Az hát.Jópárszor leírtam,de hagyom már tényleg...Gyenge edző,kár ezen húzni magatokat. Hirtelen fel lett fújva,mint az új JM.....aztán megkapta azokat a lehetőségeket,amit más 5-10 év komoly edzői múlttal a háta mögött kaphatja meg,de nem ment neki.....

Premier League
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Re: Premier League
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
morientes írta:Beváltotta a chelseabe...a tottenhambe...és egyik helyen sem szarból kellett volna várat építeni.De legyen igazad.Azt viszont remélem hogy soha a bernabeu környékére se teszi a lábát...max ellenfélként,esetleg.Egyébként én nem írnám még le AVB-t, szerintem be fogja ő még bizonyítani, hogy rosszul ítélték meg páran. :agree:
Gyenge edző,kár ezen húzni magatokat. Hirtelen fel lett fújva,mint az új JM.....aztán megkapta azokat a lehetőségeket,amit más 5-10 év komoly edzői múlttal a háta mögött kaphatja meg,de nem ment neki.....
Tibi....sok nekünk ez a meló.

Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Nem akarok AVB ellen beszélni, de olyan nagy dolgot nem csinált Bale-velGT37 írta:Pedig Bale-ből tuti ki tudná hozni a maximumot.
Redknapp volt inkább aki a minimumot hozta ki belőle. Mindenáron balhátvédet akart belőle, aztán mikor már nem tehette be oda, lekorlátolta egy vonal szélsőnek
Szerintem más edzőnél is hasonló fejlődést tudott volna elérni
- morientes
Beváltotta a chelseabe...a tottenhambe...és egyik helyen sem szarból kellett volna várat építeni.De legyen igazad.Azt viszont remélem hogy soha a bernabeu környékére se teszi a lábát...max ellenfélként,esetleg.Egyébként én nem írnám még le AVB-t, szerintem be fogja ő még bizonyítani, hogy rosszul ítélték meg páran. :agree:
LEGIO PATRIA NOSTRA

- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Pedig Bale-ből tuti ki tudná hozni a maximumot.morientes írta:Na attól mentsen meg minket a jóisten....

Egyébként én nem írnám még le AVB-t, szerintem be fogja ő még bizonyítani, hogy rosszul ítélték meg páran.

Nem azért kell szurkolni valakinek, mert állandóan nyer... Hihetetlen, hogy ilyen kérdést még valaki feltesz.MorataMartin írta:Sárcok komolyan h lehet a Spursnek szurkolni?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
a kosárcsapatot viheti, esetleg a kriketteseket, vagy az u19-es lánycsapatot, de mást nemmorientes írta:Na attól mentsen meg minket a jóisten....remélem egyszer Andres Villas-Boasnak fogják hívni a Real Madrid edzőjét

Nem illik.
- morientes
Na attól mentsen meg minket a jóisten....remélem egyszer Andres Villas-Boasnak fogják hívni a Real Madrid edzőjét

LEGIO PATRIA NOSTRA

-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Hát én sem nagyon fogtam fel, de igazad van az a nagyobb baj, hogy a játékosok semorientes írta:Miért mondasz ilyeneket...AvB a világ legjobb edzője,csak éppen a játékosa nem fogták fel hogy mit is akar tulajdonképpen....Hát a spursnek jó kerete van, de amit az a Villas-Balfék csinált velük... Azért pl. hétvégén se volt semmi, ahogy az Arsenal lefocizta őket. :D

- morientes
Miért mondasz ilyeneket...AvB a világ legjobb edzője,csak éppen a játékosa nem fogták fel hogy mit is akar tulajdonképpen....Hát a spursnek jó kerete van, de amit az a Villas-Balfék csinált velük... Azért pl. hétvégén se volt semmi, ahogy az Arsenal lefocizta őket. :D

LEGIO PATRIA NOSTRA

-
Hát a spursnek jó kerete van, de amit az a Villas-Balfék csinált velük... Azért pl. hétvégén se volt semmi, ahogy az Arsenal lefocizta őket.GT37 írta:Úgy, ahogy a Realnak, a Barçának, vagy éppen az Arsenalnak.MorataMartin írta:Sárcok komolyan h lehet a Spursnek szurkolni?![]()
Érdekes hírek röppentek fel egyébként, Lamela elvileg visszavágyódik Olaszországba, a Juve vinné, a torinóiak belevonnák Vucinicot is az üzletbe.![]()
Semmiképpen sem válnék meg az argentintól, nagyon sok van benne. Türelmesnek kell lennünk vele szemben.
Moratát meg vinné a Senal és a Pool is.
BBarni, amúgy tetszik az avád.

- GT37
Úgy, ahogy a Realnak, a Barçának, vagy éppen az Arsenalnak.MorataMartin írta:Sárcok komolyan h lehet a Spursnek szurkolni?

Érdekes hírek röppentek fel egyébként, Lamela elvileg visszavágyódik Olaszországba, a Juve vinné, a torinóiak belevonnák Vucinicot is az üzletbe.

Semmiképpen sem válnék meg az argentintól, nagyon sok van benne. Türelmesnek kell lennünk vele szemben.
Moratát meg vinné a Senal és a Pool is.
BBarni, amúgy tetszik az avád.

-
Sárcok komolyan h lehet a Spursnek szurkolni?

-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Bendtner győztes gólt lőtt, majd megsérítette magát, hogy Wenger vehessen egy csatárt; miután kiderült, hogy nincs csatár a piacon, felgyógyította magát: 10 nap múlva bevethető.
Legenda.
Istenem

Lord Bendtner!

- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
A Galata pedig pont, hogy Mancinivel fejlődött egyet. A bajnokságban az előtte lévő edzővel ha jól emlékszem 1 győzelmük volt csak és valahol a tabella közepén álltak sok döntetlennel, mint kb a Milan pár hete, de megjött Mancini és csak nyertek végig, egy vereség csúszott be a Fener ellen, most meg már másodikak.R.M.C.F írta:Azért mancini után fejlődni,nem nagy eredmény,az a fószer valami gyötrelem.amúgy én is néztem már több City meccset idén, amióta Pellegrini az edző és elképesztően feljavult a komplett csapat és ez érződik több játékos formajavulásán is.
Amúgy Manchesterben is kedvelték az olaszt: KÉP1 + KÉP2
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
én Pogbát fejben kevésnek érzem, jó játékos, de a legmagasabb szinthez kevés lesz, nem fog úgy kiemelkedni a mezőnyből, mint ahogyan azt várják.
szerintem.
szerintem.
92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Az. Na,megvan a tag.
- GT37
M'Vila?R.M.C.F írta:Mint az elődje,az is francia volt....hogy is hivják,sokan itt istenitették....majd elment valami szovjet bajnokságba vodkáért.

-
morientes írta:Ő most az új tinisztár.De ha nem tudja ezt kezelni,akkor eltünik majd a süllyesztőben mint megannyi hasonló tehetség.Akkor elmúlik majd mind a születésnap.De reméljük hogy többre hivatott mint egy bekezdés a foci nagykönyvében....Pogbát jelenleg nem lehet tisztességesen megitélni,mert a tehetsége,a képzettsége az magas....de a hozzáállása egy negativ pont,és lehet ez húzza majd vissza az elittől.
Mint az elődje,az is francia volt....hogy is hivják,sokan itt istenitették....majd elment valami szovjet bajnokságba vodkáért.
- morientes
Ő most az új tinisztár.De ha nem tudja ezt kezelni,akkor eltünik majd a süllyesztőben mint megannyi hasonló tehetség.Akkor elmúlik majd mind a születésnap.De reméljük hogy többre hivatott mint egy bekezdés a foci nagykönyvében....Pogbát jelenleg nem lehet tisztességesen megitélni,mert a tehetsége,a képzettsége az magas....de a hozzáállása egy negativ pont,és lehet ez húzza majd vissza az elittől.
LEGIO PATRIA NOSTRA