morientes írta:Én Di Mariaval kapcsolatban csak azért írtam azt amit,hogy ne legyen ködösíté,még véletlenül sem.Mert azt a + 11millio csak adhato ha a játékos elér ezt azt...magyarán ha jól teljesít..
Na most az eddigi 3,5 év alapján nemhogy még fizetnék a benficanak,hanem visszakövetelnék min 5 milliót...vagy lehet hogy tizet...
Morientes cimbora, és többi kedves fórumozó! BUÉK!
Thiago kolléga mondandójában sok az igazság. Csak ez sokaknak nem tetszik. A 2 csapat szurkolói olyan szinten tudják utálni az ellenfelet és szurkolóit is, hogy bármit készpénznek tudnak venni, ami a másikról negatív képet ad. Realista, te hozod ide a legtöbb Barcát vagy játékosait feketén feltüntető hírt. Messi az ellenfél felé köpött, cigizett, kurvázott stb stb stb. És az a baj, hogy az elvakultak ezt szépen elolvassák, elhiszik, belelovalják magukat, ha kiderül, hogy nem igaz, az már nem számít. A másik oldal is természetesen ugyanilyen.
Neymar szerintem sem 57 millió volt, de tuti nem 200, és a többi lóvé nem a Barca kasszájából került oda, ahova (?). De ki merné itt az egész vagyonát feltenni arra, hogy Perez nem egyezett meg az illetékessel a Spursnél, hogy lehozzuk azt az összeget, ami CR ára alatt van, és megy még zsebbe egy 10-es? Hm?
Amúgy amivel teljesen egyetértek veletek, hogy Sandro elnök "úr" egy igazi idióta, Xavi meg sosem tudott nyilatkozni.