézik, ezért Pep akkor is ott lenne, ha soha többet nem edzősködne. Ja meg nagyon szimpatikus is. :roll:

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 10., péntek 21:50

az első 4 teljesen korrekt...Fergie papa a nullából csinált nagy csapatot, most látszik igazán a munkája...de hogy utána mi van, az egy rejtély...Guardiola-nak igazából a listán se nagyon kellene lennie, hiszen a munkája eddig még nem sokat mutat, egy mindent megnyerő csapattal tolja...Contet én előbbre tettem volna, Arsene papa azért most összerakta a csapatát, a 10-be belefér, Mou is eljutott egy elődöntöig

1. Jupp Heynckes
2. Jürgen Klopp
3. Diego Simeone
4. Sir Alex Ferguson
5. Antonio Conte
6. Arsene Wenger
7. José Mourinho
8. TITO VILANOVA

nálam Vilanova ott van Mou mögött, a Bayern nagyon lemosta őket, és nyár óta nem aktív, de az hogy el is felejtették, Guardiola pedig ott van, fél-fél szezonnal...ez szerintem már tiszteletlenség is :(

Vissza: