morientes írta:Várjatok már,nem Gündoganrol volt szó?kevesebbet kellene flatykolnom már látom....
Arról,de átmentünk a magyar médiára.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 11., szombat 20:45
morientes írta:Várjatok már,nem Gündoganrol volt szó?kevesebbet kellene flatykolnom már látom....
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. január 11., szombat 20:41
Nekem Jenő maradt meg, ahogy neymart meg oscart de még dzsót is cuppantja egy-egy jó megmozdulásnál, vagy mikor már vezettek. Előtte meg nyomta a sódert, hogy unalmas meccs nem jó egyik seR.M.C.F írta: A konfőre gondolsz? Nekem egy maradt meg abból,balról passzolta át a labdát a jobb szélen felfutó másik támadónak,és a passz pontos volt......a speaker szétzsenizte.....ZSSSEENNNNNNNIIIIIIII....ZZSSSENNNNNNNIIII.....
A passz,olyan volt amit körzetibe sem tapsolnak meg....
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 11., szombat 20:41
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 11., szombat 20:37
ziro4vr írta:sokat tapsolt felállva neymarnak a konfetti alatt...vagy az a jenő volt?R.M.C.F írta: sokat nyitogatta a táskákat.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. január 11., szombat 20:34
sokat tapsolt felállva neymarnak a konfetti alatt...vagy az a jenő volt?R.M.C.F írta: sokat nyitogatta a táskákat.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 11., szombat 20:32
morientes írta:Fáj a háta,és a jóistennek se jönnek rá hogy mitől...Nem lehet tudni mi van Gundellel?
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 11., szombat 20:30
Fáj a háta,és a jóistennek se jönnek rá hogy mitől...Nem lehet tudni mi van Gundellel?
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 11., szombat 20:22
Nem lehet tudni mi van Gundellel?
én tartok Gündogan sérüléseitől, és utálom Suarez képétde attól a pillanattól kezdve h valaki beteszi a lábát a bernabeuba és madridista lesz, már elfogadom
![]()
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 11., szombat 19:32
egy az egyben...én tartok Gündogan sérüléseitől, és utálom Suarez képétzalkrisz írta:egy az egybe mehet... legalább ingyen megúsztuk a kp-ját és akkor lehet költeni Suárezre.wZoLee7 írta:nah Dortmundban kivetették a hálót Benzemára...felejtsék elmellé még gondolom fizetni is kellene...
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. január 11., szombat 16:02
HozzászólásSzerző: Balii » 2014. január 11., szombat 15:57
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. január 11., szombat 13:54
egy az egybe mehet... legalább ingyen megúsztuk a kp-ját és akkor lehet költeni Suárezre.wZoLee7 írta:nah Dortmundban kivetették a hálót Benzemára...felejtsék elmellé még gondolom fizetni is kellene...
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 11., szombat 13:51
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 10., péntek 16:49
Aha...csakhogy ittt nem erről szól a dolog...Hanem arröl,hogy akinek nem kifejezetten erről szól a feladata,annak muszály elvégezni más helyett ezt is,holott az ő játéka nem erròl kellene szóljon,csak azért mert nincs egy olyan játékos a csapatban,akinek meg fòképp ez lenne a feladata...főképp,mondom én,de persze nem csak ez,hisz a Makelelék ideje már lejárt...Nem szeretnék kötekedni senkivel de egyszer azt mondjátok hogy nem védekezünk máskor meg ha védekeznek Modricsék akkor az nem az ő feladata lenne.Gondolom rajtam kívül sokan játszottak foci csapatban ilyen-olyan szinten úgy hogy biztos nem mondok újat de azért elmondom hogy ilyen nincs..
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. január 10., péntek 16:32
Tartsd meg az aprót, te mocskos állatGT37 írta:Adjátok csak ide Moratát, adunk cserébe egy jó SoldadótMorata ügynöke angol források szerint Londonban tartózkodik, ahol előbb az Arsenal, majd a Tottenham vezetőivel egyeztet a játékos kölcsönvételéről.![]()
easy duplareghehe te vagy az ?
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. január 10., péntek 16:21
Remelem hozzatok megy. Bar kolcsonben elviselnem talan,de nem akarom hogy Ozil utan most meg Morata is az Arsenalba keruljon. Bar elobbi meg elfogadhato,de Moratanak szerintem az Arsenal is nagy szint..GT37 írta:Adjátok csak ide Moratát, adunk cserébe egy jó SoldadótMorata ügynöke angol források szerint Londonban tartózkodik, ahol előbb az Arsenal, majd a Tottenham vezetőivel egyeztet a játékos kölcsönvételéről.![]()
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 10., péntek 16:14
Adjátok csak ide Moratát, adunk cserébe egy jó SoldadótMorata ügynöke angol források szerint Londonban tartózkodik, ahol előbb az Arsenal, majd a Tottenham vezetőivel egyeztet a játékos kölcsönvételéről.
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. január 10., péntek 16:10
hehe te vagy az ?torjack írta:Morata ügynöke angol források szerint Londonban tartózkodik, ahol előbb az Arsenal, majd a Tottenham vezetőivel egyeztet a játékos kölcsönvételéről.
Morata out, Pato in, 'oszt megvagyunk![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. január 10., péntek 16:10
Nekünk nem a sokadszámú brazil csatár kell, hanem az első, úgyhogy fred in, esetleg dzsótorjack írta: Morata out, Pato in, 'oszt megvagyunk![]()
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. január 10., péntek 15:44
Morata ügynöke angol források szerint Londonban tartózkodik, ahol előbb az Arsenal, majd a Tottenham vezetőivel egyeztet a játékos kölcsönvételéről.
Jelenlévő fórumozók: 59 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem