Az lenne. Amikor vidalt irom oda(mert ő még lehet prioritás) akkor oda tourét kellene irni,de ő nem fog eljönni hozzánk,barcás ku****a volt.morientes írta:.De lenne középpályánk.Az is biztos.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 8., szerda 22:02
Az lenne. Amikor vidalt irom oda(mert ő még lehet prioritás) akkor oda tourét kellene irni,de ő nem fog eljönni hozzánk,barcás ku****a volt.morientes írta:.De lenne középpályánk.Az is biztos.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 8., szerda 21:55
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 8., szerda 21:54
Adom. A mai meccsüket ugyan nem nézem, de láttam már pár City-mérkőzést idén, és tényleg elképesztő Yaya. Még tavalyhoz képest is szintet tudott lépni (pedig akkor sem volt piskóta), hihetetlenül sokoldalú játékos, a világ egyik legjobb középpályása jelenleg.R.M.C.F írta:Szóval, ez igen...ez foci. Higgadt,pontos,ragad hozzá a labda,nyugalmat és biztonságot ad a többinek,a passzai pontosak,és sokat támogat a helyezkedésével.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 8., szerda 21:46
morientes írta:Erről eszembe jut egy kalaaszikus....Azért kiváncsi lennék Touré statjára ma is.....volt neki rossz passza egyáltalán? Mondjuk nem láttam a félidő felét.
"...méghogy Jamón Serrano egy szerencsétlen vénember,lehet,de te Bugsy bunkó vagy egy kötözni való barom"......",a hülyeséged miatt vesztettünk félmillió dollárt..."
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 8., szerda 21:44
Erről eszembe jut egy kalaaszikus....Azért kiváncsi lennék Touré statjára ma is.....volt neki rossz passza egyáltalán? Mondjuk nem láttam a félidő felét.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 8., szerda 21:40
GT37 írta:96%-os passzpontosság, az úgy nem rossz. Pláne, hogy mellé van már egy gólja és egy gólpassza is.R.M.C.F írta:Azért kiváncsi lennék Touré statjára ma is.....volt neki rossz passza egyáltalán? Mondjuk nem láttam a félidő felét.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 8., szerda 21:33
96%-os passzpontosság, az úgy nem rossz. Pláne, hogy mellé van már egy gólja és egy gólpassza is.R.M.C.F írta:Azért kiváncsi lennék Touré statjára ma is.....volt neki rossz passza egyáltalán? Mondjuk nem láttam a félidő felét.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 8., szerda 21:29
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. január 8., szerda 19:53
Costa(bár a BL-ben nem játszhat és kétlem, hogy eladná az Atleticó) oké, Berba vagy Klose max erre a fél évre, Morata meg menjen vissza most azonnal...Arsenal: A Setanta Sports szerint Arséne Wenger extra pénzt kaphat a téli átigazolásokra, miután Theo Walcott hat hónapra kidőlt a sorból. A Diego Costa, Miroslav Klose, Dimitar Berbatov, Alvaro Morata négyesből kerülhet ki a hírek szerint az Ágyúsok új támadója.
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2014. január 7., kedd 23:02
Mondjuk ezzel a kerettel egy csoda volt eddig is, hogy ilyen szinten muzsikáltak. Rooney a legkreatívabb az egész keretben, és utána egy óriási szakadék.Caraway írta:Sajnos nem fogják még kirúgni egy jó ideig. Ez valami borzadály volt, egyszerűen hihetetlen. Remélem azért most van aki sajnál minket, United szurkolókat.
Zsinórban három vereséget szerintem még nem is láttam a United-nél, vagy max nagyon kivételes helyzetekben, de ennyire szar, lélektelen játékot.. hátha ez kicsit rendet tesz valahogy Moyes csöppnyi agyában, és igazol valakit.
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. január 7., kedd 22:55
GratGT37 írta:Nem is rossz ötletMarci77 írta:Zeneklubú ki![]()
![]()
![]()
(De tényleg, pótoljál!
)
Amúgy most esett le, hogy délután megraktam a United-ot, én hülye.
HozzászólásSzerző: Caraway » 2014. január 7., kedd 22:42
HozzászólásSzerző: Demes » 2014. január 7., kedd 22:39
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. január 7., kedd 22:34
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 7., kedd 22:25
Nem is rossz ötletMarci77 írta:Zeneklubú ki![]()
![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. január 7., kedd 22:23
R.M.C.F írta:Mit nem tudsz??? Esélytelenek abszolut.a bl meg...hát nem tudom
a bajnoki cím nagyon messze van, a bl meg...hát nem tudom, hogy a következő szezont is a mu padján kezdheti e moyes, ha tényleg nem nyernek semmit.
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. január 7., kedd 22:20
Zeneklubú kiGT37 írta:Ezzel az aláírással elmész te a tudod hovaMarci77 írta:Most mondanám hogy otthon visszahozzák,de az idei évet nézve lehet hogy a City stadionjában kéne játszani a visszavágót,jobb lenne az is a MUnak![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 7., kedd 22:15
Ezzel az aláírással elmész te a tudod hovaMarci77 írta:Most mondanám hogy otthon visszahozzák,de az idei évet nézve lehet hogy a City stadionjában kéne játszani a visszavágót,jobb lenne az is a MUnak
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 7., kedd 22:12
Mit nem tudsz??? Esélytelenek abszolut.a bl meg...hát nem tudom
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. január 7., kedd 22:11
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem