Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 9., csütörtök 14:39

Messivel kapcsolatban azért gondolkozok így, mert neki azért olyan lába van amit párszor összeraktak már + tömték külön féle gyógyszerekkel. Én úgy vagyok vele, hogy amihez hozzányúlnak az sosem lesz olyan amilyennek lennie kellene,
Előfordult már mással is hogy megsérült,aztán ott folytatta ahol abbahagyta.
A másik...a PL-be nem csak bivalybendik vannak,ha csak azt nézem hogy Kun,Özil,Oscar,Coutinho,Silva,Hazard,csak a teljesség igénye nélkül,de mint technikás és nem rúgják fel egyiket sem az 5. sorba meccsenként...Megélne ott a bolha simán,pláne egy citybe.Ott játszana Yaya előtt,mellette egy Agüeroval meg egy Negredoval...az isten mentsen meg minket ettől...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. január 9., csütörtök 14:33

azért a messihez hasonló felépítésű, spanyolországból átigazolt arcok többnyire szépen megélnek ott is.
silva,mata,cazorla,özil,aguero,stb.

az meg megint egy más kérdés, hogy mihez kezdene messi mondjuk a több területtel, vagy ha egy olyan csapatban játszik, ahol vannak kontrák, stb.

persze az is lehet, hogy szétrúgják, de ezt remélhetőleg sosem tudjuk meg, mert remélem, hogy itt fejezi be az érdemi pályafutását, és ha nem is innen vonul vissza, akkor az a klub a newell's lesz.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 9., csütörtök 14:26

Messivel kapcsolatban azért gondolkozok így, mert neki azért olyan lába van amit párszor összeraktak már + tömték külön féle gyógyszerekkel. Én úgy vagyok vele, hogy amihez hozzányúlnak az sosem lesz olyan amilyennek lennie kellene, és ez által sérülékenyebbek lesznek. Amiben igazatok lehet, hogy lehet semmivel nem rugdosnák jobban, és nem terhelnék annyira mint itt, és fölös lovagolni a témán. A lényeg, hogy hülye lenne, ha váltana, mert a barcában ki van nyalva a valaga...

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. január 9., csütörtök 14:24

hehe írta:özilt a kurvák a cigi meg a szesz eszik meg :mrgreen:
Élni tudni kell :mrgreen:

Nem azt írtam, hogy szar lenne a PL-ben, hanem azt írtam, hogy szétrúgnák!
CR sem fémlábakon battyogott át Spanyolországba...vagy legalábbis még nem tudták rábizonyítani. :mrgreen:

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. január 9., csütörtök 14:16

özilt a kurvák a cigi meg a szesz eszik meg :mrgreen:
Kép
Kép
Kép

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 9., csütörtök 14:11

De ez a szétrúgnák meg meghalna a PL-ben már olyan elcsépelt közhely, hogy hihetetlen... Özilt is megette a PL, nem? Totál hülyeség... Nem sokkal keményebbek, inkább csak a bírók lazábbak.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 9., csütörtök 13:59

Tény, hogy nem csípem, de ki sem kell forgatni a szavam
Forgathatod a szemed, de azt írtad, hogy egy senki lenne a pl-ben. Igaz hogy odaírtad, azért mert szétrúgnák, de akkor Suarezt miért nem rúgták még szét? Vagy azt a néhány technikás játékost, aki ott játszik?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 9., csütörtök 13:38

Realista24 írta:
PL-ben meg semmi nem lenne belőle, mert többet lenne sérült mint egésséges...
??? :x
Értem én, hogy Messi, meg utáljuk, stb., de ez :lol:
Jó hát Costát jobban utálom na :coffee: ... Viszont úgy látom, hogy rosszul értelmezted a mondatot... Nem azt írtam, hogy szar lenne a PL-ben, hanem azt írtam, hogy szétrúgnák! A kettő nem ugyan az. Tény, hogy nem csípem, de ki sem kell forgatni a szavam :roll:

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 9., csütörtök 12:46

Egyébként arra leszek kíváncsi, hogy ki fog nálunk kezdeni hátul... Mert az Elche ellen ugyebár a Piqué-Bartra páros kezdett, aztán tegnap Puyol-Mascherano. szóval nem tartom elképzelhetetlennek, hogy szombaton megint az előbbi kettőst láthatjuk majd. :hmmm:
Majd összeáll a Pique-Mascherano álompáros :mrgreen: :lol:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. január 9., csütörtök 12:43

Egyébként arra leszek kíváncsi, hogy ki fog nálunk kezdeni hátul... Mert az Elche ellen ugyebár a Piqué-Bartra páros kezdett, aztán tegnap Puyol-Mascherano. szóval nem tartom elképzelhetetlennek, hogy szombaton megint az előbbi kettőst láthatjuk majd. :hmmm:
ez sztem annyira érdekel itt egy madrid fórumon akárkit, mint furcsány gyerenc ánuszrózsája reggel hétkor :mrgreen:
Kép
Kép
Kép

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 9., csütörtök 12:40

morientes írta:Ugyan már,Simeone a minap nyilatkozta egy meccs után hogy ők keményen játszanak,de nem durván,pláne nem alattomosan... :lol:
Hát, ha ő mondja... :hmmm: :lol:

Egyébként arra leszek kíváncsi, hogy ki fog nálunk kezdeni hátul... Mert az Elche ellen ugyebár a Piqué-Bartra páros kezdett, aztán tegnap Puyol-Mascherano. szóval nem tartom elképzelhetetlennek, hogy szombaton megint az előbbi kettőst láthatjuk majd. :hmmm:

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 9., csütörtök 12:37

pheco írta:Biztos, hogy az Atletico minden patkányságot be fog vetni a győzelem érdekében. Első helyért játszanak, szerintem Costa is gyűjti már a csulát a tenyerében :roll: Remélem hajtós meccsen egy nagy adok-kapok alakul ki és vagy behúzza az Atletico a meccset vagy x.
Ugyan már,Simeone a minap nyilatkozta egy meccs után hogy ők keményen játszanak,de nem durván,pláne nem alattomosan... :lol:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 9., csütörtök 12:35

morientes írta:Abból a bandából Arda Turan még úgy ahogy tissztességesen játszik,meg esetleg Juan Fran.Tőlük nem nagyon emlékszem szemét megmozdulásokra,de lehet hogy tévedek...
Juanfran szerintem olyan ezen a téren, mint a többi atléticós. Turan... Nem sokra emlékszem belőle, szóval nem lehet annyira durva. :D

Egyébként az AtMából még Kokét kedvelem talán a leginkább, igaz, neki is voltak már elég szemét megmozdulásai...

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. január 9., csütörtök 12:34

Biztos, hogy az Atletico minden patkányságot be fog vetni a győzelem érdekében. Első helyért játszanak, szerintem Costa is gyűjti már a csulát a tenyerében :roll: Remélem hajtós meccsen egy nagy adok-kapok alakul ki és vagy behúzza az Atletico a meccset vagy x.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 9., csütörtök 12:30

főleg ha láttad a két szuperkupa meccset, vagy azt a youtube videót, mikor godín mutatja mirandának, hogy hova kell odarúgni messinek.
Abból a bandából Arda Turan még úgy ahogy tissztességesen játszik,meg esetleg Juan Fran.Tőlük nem nagyon emlékszem szemét megmozdulásokra,de lehet hogy tévedek...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. január 9., csütörtök 12:14

Csabi írta:visszatért azt isten. yesss. azt azért remélem, hogy hétvégén az atlétikó hasonlóan kedvesen fog ellenük játszani, ahogy azt ellenünk is tették. csak a szokásosan, nyújtott lábbal, hátulról, odarúg, stb.
e felől egy percig se legyen kétséged.
főleg ha láttad a két szuperkupa meccset, vagy azt a youtube videót, mikor godín mutatja mirandának, hogy hova kell odarúgni messinek.

komutnemukod

HozzászólásSzerző: komutnemukod » 2014. január 9., csütörtök 12:05

morientes írta:
Géci írta:Bolond is lenne lelépni... Barcaba majd csak nagyobb a titulusa mint Rosellnek :mrgreen: ... Esze van marad ameddig tud. Fölösleges reménykedni, hogy majd 1x eladja a barca. Ő is tudja, hogy más csapatba nem tudna ilyen szinten villogni. PL-ben meg semmi nem lenne belőle, mert többet lenne sérült mint egésséges...
Nézd....kategorikusan ezt nem jelenthetjük ki míg nem láttuk.A sérülésről meg annyit,hogy nem volt ő olyan sérülékeny,talán ez az első eset amikor ennyit kihagy.És bárhová igazolna is,ott is bizony körülötte forogna minden.Ez nem kérdés.
Minden csapatban pont ugyan olyan kiemelkedő lenne mint a Barca-ban, efelől ne legyen kétsége senkinek és ezt kategorikusan ki lehet jelenteni.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 9., csütörtök 11:32

Géci írta:Bolond is lenne lelépni... Barcaba majd csak nagyobb a titulusa mint Rosellnek :mrgreen: ... Esze van marad ameddig tud. Fölösleges reménykedni, hogy majd 1x eladja a barca. Ő is tudja, hogy más csapatba nem tudna ilyen szinten villogni. PL-ben meg semmi nem lenne belőle, mert többet lenne sérült mint egésséges...
Nézd....kategorikusan ezt nem jelenthetjük ki míg nem láttuk.A sérülésről meg annyit,hogy nem volt ő olyan sérülékeny,talán ez az első eset amikor ennyit kihagy.És bárhová igazolna is,ott is bizony körülötte forogna minden.Ez nem kérdés.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 9., csütörtök 11:31

PL-ben meg semmi nem lenne belőle, mert többet lenne sérült mint egésséges...
??? :x
Értem én, hogy Messi, meg utáljuk, stb., de ez :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 9., csütörtök 11:18

Bolond is lenne lelépni... Barcaba majd csak nagyobb a titulusa mint Rosellnek :mrgreen: ... Esze van marad ameddig tud. Fölösleges reménykedni, hogy majd 1x eladja a barca. Ő is tudja, hogy más csapatba nem tudna ilyen szinten villogni. PL-ben meg semmi nem lenne belőle, mert többet lenne sérült mint egésséges...

Vissza: