Premier League
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Re: Premier League
Az. Na,megvan a tag.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
M'Vila?R.M.C.F írta:Mint az elődje,az is francia volt....hogy is hivják,sokan itt istenitették....majd elment valami szovjet bajnokságba vodkáért.

-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
morientes írta:Ő most az új tinisztár.De ha nem tudja ezt kezelni,akkor eltünik majd a süllyesztőben mint megannyi hasonló tehetség.Akkor elmúlik majd mind a születésnap.De reméljük hogy többre hivatott mint egy bekezdés a foci nagykönyvében....Pogbát jelenleg nem lehet tisztességesen megitélni,mert a tehetsége,a képzettsége az magas....de a hozzáállása egy negativ pont,és lehet ez húzza majd vissza az elittől.
Mint az elődje,az is francia volt....hogy is hivják,sokan itt istenitették....majd elment valami szovjet bajnokságba vodkáért.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ő most az új tinisztár.De ha nem tudja ezt kezelni,akkor eltünik majd a süllyesztőben mint megannyi hasonló tehetség.Akkor elmúlik majd mind a születésnap.De reméljük hogy többre hivatott mint egy bekezdés a foci nagykönyvében....Pogbát jelenleg nem lehet tisztességesen megitélni,mert a tehetsége,a képzettsége az magas....de a hozzáállása egy negativ pont,és lehet ez húzza majd vissza az elittől.
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

-
Azért mancini után fejlődni,nem nagy eredmény,az a fószer valami gyötrelem.amúgy én is néztem már több City meccset idén, amióta Pellegrini az edző és elképesztően feljavult a komplett csapat és ez érződik több játékos formajavulásán is.
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
plusz ha jól emlékszem akkor Yaya megindulása után lett min egy gól a Real-City meccsen a BL-ben és hogy lerázta már az embereket azon a meccsen. nem rajta múlott a dolog, hanem ott is a védelmen és Mancinin.
amúgy én is néztem már több City meccset idén, amióta Pellegrini az edző és elképesztően feljavult a komplett csapat és ez érződik több játékos formajavulásán is. ha azt a fránya védelmet (közepét) megerősítik a nyáron akkor a BL-ben is komolyan kell majd számolni velük. kp rendben van Yaya, Fernandinho és padra JaviG, két szélső védő is okés, támadók rendben vannak (mondjuk Dzekot vinné a dortmund Lewa helyére)...
Mai meccsen meg ez a 24-3as lövési arány...
amúgy én is néztem már több City meccset idén, amióta Pellegrini az edző és elképesztően feljavult a komplett csapat és ez érződik több játékos formajavulásán is. ha azt a fránya védelmet (közepét) megerősítik a nyáron akkor a BL-ben is komolyan kell majd számolni velük. kp rendben van Yaya, Fernandinho és padra JaviG, két szélső védő is okés, támadók rendben vannak (mondjuk Dzekot vinné a dortmund Lewa helyére)...
Mai meccsen meg ez a 24-3as lövési arány...

FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- morientes
Akkoriban járt le a szerződése,mikor szóbakerült...és nem lehett tudni hosszabbít e.De hát mindig van az a pénz...ha má' kva....R.M.C.F írta:Az lenne. Amikor vidalt irom oda(mert ő még lehet prioritás) akkor oda tourét kellene irni,de ő nem fog eljönni hozzánk,barcás ku****a volt.morientes írta:.De lenne középpályánk.Az is biztos.

LEGIO PATRIA NOSTRA

-
realistahuni írta:Pogba.Pogba.Pogbade ő nem fog eljönni hozzánk,barcás ku****a volt.![]()
Szerintem megközelítheti Yaya szintjét, csak be kell nőjön a feje lágya.
Amúgy a Bernabeuban ő is nagy meccset tolt ellenünk, jobbat mint a gyepgyilkos Vidal.
Pogbát jelenleg nem lehet tisztességesen megitélni,mert a tehetsége,a képzettsége az magas....de a hozzáállása egy negativ pont,és lehet ez húzza majd vissza az elittől.
Amúgy meg a játéka még elég nyers,nagyon jó meglátásai vannak,és jól tör előre,és jól is érkezik a kapuhoz kp-s létére....de.....eléggé indolens alkat.Ez baj lehet.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Pogba.Pogba.Pogbade ő nem fog eljönni hozzánk,barcás ku****a volt.

Szerintem megközelítheti Yaya szintjét, csak be kell nőjön a feje lágya.
Amúgy a Bernabeuban ő is nagy meccset tolt ellenünk, jobbat mint a gyepgyilkos Vidal.

-
Az lenne. Amikor vidalt irom oda(mert ő még lehet prioritás) akkor oda tourét kellene irni,de ő nem fog eljönni hozzánk,barcás ku****a volt.morientes írta:.De lenne középpályánk.Az is biztos.

- morientes
Látom eszed csaszi,nem kell kibontani...
De ha valaki esetleg nem értené....csak azért hoztam fel ezt a szösszenetet,mert amikor szó volt arról,hogy jó volna ide Yaya,akkor az volt a kifogás sok embertől hogy jaj már öreg,hogy rengeteget keresne,blablabla...nos lehet.De lenne középpályánk.Az is biztos.

De ha valaki esetleg nem értené....csak azért hoztam fel ezt a szösszenetet,mert amikor szó volt arról,hogy jó volna ide Yaya,akkor az volt a kifogás sok embertől hogy jaj már öreg,hogy rengeteget keresne,blablabla...nos lehet.De lenne középpályánk.Az is biztos.
LEGIO PATRIA NOSTRA

- GT37
Adom. A mai meccsüket ugyan nem nézem, de láttam már pár City-mérkőzést idén, és tényleg elképesztő Yaya. Még tavalyhoz képest is szintet tudott lépni (pedig akkor sem volt piskóta), hihetetlenül sokoldalú játékos, a világ egyik legjobb középpályása jelenleg.R.M.C.F írta:Szóval, ez igen...ez foci. Higgadt,pontos,ragad hozzá a labda,nyugalmat és biztonságot ad a többinek,a passzai pontosak,és sokat támogat a helyezkedésével.

-
morientes írta:Erről eszembe jut egy kalaaszikus....Azért kiváncsi lennék Touré statjára ma is.....volt neki rossz passza egyáltalán? Mondjuk nem láttam a félidő felét.
"...méghogy Jamón Serrano egy szerencsétlen vénember,lehet,de te Bugsy bunkó vagy egy kötözni való barom"......",a hülyeséged miatt vesztettünk félmillió dollárt..."
Annyi hogy közte kimaradt: "és még finom voltam"
De nagyon ott van.....a legjobb filmek a világon.
- morientes
Erről eszembe jut egy kalaaszikus....Azért kiváncsi lennék Touré statjára ma is.....volt neki rossz passza egyáltalán? Mondjuk nem láttam a félidő felét.
"...méghogy Jamón Serrano egy szerencsétlen vénember,lehet,de te Bugsy bunkó vagy egy kötözni való barom,a hülyeséged miatt vesztettünk félmillió dollárt..."

LEGIO PATRIA NOSTRA

-
GT37 írta:96%-os passzpontosság, az úgy nem rossz. Pláne, hogy mellé van már egy gólja és egy gólpassza is.R.M.C.F írta:Azért kiváncsi lennék Touré statjára ma is.....volt neki rossz passza egyáltalán? Mondjuk nem láttam a félidő felét.
A múltkor valaki kérdezte tőlem(nem itt) hogy kinek adnék aranylabdát,persze CR.nek mert ő volt a legjobb....de utána menne touré,ez a szezonja(a többi se volt piskóta) valami embertelen. Ez a faszi,egymaga megoldás a komplett kp-ra,ha egy ilyenünk lenne(nem khedi) akkor csak a rendszámot látnák a hátsónkon.
Brutál...
Nekem továbbra is KIZÁRÓLAG egyéni dij az aranylabda,NEM SZÁMIT ki mit nyert a klubjával,HANEM KIZÁRÓLAG a telejsitménye,és ez a manusz,ebben az évben,akkora volt hogy a kp-n MESSZE a világ legjobbja.
Már egy éve még JM alatt is,a city ellen amikor játszottunk,egymaga vette fel a harcot velünk,egyedül ő volt aki hozta magát,a többi kuka volt.Akkor már nem győztem dicsérni,pedig barcás volt(annnnyyyyiiiirraaaa elfogult vagyok a madriddal jaaaaaajjjjjjjj). Szóval, ez igen...ez foci. Higgadt,pontos,ragad hozzá a labda,nyugalmat és biztonságot ad a többinek,a passzai pontosak,és sokat támogat a helyezkedésével.

- GT37
96%-os passzpontosság, az úgy nem rossz. Pláne, hogy mellé van már egy gólja és egy gólpassza is.R.M.C.F írta:Azért kiváncsi lennék Touré statjára ma is.....volt neki rossz passza egyáltalán? Mondjuk nem láttam a félidő felét.

-
Azért kiváncsi lennék Touré statjára ma is.....volt neki rossz passza egyáltalán? Mondjuk nem láttam a félidő felét.
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Costa(bár a BL-ben nem játszhat és kétlem, hogy eladná az Atleticó) oké, Berba vagy Klose max erre a fél évre, Morata meg menjen vissza most azonnal...Arsenal: A Setanta Sports szerint Arséne Wenger extra pénzt kaphat a téli átigazolásokra, miután Theo Walcott hat hónapra kidőlt a sorból. A Diego Costa, Miroslav Klose, Dimitar Berbatov, Alvaro Morata négyesből kerülhet ki a hírek szerint az Ágyúsok új támadója.

-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mondjuk ezzel a kerettel egy csoda volt eddig is, hogy ilyen szinten muzsikáltak. Rooney a legkreatívabb az egész keretben, és utána egy óriási szakadék.Caraway írta:Sajnos nem fogják még kirúgni egy jó ideig. Ez valami borzadály volt, egyszerűen hihetetlen. Remélem azért most van aki sajnál minket, United szurkolókat.
Zsinórban három vereséget szerintem még nem is láttam a United-nél, vagy max nagyon kivételes helyzetekben, de ennyire szar, lélektelen játékot.. hátha ez kicsit rendet tesz valahogy Moyes csöppnyi agyában, és igazol valakit.
Középszerű játékosok gyülekezete, egyedül Januzaj aki többet ér, de még ő is túl fiatal.
Menjünk egyesével:
Dea Gea- biztos pont.
Rafael - amilyen tehetségnek indult, annyira megfeneklett.
Evans - abszolút középszerű játékos.
Vidic- Evra - őket egy kalap alá veszem, túl vannak a zeniten, és talán stabilak, de a csapat többi hiányosságát képtelenek kiegyenlíteni.
Cleverly - egy nagyon stabil játékos lehetne egy WBA-ba, vagy Fulhambe. A mai meccsen egy értelmes megmozdulása volt, amiből végül a lesgól kialakult, de azonkívül 4 m től messzebbre nem tud passzolni, védekezésben kevés. És egészébe véve kevés.
Carrick - annyival jobb Cleverlynél, hogy megfontoltabb, jobban lát a pályán.
Valencia- egy DM klón, ő is inkább sebességet kért Karácsonyra, mint észt.
Januzaj- belőle lehet valaki, aki húzóembere lehet majd az MU nak 3-4 év múlva.
Giggs - tényleg minden tiszteletem az övé, hogy még akar és bírja, de ez, hogy ő kezdő lehet akár egy ilyen meccsen is az a keretet minősíti, mert lássuk be ehhez a szinthez már kevés, lassú.
Welbeck - a labdával esetenként meggyűlik a baja, de a ziccereket, már amennyire én láttam értékesíti. Cserének jó.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
GratGT37 írta:Nem is rossz ötletMarci77 írta:Zeneklubú ki![]()
![]()
![]()
(De tényleg, pótoljál!
)
Amúgy most esett le, hogy délután megraktam a United-ot, én hülye.

(irtam hogy hnap irom)
Hat most mar az igazolasokkal se mennetek sokra iden,mert ez a szezon eluszott mar szerintem. Meg Moyea is lehet hogy mar kicsit megtort,a jatekosok se annyira motivaltak mint kene. Talan jovore megfelelo igazolasokkal (lehet hogy tulzo,de szerintem 5-6 minosegi(vagy fiatal tehetseg) igazolas kene legalabb
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!