Premier League
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Re: Premier League
szerintem okosan lőtte azt a tizenegyest.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
azt nem láttam, de ezzel az oscarral kínozni lehetne engem, annyira semmilyenMyStiQ írta: A Southampton elleni teljesítményét látva már annyira nem is nehezen érthető. De az a lényeg, hogy José mindenkiből kihozza a maximumot.![]()
ez a cahill meg egy elég jó védő lett a maga angol módján
Nem illik.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Team v Palace - Lloris; Walker, Chiriches, Dawson, Rose; Lennon, Bentaleb, Dembele, Eriksen; Adebayor, Soldado.
Lewis Holtby, Jermain Defoe and Kyle Naughton all back from injury and on the bench.
Na csapassuk.
Bentalebnek örülök, Eriksennek is, Rose-nak nem, Fryers-t játszattam volna helyette, de összességében jó kis kezdő.
COYS!
Lewis Holtby, Jermain Defoe and Kyle Naughton all back from injury and on the bench.
Na csapassuk.

COYS!
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ez a Hazard kurva jó, de (egyelőre) nem az a kaliber, aki nagyobb meccseket eldöntsön, vagy vezetheti esetleg a csapatot nagyobb címek felé. De még nagyon fiatal, szóval bármi lehet pár éven belül, pláne Mou kezei alatt.
A Southampton elleni teljesítményét látva már annyira nem is nehezen érthető. De az a lényeg, hogy José mindenkiből kihozza a maximumot.egyébként nehezen értem mata hogy nem fér be

Rohadtul el kéne már felejteni, de nem igazán hemzseg a piac a kiváló balhátvédektől. Mondjuk nem baj az, ha összekerülünk velük, akkor Bale megeszi őt.meg ez a tarajos cole

- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ja.De amúgy meg egy nagy sz@r meccs...Csabi írta:és hazard megint hozza murinnyónak.
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- ziro4vr
most nincs ivanovic, hogy fejeljen egyet szögletbőlCsabi írta:és hazard megint hozza murinnyónak.

egyébként nehezen értem mata hogy nem fér be
Nem illik.
- ziro4vr
hú ez a mostani torres...higuain és benzema rossz tulajdonságai egy emberben, kellemes
kp-ra kéne egy jó szervező ramires mellé, meg ez a tarajos cole, aki 17 másodperc alatt 19 fuck-ot engedett el kb, szóval nagymamám gyorsabb nála pókjárásban

kp-ra kéne egy jó szervező ramires mellé, meg ez a tarajos cole, aki 17 másodperc alatt 19 fuck-ot engedett el kb, szóval nagymamám gyorsabb nála pókjárásban
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
wZoLee7 írta:http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... ol-2306539
nem igazán lehet ebbe belekötni...hasonlót megnéznék a madridról is
de ,abba aki mondta,mert kiváncsi lennék magáról mit mondana ha ezekről ezt......mert egy nagy vakcsibe volt a tag.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- h3x0r
A korábbi Premier League-játékvezető Graham Poll megkönnyebbülést érzett, amikor a Manchester United az ő dirigálása során jól játszott, és mérkőzéseket nyert.
„Szeretném elismerni, hogy megkönnyebbülést éreztem, amikor a Manchester United jól játszott és nyert, különösen az Old Traffordon – írja a Daily Mail rovatában Graham Poll. – Tudtam, hogy ha nem nyernek, akkor minden esélye megvan, hogy lássam, és ami fontosabb, halljam Ferguson reakcióját, és olvassam az észrevételeit rólam a másnapi újságokban.”
„Minden játékvezető tudja Fergi helyét a játékban, és a tényt, hogy ő a legnagyobb klubnál dolgozott, ami azt jelentette, hogy ha ő leordítja valakinek a fejét („szabadjára engedi a hajszárítót”), akkor az elkerülhetetlenül a címlapokra kerül.”
Poll emellett hozzátette, hogy David Moyesnak el kell fogadnia, hogy nem rendelkezik hasonló erővel, mint a nagy előd.
„Moyes újabb vereségétől tartok. El kell fogadnia, hogy nincs ugyanolyan megfélemlítő ereje, mint elődjének volt.”
„Szeretném elismerni, hogy megkönnyebbülést éreztem, amikor a Manchester United jól játszott és nyert, különösen az Old Traffordon – írja a Daily Mail rovatában Graham Poll. – Tudtam, hogy ha nem nyernek, akkor minden esélye megvan, hogy lássam, és ami fontosabb, halljam Ferguson reakcióját, és olvassam az észrevételeit rólam a másnapi újságokban.”
„Minden játékvezető tudja Fergi helyét a játékban, és a tényt, hogy ő a legnagyobb klubnál dolgozott, ami azt jelentette, hogy ha ő leordítja valakinek a fejét („szabadjára engedi a hajszárítót”), akkor az elkerülhetetlenül a címlapokra kerül.”
Poll emellett hozzátette, hogy David Moyesnak el kell fogadnia, hogy nem rendelkezik hasonló erővel, mint a nagy előd.
„Moyes újabb vereségétől tartok. El kell fogadnia, hogy nincs ugyanolyan megfélemlítő ereje, mint elődjének volt.”
- ziro4vr
csak nem lesz belőle sok minden, max 1-2 esetbenwZoLee7 írta:http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... ol-2306539
valencia, young, nani

Nem illik.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... ol-2306539

- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Adebayor lehozza. Meg PendadoGT37 írta:Hivatalos, Defoe a Torontóban folytatja. Sherwood pedig kijelentette, hogy nem fogunk csatárt igazolni a télen.
Sok sikert a tengerentúlon, JD!

De ha jobbat hoznak mint Defoe akkor Kane-t egy idore elfelejtheted,nem?
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Csatár nélküli játék? Ti tudjátok...GT37 írta:Hivatalos, Defoe a Torontóban folytatja. Sherwood pedig kijelentette, hogy nem fogunk csatárt igazolni a télen.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Hivatalos, Defoe a Torontóban folytatja. Sherwood pedig kijelentette, hogy nem fogunk csatárt igazolni a télen.

- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Már anno leírtam amikor a Chelseabe ment, hogy szerintem túl hamar váltott. Portoval továbbvitte a sikereket, de simán maradhatott volna még ott jó pár évig. Így is, úgy is nagyon fiatal volt még, ott fel volt építve már a Porto. Ehelyett belevágott az ismeretlenbe (gondolom a pénz és a presztízs miatt) és meg is bukott mindkétszer. Az hogy mi lett volna belőle lassabb ütemben már sosem tudjuk meg, de sztem ennél jobb (két bukás nélkül). Amúgy a Valenciánál is szóbakerült a neve, most h ott is kirúgtak egy edzőt, de azóta már szereztek egy korábbi focistát (Pizzi).R.M.C.F írta:Gyenge edző,kár ezen húzni magatokat. Hirtelen fel lett fújva,mint az új JM.....aztán megkapta azokat a lehetőségeket,amit más 5-10 év komoly edzői múlttal a háta mögött kaphatja meg,de nem ment neki.....
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Az hát.Jópárszor leírtam,de hagyom már tényleg...Gyenge edző,kár ezen húzni magatokat. Hirtelen fel lett fújva,mint az új JM.....aztán megkapta azokat a lehetőségeket,amit más 5-10 év komoly edzői múlttal a háta mögött kaphatja meg,de nem ment neki.....
LEGIO PATRIA NOSTRA

-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
morientes írta:Beváltotta a chelseabe...a tottenhambe...és egyik helyen sem szarból kellett volna várat építeni.De legyen igazad.Azt viszont remélem hogy soha a bernabeu környékére se teszi a lábát...max ellenfélként,esetleg.Egyébként én nem írnám még le AVB-t, szerintem be fogja ő még bizonyítani, hogy rosszul ítélték meg páran. :agree:
Gyenge edző,kár ezen húzni magatokat. Hirtelen fel lett fújva,mint az új JM.....aztán megkapta azokat a lehetőségeket,amit más 5-10 év komoly edzői múlttal a háta mögött kaphatja meg,de nem ment neki.....
Tibi....sok nekünk ez a meló.

Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Nem akarok AVB ellen beszélni, de olyan nagy dolgot nem csinált Bale-velGT37 írta:Pedig Bale-ből tuti ki tudná hozni a maximumot.
Redknapp volt inkább aki a minimumot hozta ki belőle. Mindenáron balhátvédet akart belőle, aztán mikor már nem tehette be oda, lekorlátolta egy vonal szélsőnek
Szerintem más edzőnél is hasonló fejlődést tudott volna elérni