Élni tudni kellhehe írta:özilt a kurvák a cigi meg a szesz eszik meg

CR sem fémlábakon battyogott át Spanyolországba...vagy legalábbis még nem tudták rábizonyítani.Nem azt írtam, hogy szar lenne a PL-ben, hanem azt írtam, hogy szétrúgnák!

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. január 9., csütörtök 14:24
Élni tudni kellhehe írta:özilt a kurvák a cigi meg a szesz eszik meg
CR sem fémlábakon battyogott át Spanyolországba...vagy legalábbis még nem tudták rábizonyítani.Nem azt írtam, hogy szar lenne a PL-ben, hanem azt írtam, hogy szétrúgnák!
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. január 9., csütörtök 14:16
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 9., csütörtök 14:11
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 9., csütörtök 13:59
Forgathatod a szemed, de azt írtad, hogy egy senki lenne a pl-ben. Igaz hogy odaírtad, azért mert szétrúgnák, de akkor Suarezt miért nem rúgták még szét? Vagy azt a néhány technikás játékost, aki ott játszik?Tény, hogy nem csípem, de ki sem kell forgatni a szavam
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 9., csütörtök 13:38
Jó hát Costát jobban utálom naRealista24 írta:???PL-ben meg semmi nem lenne belőle, mert többet lenne sérült mint egésséges...![]()
Értem én, hogy Messi, meg utáljuk, stb., de ez
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 9., csütörtök 12:46
Majd összeáll a Pique-Mascherano álompárosEgyébként arra leszek kíváncsi, hogy ki fog nálunk kezdeni hátul... Mert az Elche ellen ugyebár a Piqué-Bartra páros kezdett, aztán tegnap Puyol-Mascherano. szóval nem tartom elképzelhetetlennek, hogy szombaton megint az előbbi kettőst láthatjuk majd. :hmmm:
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. január 9., csütörtök 12:43
ez sztem annyira érdekel itt egy madrid fórumon akárkit, mint furcsány gyerenc ánuszrózsája reggel hétkorEgyébként arra leszek kíváncsi, hogy ki fog nálunk kezdeni hátul... Mert az Elche ellen ugyebár a Piqué-Bartra páros kezdett, aztán tegnap Puyol-Mascherano. szóval nem tartom elképzelhetetlennek, hogy szombaton megint az előbbi kettőst láthatjuk majd.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 9., csütörtök 12:40
Hát, ha ő mondja...morientes írta:Ugyan már,Simeone a minap nyilatkozta egy meccs után hogy ők keményen játszanak,de nem durván,pláne nem alattomosan...
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 9., csütörtök 12:37
Ugyan már,Simeone a minap nyilatkozta egy meccs után hogy ők keményen játszanak,de nem durván,pláne nem alattomosan...pheco írta:Biztos, hogy az Atletico minden patkányságot be fog vetni a győzelem érdekében. Első helyért játszanak, szerintem Costa is gyűjti már a csulát a tenyerébenRemélem hajtós meccsen egy nagy adok-kapok alakul ki és vagy behúzza az Atletico a meccset vagy x.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 9., csütörtök 12:35
Juanfran szerintem olyan ezen a téren, mint a többi atléticós. Turan... Nem sokra emlékszem belőle, szóval nem lehet annyira durva.morientes írta:Abból a bandából Arda Turan még úgy ahogy tissztességesen játszik,meg esetleg Juan Fran.Tőlük nem nagyon emlékszem szemét megmozdulásokra,de lehet hogy tévedek...
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. január 9., csütörtök 12:34
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 9., csütörtök 12:30
Abból a bandából Arda Turan még úgy ahogy tissztességesen játszik,meg esetleg Juan Fran.Tőlük nem nagyon emlékszem szemét megmozdulásokra,de lehet hogy tévedek...főleg ha láttad a két szuperkupa meccset, vagy azt a youtube videót, mikor godín mutatja mirandának, hogy hova kell odarúgni messinek.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. január 9., csütörtök 12:14
e felől egy percig se legyen kétséged.Csabi írta:visszatért azt isten. yesss. azt azért remélem, hogy hétvégén az atlétikó hasonlóan kedvesen fog ellenük játszani, ahogy azt ellenünk is tették. csak a szokásosan, nyújtott lábbal, hátulról, odarúg, stb.
HozzászólásSzerző: komutnemukod » 2014. január 9., csütörtök 12:05
Minden csapatban pont ugyan olyan kiemelkedő lenne mint a Barca-ban, efelől ne legyen kétsége senkinek és ezt kategorikusan ki lehet jelenteni.morientes írta:Nézd....kategorikusan ezt nem jelenthetjük ki míg nem láttuk.A sérülésről meg annyit,hogy nem volt ő olyan sérülékeny,talán ez az első eset amikor ennyit kihagy.És bárhová igazolna is,ott is bizony körülötte forogna minden.Ez nem kérdés.Géci írta:Bolond is lenne lelépni... Barcaba majd csak nagyobb a titulusa mint Rosellnek... Esze van marad ameddig tud. Fölösleges reménykedni, hogy majd 1x eladja a barca. Ő is tudja, hogy más csapatba nem tudna ilyen szinten villogni. PL-ben meg semmi nem lenne belőle, mert többet lenne sérült mint egésséges...
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 9., csütörtök 11:32
Nézd....kategorikusan ezt nem jelenthetjük ki míg nem láttuk.A sérülésről meg annyit,hogy nem volt ő olyan sérülékeny,talán ez az első eset amikor ennyit kihagy.És bárhová igazolna is,ott is bizony körülötte forogna minden.Ez nem kérdés.Géci írta:Bolond is lenne lelépni... Barcaba majd csak nagyobb a titulusa mint Rosellnek... Esze van marad ameddig tud. Fölösleges reménykedni, hogy majd 1x eladja a barca. Ő is tudja, hogy más csapatba nem tudna ilyen szinten villogni. PL-ben meg semmi nem lenne belőle, mert többet lenne sérült mint egésséges...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 9., csütörtök 11:31
???PL-ben meg semmi nem lenne belőle, mert többet lenne sérült mint egésséges...
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 9., csütörtök 11:18
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 9., csütörtök 11:15
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 9., csütörtök 11:09
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 9., csütörtök 10:55
Jelenlévő fórumozók: 34 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem