pontosan. Egyre jobbak lennénk? kötve hiszem. nézhetetlen a játék, alig megy a retesz feltörése, védekező csaptok ellen nehezen megy, ahogy írtam formán kívüli játékosok, sérülések, Ramos idiótaságai, fél idény sem kellette a 21 bekapott gólhoz ami elképesztően SOK. csak egy példa: Mou az első 25 tétmeccsén 15 gólt kapott, Carlo meg 26-ot. Lehet h jön a "minden új" kifogás, de Mou kb a nulláról csinálta, Carlonak meg már volt egy alapja, még ha mást is akar, de nem mindenben. Más egy senki után újrakezdeni mint egy Mou után belevágni egy "kis" változásba.realistahuni írta:Nem értek egyet, de majd tervezem az Atletico-Barca után(valamivel okosabbak leszünk azután), hogy hosszabban leírom a véleményemet az idei teljesítményről, játékosokról és az edzőről egyaránt.Egyre jobbak vagyunk
Hiába jönnek páran, hogy lesz még egy El Clasico és két AtMa-barca meccs is. 5 pont lehet h nem hátrány, de ahhoz valószínű mindkettőt verni kéne és többet nem hullajtani pontokat - ami kb lehetetlen. és biztosra veszem, hogy az Atma-barca meccsek egyikét megnyerik a katalánok.
Már októberben is azt mondtam több ismerősnek, havernak és írtam is itt-ott, hogy első évben főleg így nem hiszem, hogy meglenne a BL és a bajnokság sem. Kupa lehet, sorsolás adott már, itt csak 1-2 meccsen kell teljesíteni.
most nézem ő is Real nevelés, nem is tudtam róla. kösz h írtad.R.M.C.F írta:Aki a barcát nézi(én a cityre megyek rá) az irhatna hogy játszik borja,érdekelne.