Premier League

Foci a Real Madridon túl...
Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. január 9., csütörtök 1:06

R.M.C.F írta:
amúgy én is néztem már több City meccset idén, amióta Pellegrini az edző és elképesztően feljavult a komplett csapat és ez érződik több játékos formajavulásán is.
Azért mancini után fejlődni,nem nagy eredmény,az a fószer valami gyötrelem.
A Galata pedig pont, hogy Mancinivel fejlődött egyet. A bajnokságban az előtte lévő edzővel ha jól emlékszem 1 győzelmük volt csak és valahol a tabella közepén álltak sok döntetlennel, mint kb a Milan pár hete, de megjött Mancini és csak nyertek végig, egy vereség csúszott be a Fener ellen, most meg már másodikak.

Amúgy Manchesterben is kedvelték az olaszt: KÉP1 + KÉP2
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

DavieS
Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19

HozzászólásSzerző: DavieS » 2014. január 8., szerda 22:58

én Pogbát fejben kevésnek érzem, jó játékos, de a legmagasabb szinthez kevés lesz, nem fog úgy kiemelkedni a mezőnyből, mint ahogyan azt várják.

szerintem.
92:48

#2 #8 #12 #19 #23

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 8., szerda 22:51

Az. Na,megvan a tag.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 8., szerda 22:45

R.M.C.F írta:Mint az elődje,az is francia volt....hogy is hivják,sokan itt istenitették....majd elment valami szovjet bajnokságba vodkáért.
M'Vila? :D

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 8., szerda 22:36

morientes írta:
Pogbát jelenleg nem lehet tisztességesen megitélni,mert a tehetsége,a képzettsége az magas....de a hozzáállása egy negativ pont,és lehet ez húzza majd vissza az elittől.
Ő most az új tinisztár.De ha nem tudja ezt kezelni,akkor eltünik majd a süllyesztőben mint megannyi hasonló tehetség.Akkor elmúlik majd mind a születésnap.De reméljük hogy többre hivatott mint egy bekezdés a foci nagykönyvében....

Mint az elődje,az is francia volt....hogy is hivják,sokan itt istenitették....majd elment valami szovjet bajnokságba vodkáért.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 8., szerda 22:35

Pogbát jelenleg nem lehet tisztességesen megitélni,mert a tehetsége,a képzettsége az magas....de a hozzáállása egy negativ pont,és lehet ez húzza majd vissza az elittől.
Ő most az új tinisztár.De ha nem tudja ezt kezelni,akkor eltünik majd a süllyesztőben mint megannyi hasonló tehetség.Akkor elmúlik majd mind a születésnap.De reméljük hogy többre hivatott mint egy bekezdés a foci nagykönyvében....
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 8., szerda 22:33

amúgy én is néztem már több City meccset idén, amióta Pellegrini az edző és elképesztően feljavult a komplett csapat és ez érződik több játékos formajavulásán is.
Azért mancini után fejlődni,nem nagy eredmény,az a fószer valami gyötrelem.

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. január 8., szerda 22:22

plusz ha jól emlékszem akkor Yaya megindulása után lett min egy gól a Real-City meccsen a BL-ben és hogy lerázta már az embereket azon a meccsen. nem rajta múlott a dolog, hanem ott is a védelmen és Mancinin.

amúgy én is néztem már több City meccset idén, amióta Pellegrini az edző és elképesztően feljavult a komplett csapat és ez érződik több játékos formajavulásán is. ha azt a fránya védelmet (közepét) megerősítik a nyáron akkor a BL-ben is komolyan kell majd számolni velük. kp rendben van Yaya, Fernandinho és padra JaviG, két szélső védő is okés, támadók rendben vannak (mondjuk Dzekot vinné a dortmund Lewa helyére)...

Mai meccsen meg ez a 24-3as lövési arány... :lol:
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 8., szerda 22:12

R.M.C.F írta:
morientes írta:.De lenne középpályánk.Az is biztos.
Az lenne. Amikor vidalt irom oda(mert ő még lehet prioritás) akkor oda tourét kellene irni,de ő nem fog eljönni hozzánk,barcás ku****a volt.

:lol:
Akkoriban járt le a szerződése,mikor szóbakerült...és nem lehett tudni hosszabbít e.De hát mindig van az a pénz...ha má' kva.... :mrgreen:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 8., szerda 22:09

realistahuni írta:
de ő nem fog eljönni hozzánk,barcás ku****a volt.
Pogba.Pogba.Pogba :)

Szerintem megközelítheti Yaya szintjét, csak be kell nőjön a feje lágya.
Amúgy a Bernabeuban ő is nagy meccset tolt ellenünk, jobbat mint a gyepgyilkos Vidal. :lol:

Amúgy meg a játéka még elég nyers,nagyon jó meglátásai vannak,és jól tör előre,és jól is érkezik a kapuhoz kp-s létére....de.....eléggé indolens alkat.Ez baj lehet.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. január 8., szerda 22:05

de ő nem fog eljönni hozzánk,barcás ku****a volt.
Pogba.Pogba.Pogba :)

Szerintem megközelítheti Yaya szintjét, csak be kell nőjön a feje lágya.
Amúgy a Bernabeuban ő is nagy meccset tolt ellenünk, jobbat mint a gyepgyilkos Vidal. :lol:

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 8., szerda 22:02

morientes írta:.De lenne középpályánk.Az is biztos.
Az lenne. Amikor vidalt irom oda(mert ő még lehet prioritás) akkor oda tourét kellene irni,de ő nem fog eljönni hozzánk,barcás ku****a volt.

:lol:

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 8., szerda 21:55

Látom eszed csaszi,nem kell kibontani... :)
De ha valaki esetleg nem értené....csak azért hoztam fel ezt a szösszenetet,mert amikor szó volt arról,hogy jó volna ide Yaya,akkor az volt a kifogás sok embertől hogy jaj már öreg,hogy rengeteget keresne,blablabla...nos lehet.De lenne középpályánk.Az is biztos.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 8., szerda 21:54

R.M.C.F írta:Szóval, ez igen...ez foci. Higgadt,pontos,ragad hozzá a labda,nyugalmat és biztonságot ad a többinek,a passzai pontosak,és sokat támogat a helyezkedésével.

:salute:
Adom. A mai meccsüket ugyan nem nézem, de láttam már pár City-mérkőzést idén, és tényleg elképesztő Yaya. Még tavalyhoz képest is szintet tudott lépni (pedig akkor sem volt piskóta), hihetetlenül sokoldalú játékos, a világ egyik legjobb középpályása jelenleg. :salute:

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 8., szerda 21:46

morientes írta:
Azért kiváncsi lennék Touré statjára ma is.....volt neki rossz passza egyáltalán? Mondjuk nem láttam a félidő felét.
Erről eszembe jut egy kalaaszikus....
"...méghogy Jamón Serrano egy szerencsétlen vénember,lehet,de te Bugsy bunkó vagy egy kötözni való barom"......",a hülyeséged miatt vesztettünk félmillió dollárt..."
:mrgreen:

Annyi hogy közte kimaradt: "és még finom voltam"

De nagyon ott van.....a legjobb filmek a világon.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 8., szerda 21:44

Azért kiváncsi lennék Touré statjára ma is.....volt neki rossz passza egyáltalán? Mondjuk nem láttam a félidő felét.
Erről eszembe jut egy kalaaszikus....
"...méghogy Jamón Serrano egy szerencsétlen vénember,lehet,de te Bugsy bunkó vagy egy kötözni való barom,a hülyeséged miatt vesztettünk félmillió dollárt..."
:mrgreen:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 8., szerda 21:40

GT37 írta:
R.M.C.F írta:Azért kiváncsi lennék Touré statjára ma is.....volt neki rossz passza egyáltalán? Mondjuk nem láttam a félidő felét.
96%-os passzpontosság, az úgy nem rossz. Pláne, hogy mellé van már egy gólja és egy gólpassza is. :agree:

A múltkor valaki kérdezte tőlem(nem itt) hogy kinek adnék aranylabdát,persze CR.nek mert ő volt a legjobb....de utána menne touré,ez a szezonja(a többi se volt piskóta) valami embertelen. Ez a faszi,egymaga megoldás a komplett kp-ra,ha egy ilyenünk lenne(nem khedi) akkor csak a rendszámot látnák a hátsónkon.
Brutál...

Nekem továbbra is KIZÁRÓLAG egyéni dij az aranylabda,NEM SZÁMIT ki mit nyert a klubjával,HANEM KIZÁRÓLAG a telejsitménye,és ez a manusz,ebben az évben,akkora volt hogy a kp-n MESSZE a világ legjobbja.
Már egy éve még JM alatt is,a city ellen amikor játszottunk,egymaga vette fel a harcot velünk,egyedül ő volt aki hozta magát,a többi kuka volt.Akkor már nem győztem dicsérni,pedig barcás volt(annnnyyyyiiiirraaaa elfogult vagyok a madriddal jaaaaaajjjjjjjj). Szóval, ez igen...ez foci. Higgadt,pontos,ragad hozzá a labda,nyugalmat és biztonságot ad a többinek,a passzai pontosak,és sokat támogat a helyezkedésével.

:salute:

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 8., szerda 21:33

R.M.C.F írta:Azért kiváncsi lennék Touré statjára ma is.....volt neki rossz passza egyáltalán? Mondjuk nem láttam a félidő felét.
96%-os passzpontosság, az úgy nem rossz. Pláne, hogy mellé van már egy gólja és egy gólpassza is. :agree:

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 8., szerda 21:29

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. január 8., szerda 19:53

Arsenal: A Setanta Sports szerint Arséne Wenger extra pénzt kaphat a téli átigazolásokra, miután Theo Walcott hat hónapra kidőlt a sorból. A Diego Costa, Miroslav Klose, Dimitar Berbatov, Alvaro Morata négyesből kerülhet ki a hírek szerint az Ágyúsok új támadója.
Costa(bár a BL-ben nem játszhat és kétlem, hogy eladná az Atleticó) oké, Berba vagy Klose max erre a fél évre, Morata meg menjen vissza most azonnal... :lol:

Vissza: