Thiago11 írta:Nem akarok provokálni, de te kiragadtál egy hsz-bőla, egy mondatot, ami nyilvánvalóan ironikus volt (ha nem is érezted rajta, de legalább a smile-kra figyelhettél volna) és erről írtál egy ódát (mielőtt félreértenél semmi bajom a terjedelemmel), arról,, hogy tulajdonképpen mennyivel különbek vagytok.
Hidd el én is átéltem egyet s mást '97 óta. Tudom milyen volt a Gaspart vagy a Nunez éra, milyenek voltunk Van Gaal alatt, de ez minden nagyobb klubnál megvan.
Arról, hogy ki mennyire nem tudja elviselni a vereséget sokáig vitatkozhatnánk, mindkét oldalon lennének pro és kontra érvek. Egyik klub se tökéletes, Pereznek is voltak/vannak szép dolgai. Rosell nekem sem a szívem csücske, és akkor még finom voltam, de Neymart bárki is igazolta volna le, mindenképp egy bonyolult, szurkolók számára átláthatatlan dolog lett volna. Nem akarom részletezni, de ha utánaolvasol elfogulatlanul te is láthatod. Attól hogy Perez azt mondta, több mint 100 millió én nem veszem szentírásnak. De például nálatok is azt hiszem 25 milliónak kommunikálta le, viszont ott volt mellette még egy 5+6 milliós záradék.
Az aktuális sztárcsapatokat mindig nagyítóval lesi a média és hidd el nem csak a pozitív dolgokat, mivel ez az érdekük. Az pedig, hogy minket mindig is nyalt a média már megbocsáss, de baromság. Olyan szalagcímek jelentek meg mondjuk a "hollandosítás" alatt, hogy a bicska kinyílt az ember zsebében.
A Galaktikus időszak alatt pedig titeket nyaltak fényesre, ahogy kezdtek elmaradni az eredmények jött az ellenkezője. Ez így volt a MU-nál is, mikor BL-t nyertek. Még fél év múlva is az folyt a csapból, hogy milyen fantasztikus és rettenthetlen játékosok, hogy nem adták fel és fordítani tudtak.
Az meg, hogy ki mit mond, divatszurkolók nagyban köszönhető az Internet előretörésének. Manapság bárki szót kaphat arc nélkül. A Ti ezredfordulós aranykorszakotokban szerinted nem lett volna nálatok ennyi divatszurkoló, aki nyomta volna a nagyobbnál-nagyobb hülyeségeket? Dehogynem.
Bocs a litániáért, be is fejezem, kkicsit eltértem a témától , esetleg egy modi átpakolhatná a megfelelő topicba.
P.S.: Azért Cruyff (Cruijff) nevét szerintem illik tudni leírni, mert olyan amilyen, de a futballtörténelem egyik legnagyobb alakja.
Illetve még egy dolog: A spanyol rendőrség közleményben cáfolta, hogy bármi alapja lenne a híresztelésnek, és jelezte, semmilyen hasonló nyomozás nem zajlik Jorge Horacio Messi kapcsán.
A hatóságok jelezték, valóban szó van arról, hogy a drogkereskedő koncertek és más események belépőinek értékesítésével mostak volna tisztára piszkos pénzeket, és négy személyt őrizetbe is vettek, de Messi édesapjánek felelőssége nem merült fel.
A mondandóm lényege pont az volt,hogy nagy vonalakban ugyan az a 2 klub,csak az egyik nyíltan teszi a dolgait, a másik eltusolja a rá negatívan ható dolgokat, nem arról írtam,hogy mennyivel jobbak vagyunk...
P.S.: Amíg a mi legendánkat , Arbeloa-t nem tudja néhány kommentátor tisztességesen kiejteni addig én sem foglalkozok Cruyff nevével...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams