nem igazán lehet ebbe belekötni...hasonlót megnéznék a madridról is

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 10., péntek 14:23
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. január 10., péntek 13:14
Adebayor lehozza. Meg PendadoGT37 írta:Hivatalos, Defoe a Torontóban folytatja. Sherwood pedig kijelentette, hogy nem fogunk csatárt igazolni a télen.
Sok sikert a tengerentúlon, JD!
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 10., péntek 12:02
Csatár nélküli játék? Ti tudjátok...GT37 írta:Hivatalos, Defoe a Torontóban folytatja. Sherwood pedig kijelentette, hogy nem fogunk csatárt igazolni a télen.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 10., péntek 12:01
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. január 10., péntek 0:17
Már anno leírtam amikor a Chelseabe ment, hogy szerintem túl hamar váltott. Portoval továbbvitte a sikereket, de simán maradhatott volna még ott jó pár évig. Így is, úgy is nagyon fiatal volt még, ott fel volt építve már a Porto. Ehelyett belevágott az ismeretlenbe (gondolom a pénz és a presztízs miatt) és meg is bukott mindkétszer. Az hogy mi lett volna belőle lassabb ütemben már sosem tudjuk meg, de sztem ennél jobb (két bukás nélkül). Amúgy a Valenciánál is szóbakerült a neve, most h ott is kirúgtak egy edzőt, de azóta már szereztek egy korábbi focistát (Pizzi).R.M.C.F írta:Gyenge edző,kár ezen húzni magatokat. Hirtelen fel lett fújva,mint az új JM.....aztán megkapta azokat a lehetőségeket,amit más 5-10 év komoly edzői múlttal a háta mögött kaphatja meg,de nem ment neki.....
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 9., csütörtök 21:28
Az hát.Jópárszor leírtam,de hagyom már tényleg...Gyenge edző,kár ezen húzni magatokat. Hirtelen fel lett fújva,mint az új JM.....aztán megkapta azokat a lehetőségeket,amit más 5-10 év komoly edzői múlttal a háta mögött kaphatja meg,de nem ment neki.....
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 9., csütörtök 20:57
morientes írta:Beváltotta a chelseabe...a tottenhambe...és egyik helyen sem szarból kellett volna várat építeni.De legyen igazad.Azt viszont remélem hogy soha a bernabeu környékére se teszi a lábát...max ellenfélként,esetleg.Egyébként én nem írnám még le AVB-t, szerintem be fogja ő még bizonyítani, hogy rosszul ítélték meg páran. :agree:
HozzászólásSzerző: Wertz » 2014. január 9., csütörtök 16:44
Nem akarok AVB ellen beszélni, de olyan nagy dolgot nem csinált Bale-velGT37 írta:Pedig Bale-ből tuti ki tudná hozni a maximumot.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 9., csütörtök 16:14
Beváltotta a chelseabe...a tottenhambe...és egyik helyen sem szarból kellett volna várat építeni.De legyen igazad.Azt viszont remélem hogy soha a bernabeu környékére se teszi a lábát...max ellenfélként,esetleg.Egyébként én nem írnám még le AVB-t, szerintem be fogja ő még bizonyítani, hogy rosszul ítélték meg páran. :agree:
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 9., csütörtök 16:03
Pedig Bale-ből tuti ki tudná hozni a maximumot.morientes írta:Na attól mentsen meg minket a jóisten....
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 9., csütörtök 15:55
Nem azért kell szurkolni valakinek, mert állandóan nyer... Hihetetlen, hogy ilyen kérdést még valaki feltesz.MorataMartin írta:Sárcok komolyan h lehet a Spursnek szurkolni?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. január 9., csütörtök 15:53
a kosárcsapatot viheti, esetleg a kriketteseket, vagy az u19-es lánycsapatot, de mást nemmorientes írta:Na attól mentsen meg minket a jóisten....remélem egyszer Andres Villas-Boasnak fogják hívni a Real Madrid edzőjét
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 9., csütörtök 15:48
Na attól mentsen meg minket a jóisten....remélem egyszer Andres Villas-Boasnak fogják hívni a Real Madrid edzőjét
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2014. január 9., csütörtök 12:53
Hát én sem nagyon fogtam fel, de igazad van az a nagyobb baj, hogy a játékosok semorientes írta:Miért mondasz ilyeneket...AvB a világ legjobb edzője,csak éppen a játékosa nem fogták fel hogy mit is akar tulajdonképpen....Hát a spursnek jó kerete van, de amit az a Villas-Balfék csinált velük... Azért pl. hétvégén se volt semmi, ahogy az Arsenal lefocizta őket. :D
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 9., csütörtök 12:06
Miért mondasz ilyeneket...AvB a világ legjobb edzője,csak éppen a játékosa nem fogták fel hogy mit is akar tulajdonképpen....Hát a spursnek jó kerete van, de amit az a Villas-Balfék csinált velük... Azért pl. hétvégén se volt semmi, ahogy az Arsenal lefocizta őket. :D
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2014. január 9., csütörtök 11:35
Hát a spursnek jó kerete van, de amit az a Villas-Balfék csinált velük... Azért pl. hétvégén se volt semmi, ahogy az Arsenal lefocizta őket.GT37 írta:Úgy, ahogy a Realnak, a Barçának, vagy éppen az Arsenalnak.MorataMartin írta:Sárcok komolyan h lehet a Spursnek szurkolni?![]()
Érdekes hírek röppentek fel egyébként, Lamela elvileg visszavágyódik Olaszországba, a Juve vinné, a torinóiak belevonnák Vucinicot is az üzletbe.![]()
Semmiképpen sem válnék meg az argentintól, nagyon sok van benne. Türelmesnek kell lennünk vele szemben.
Moratát meg vinné a Senal és a Pool is.
BBarni, amúgy tetszik az avád.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 9., csütörtök 11:32
Úgy, ahogy a Realnak, a Barçának, vagy éppen az Arsenalnak.MorataMartin írta:Sárcok komolyan h lehet a Spursnek szurkolni?
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2014. január 9., csütörtök 11:15
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. január 9., csütörtök 10:02
Bendtner győztes gólt lőtt, majd megsérítette magát, hogy Wenger vehessen egy csatárt; miután kiderült, hogy nincs csatár a piacon, felgyógyította magát: 10 nap múlva bevethető.
Legenda.
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. január 9., csütörtök 1:06
A Galata pedig pont, hogy Mancinivel fejlődött egyet. A bajnokságban az előtte lévő edzővel ha jól emlékszem 1 győzelmük volt csak és valahol a tabella közepén álltak sok döntetlennel, mint kb a Milan pár hete, de megjött Mancini és csak nyertek végig, egy vereség csúszott be a Fener ellen, most meg már másodikak.R.M.C.F írta:Azért mancini után fejlődni,nem nagy eredmény,az a fószer valami gyötrelem.amúgy én is néztem már több City meccset idén, amióta Pellegrini az edző és elképesztően feljavult a komplett csapat és ez érződik több játékos formajavulásán is.
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem