lássuk.

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. január 9., csütörtök 19:58
HozzászólásSzerző: Wertz » 2014. január 9., csütörtök 16:46
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 9., csütörtök 14:53
Kicsit megint félreértettél....Most túl azon, hogy én is örülök Alonso hosszabbításának, de amit írtál az nem éppen igazságos összehasonlítás.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 9., csütörtök 14:35
HozzászólásSzerző: Toky » 2014. január 9., csütörtök 14:32
Most túl azon, hogy én is örülök Alonso hosszabbításának, de amit írtál az nem éppen igazságos összehasonlítás.morientes írta:Örülök hogy Alonso hosszabbított.
....
Aztán meg mikor nem volt,akkor hiába a harmincegynéhány milliós Illarra,meg Khedira,meg a franc tudja még ki,de még attól is súlytalanabb volt a kp mint most.Nem csak azért,mert ő aztán képes tényleg csúszni-mászni,ha kell,de az ő jelenléte biztonságot ad a többi játékosnak is.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 9., csütörtök 14:30
Kb az a szint mint Callejon....csak vmivel technikásabb.Most abba ne menjünk bele hogy Callejon szélső,vagy center,vagy kp...mer Mounál volt ő minden.Én a qualitásokra gondolok,posztól független...miVida írta:Aranyos a nyilatkozatod Morata meg minden, én is nagy Real szurkoló vagyok, de képességeim szerint nem a Real Madrid felnőtt csapatába való, so byebyeMorata: “Idővel talán más ajánlatokat is meghallgatok” (...)(mehetsz
-ke után)
HozzászólásSzerző: miVida » 2014. január 9., csütörtök 13:56
Aranyos a nyilatkozatod Morata meg minden, én is nagy Real szurkoló vagyok, de képességeim szerint nem a Real Madrid felnőtt csapatába való, so byebyeMorata: “Idővel talán más ajánlatokat is meghallgatok” (...)
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 9., csütörtök 13:53
Szerintem teljesen korrekt volt a Celta ellen is ahhoz képest, hogy nem volt tele a szektor. Persze biztos, hogy jobb lesz mint mostanság...peti_madrid írta:Na, lehet, hogy lesz egy kis szurkolás legalább a ma esti meccs erejéig és nem csak a koreaiak fényképezőinek csattogásától lesz hangos a Bernabeu?Az Ultras Sur bejelentette, hogy megállapodást kötött a klubbal, és az Osasuna elleni mérkőzésre újra visszatérnek a Bernabéuba.
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. január 9., csütörtök 12:50
Na, lehet, hogy lesz egy kis szurkolás legalább a ma esti meccs erejéig és nem csak a koreaiak fényképezőinek csattogásától lesz hangos a Bernabeu?Az Ultras Sur bejelentette, hogy megállapodást kötött a klubbal, és az Osasuna elleni mérkőzésre újra visszatérnek a Bernabéuba.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. január 9., csütörtök 12:44
jól beszélsz.R.M.C.F írta:Vagyis a labdarúgók 99%-át.én mindenkit rühellek, aki nem gyors, robbanékony, technikás, kétlábas, kreatív, fineszes és erős.![]()
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 9., csütörtök 12:43
Vagyis a labdarúgók 99%-át.én mindenkit rühellek, aki nem gyors, robbanékony, technikás, kétlábas, kreatív, fineszes és erős.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. január 9., csütörtök 12:41
na jólvan, csak most már akkor kurvagyorsan cseréld le az avatarodat.De azért jó látni, hogy a fórumon kb már mindenki észrevette, hogy tényleg mekkora tehetség
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 9., csütörtök 12:38
hehe írta:kedvelem, ja.
(csek ez a fasz remy ne dzsesszizne hónapok óta, rendesen megutáltatja velem a gyereket)
több okból:
Most már tudjuk ki miatt nyílt az új szektorKerlon írta:https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hph ... 8374_n.jpg
Itt a legújabb Real pártoló tag. /Casillas fb
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 9., csütörtök 12:35
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. január 9., csütörtök 12:26
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 9., csütörtök 12:25
Nem vagyok hehe,de igen.Meghatározó lehet a Realban ha nem töri meg semmi a pályáját,gondolok itt sérülésre,vagy ne aggy isten arra hogy túlontúl eltelik magával.De van ott azért olyan profi mentalitás,hogy ennek az esélye csekély.Az egészséges önbizalom meg kell,az nem azt jelenti hogy megnő az arc.Anélkül nem lehet klasszis egy támadó.tubatibi írta:hehe, jól látom, hogy te kedveled Jesé stílusát és fociját? gondolod,hogy egyszer meghatározó tagja lesz a realnak és a spanyol válogatottnak?
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. január 9., csütörtök 12:17
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. január 9., csütörtök 12:14
HozzászólásSzerző: Kyller » 2014. január 9., csütörtök 12:04
Mata = Xabi Alonso + egy kis KP
HozzászólásSzerző: revolver » 2014. január 9., csütörtök 11:59
Jesé= itt van, fiatalabb, jobb. minek mata? hol játszana? ami pénz bejönne Di Maríából, rögtön menne rá és ugyanott lenne a csapat, ahol most. lenne megint két pados játékos a Ronaldo-Bale-Jesé-Di María négyeshez hasonlóan aminek semmi de semmi értelme.. Mata annál jobb, hogy a padon üljön + az ára miatt Jesé elől venné el a helyet. ha pedig nem játszatnák, akkor úgy járunk vele mint Coentraoval. idejönne kemény pénzért és el kéne adni 3 év múlva harmadáron. miért? mert nem tudna játszani, felesleges lenne. továbbra is hiszem, hogy nem elől kell erősíteni a csapatot, hanem Khedira és Casemiro helyett kell egy személyben egy nagyon jó kis játékos. hogy kicsoda, azt majd az okosok leírjákMata = Xabi Alonso + egy kis KP
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem