a koncepció érdekesnek tűnik , adok neki egy esélyt , bár az egy kicsit nyugtalanító hogy a Syfy égisze alatt készülToti írta:helixet várja valaki rajtam kívül?

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. január 9., csütörtök 15:18
a koncepció érdekesnek tűnik , adok neki egy esélyt , bár az egy kicsit nyugtalanító hogy a Syfy égisze alatt készülToti írta:helixet várja valaki rajtam kívül?
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. január 9., csütörtök 14:58
felesleges réjréj egyetlen szavát is komolyan venni. szerinte a hawaii-5-0 is a jobbak között vanpheco írta:Az első 3 percet néztem, borzalmasan gyenge sorozatnak tűnt. Amikor ott hányt a pasi, a csaj meg ki se szállt, hogy mivan, hanem sürgette, hogy menjenek már... Főleg mondjuk egy Dexter után nem lehet komolyan venni ezeket a sorozatokat.Anis írta: Viszont a Glades első része nem volt rossz (1x01). felvezetésnek jó volt, kíváncsi vagyok, hogy ez milyen lesz összességében.
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. január 9., csütörtök 14:57
Az első 3 percet néztem, borzalmasan gyenge sorozatnak tűnt. Amikor ott hányt a pasi, a csaj meg ki se szállt a kocsiból, hogy mivan, hanem sürgette, hogy menjenek már... Már itt elég volt nekemAnis írta: Viszont a Glades első része nem volt rossz (1x01). felvezetésnek jó volt, kíváncsi vagyok, hogy ez milyen lesz összességében.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. január 9., csütörtök 13:45
Nem neztem egyiket se. Jelenleg eleg sok sorozatom van.Anis írta:Viszont a Glades első része nem volt rossz (1x01). felvezetésnek jó volt, kíváncsi vagyok, hogy ez milyen lesz összességében. A Hawaii Five O nyomozós sorozatot nézed/nézted?
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. január 9., csütörtök 13:35
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. január 9., csütörtök 13:24
Viszont a Glades első része nem volt rossz (1x01). felvezetésnek jó volt, kíváncsi vagyok, hogy ez milyen lesz összességében. A Hawaii Five O nyomozós sorozatot nézed/nézted? az sztem még a jobbak közül van és több sorozatszínész is van benne (Lostból 3-an, Heroes-ból a főszereplő időmegállító kínai)h3x0r írta:Castle 4x1
Eleg gyenge szezon kezdet volt, leginkabb egy alsobb kategorias nyomozos sorozathoz hasonlitott tele klisekkel es kiszamithato dolgokkal. Remelem a kovetkezo reszek a poenosabb Castle-t fogjak idezni. Aki latta angolul, megerosithet benne
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. január 9., csütörtök 2:24
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. január 8., szerda 17:41
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. január 8., szerda 17:29
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 8., szerda 9:05
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. január 7., kedd 22:48
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. január 7., kedd 22:42
realistahuni írta:Nem mondod?
Én nyáron fejeztem be, egész napos kemény vidéki melók után, este holtfáradtan hazaértem, 5 évadból még volt 9 részem, gondoltam még egyet megnézek alvás előtt, aztán nem bírtam leállni bármilyen fáradt is voltam, reggel 6-ig ledaráltam mindet, aztán már elaludni is alig tudtam annyira feldúlt.![]()
realistahuni írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Most így kapásból Huell ugrik be, nem igaz mit szakadtam azon a csávón, főleg mikor ráfeküdt a pénzre.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. január 7., kedd 22:31
Hát öcsém ha a BB nem tesz függővé, akkor tényleg semmi.Én volt hogy 3-4 órát aludtam miatta, és mentem reggel dolgozni, egyszerűen nem bírtam abbahagyni.
Tele van humorral a sorozat egyébként.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. január 7., kedd 22:17
En is imadtam benne a zeneket (szerencsere meg csak a felenel jarok).Donát írta:A zenék nagyon jól mélyítik a hangulatot.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. január 7., kedd 22:04
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. január 7., kedd 21:54
Hát öcsém ha a BB nem tesz függővé, akkor tényleg semmi.'shutterisland írta:így inkább elkezdtem a breaking bad-et, 2 részt néztem meg belőle, eddig jó, érdekes a sztori, és este folytatom is.
Pedig lesz még jó pár vicces/megmosolyogtató rész még. Tele van humorral a sorozat egyébként.'shutterisland írta:de egyébként azt nem vártam előzetesen, hogy lesznek benne vicces/megmosolyogtató részek is.![]()
HozzászólásSzerző: Donát » 2014. január 7., kedd 18:51
HozzászólásSzerző: Donát » 2014. január 6., hétfő 22:19
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. január 6., hétfő 22:14
En is jartam mar ugy, hogy egy dimension-os videohoz web-dl-es feliratot szedtem le. Vagy hogy kijott a Blu-ray-es verzio, en meg leszedtem a TV-n leadott reszek feliratait. Az elejen beallitottam, par percig jo is volt, de egy masik jelenet kezdodott, nalam volt par masodpercig egy fekete kepernyos szunet, mig a feliratom normalisan folytatodott. Majd nagy nehezen megint beallitottam es par perc mulva ismet nem egyezett a hang es a szoveg. Kell figyelni arra, hogy egyezzenek, persze neha mukodik egy masik fajtaval is.Donát írta:Arra nem figyeltem, hogy egyezzen a release, mert hozzáigazítottam. Ezért nem értettem, hogy mondjuk 2:30-nál szinkronban van a hang/kép és a felirat, aztán egy perc múlva csúszik egy másodpercet, kb még egy perc múlva még egy mp-t, és a film végére már valami 120 mp volt az eltérés - tehát folyamatosan nőtt. Ez is a nem megfelelő release miatt lehet?
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. január 6., hétfő 22:04
az 5. résznél tartok, az utóbbi 1-2-ben picit lassabb és drámaibb vonalba mentek el, de olvastam egy-két véleményt, miszerint a 2. évadtól az igazi, effektíve a tied is ezt sugallja, hiszen 7 rész csupán az 1. évad.Hát akkor szar sorozatot választottál ha nem akarsz ráfüggni
Nagyon be fog pörögni az első 5-8 rész még piskóta...
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem