Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 8., szerda 15:06

azért gondolom nem bontanád le a a színházat és a haza vezető úton a fél utcát mert nem happy end lett a darab vége :lol:
Hát olyanra nem igazán emlékszem a közelmúltból,hogy az ultras szétverte volna madridot mert "nem hepiend lett a darab vége..."
De az elképzelhető,hogy a stadion előtt fognak majd tüntetni,mert nem engedik be őket a színházba... :)
Egyébként az is más,ha a következő szezonra nem adnak ki bérleteket...na de visszavonni...ez abszurd.Bár vannak országok ahol visszamenőleg vesznek el szerzett jogokat,de ezt akkor sem gondoltam volna....
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 8., szerda 14:50

___Samy___ írta:katarban olyan meleg van nyáron, hogy nem lehet meccset játszani
erre blatter kitalálta, hogy legyen télen a vb....
érdekes lesz...majd félidőben amíg ők kicsit frissítenek én havat lapátolok :D
morientes írta:Ami meg a bérletek visszavonását illeti...kicsit szemét dolognak érzem,hiába adják vissza azt a szaros 350ajrot,ez olyan mintha vennék egy szinházjegyet,és visszavennék azzal hogy nem vagyok elég művelt a darabhoz....szemét,antidemokratikus és jogszerűtlen.Az emberek helyében perelnék,és jó eséllyel nyernék is...
azért gondolom nem bontanád le a a színházat és a haza vezető úton a fél utcát mert nem happy end lett a darab vége :lol:

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. január 8., szerda 14:11

miVida írta::lol: :lol: Anthony kezdte! :lol: (sory, bro)
Te Júdás te :lol:
Gondoltam egy kis trollkodás belefér. Úgyis mindenki az új csatárt keresi :roll:

Erről a bérletvisszavonásról lemaradtam. De egyébként biztosan találtak jogi alapot. A kisbetűs rész mindig el van dugva valahova.
Marci77 írta:Nem tudom hogy ide irjam-e vagy mashova,de Hitzlsperger bevallotta hogy meleg.
OMG, akkor most pár játékos traumás lesz. Akiket szoros emberfogásban részesített :mrgreen:

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. január 8., szerda 14:11

ez megint mi a tököm?
katarban olyan meleg van nyáron, hogy nem lehet meccset játszani
erre blatter kitalálta, hogy legyen télen a vb....
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. január 8., szerda 14:09

Nem tudom hogy ide irjam-e vagy mashova,de Hitzlsperger bevallotta hogy meleg.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 8., szerda 14:04

Nem tudom Raulból milyen edző lenne....ő mindig a mentalitásával alkotott nagyot,ha ott volt a pályán,azért az a társakra ösztönzően hatott.Azt biztos hogy eltudná magyarázni,hogy kell viselkedni a kapu előtt,ugye nem kell ecsetelni miért... :)
De olyan nagy edzőt nem látok bele,sose mozgatta úgy a csapatot,mint például teszi azt Xabi,lehet látni ahogy mutogat,magyaráz,stb...ez Raulnál nem volt.De örülök hogy visszajön,a szakmai stáb majdnem veretesebb lesz ezzel mint maga a csapat... :mrgreen: de hogy "El Capitano" mennyit tud hozzátenni....nem tudom.Mindegy is.Hadd jöjjön csak :lilasalas:

Ami meg a bérletek visszavonását illeti...kicsit szemét dolognak érzem,hiába adják vissza azt a szaros 350ajrot,ez olyan mintha vennék egy szinházjegyet,és visszavennék azzal hogy nem vagyok elég művelt a darabhoz....szemét,antidemokratikus és jogszerűtlen.Az emberek helyében perelnék,és jó eséllyel nyernék is...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

miVida
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)

HozzászólásSzerző: miVida » 2014. január 8., szerda 13:38

Realista24 írta:AKinek nem lenne egyértelmű, pedig szerintem az:
Az El Confidencial szerint Pérez a következő szezontól visszavárja Raúlt a szakmai stábba
:x
:lol: :lol: Anthony kezdte! :lol: (sory, bro)
Én láttam a hírt de nem olvastam el igazán, nem is vettem komolyan, nem is akartam kommentelni, csak aztán látom h igazolunk csatárt a kezdőbe, aztán úgy voltam vele h télleg? na mindegy, csak Moratat cseréljük le valami tapasztaltabb, jobb csatárra, h legyen Benzemának vetélytársa :coffee:
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?

Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 8., szerda 12:55

„Úgy hiszem, valamikor november 15. és január 15. között lesz a világbajnokság" – fogalmazott az elöljáró. A logika szerint 2022 novemberéről van szó, így nem ütközne az esemény a 2022 februárjában esedékes téli olimpiával – azaz úgy is mondhatnánk, hogy 2022–2023-as labdarúgó-vb.

ez megint mi a tököm? egy VB után aztán mehet a B csapat mert mindenki sérült lesz...nekem a foci vb egyet jelent a meleggel, a melegben elfogyasztott hideg sörikével és azzal hogy baromira nyár van... :cens: kivan már a hülyeségekkel

Toky
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Toky » 2014. január 8., szerda 12:46

CS0ki írta:
Ahhoz képest, hogy még elég foghíjas a társulat... Engem csak az zavar, hogy miért csak olyan kicsi hely van nekik kialakítva, és miért nem úgy van megoldva tényleg mint az emlegetett dortmundi sárga fal, mert az a kis szektor lufi egy ekkora stadionba...
Még ezen a helyen sincs nagy tömeg, elég hülyén nézne ki ugyanennyi ember ötször ekkora helyen. :) egyszerűen nincs ennyi fiatal, fanatikus szurkolója a Madridnak ott a helyszínen. Felesleges nagyobb helyet adni nekik.
Ha jól emlékszem egy korábbi hírre, tervezik, hogy ennél nagyobb területet kapnak (déli(?) szektorokat átszervezik). De egy részt a tagok toborzása időbe kerül, másrészt ott ülnek bérlettel rendelkezők szép számmal. Az hogy az Ultras Sur tagjaitól bevonták a bérleteiket a kiszivárgott/közzétett infók alapján, az egy dolog. De a többi szurkolótól milyen alapon vennék el szezon közben? Idővel majd változhat a mérete. Reméljük többen lesznek. De a korábbi cikk arra is kitért emlékeim szerint, hogy a vezetőség tudja, hogy nem tudják méretben lekoppintani a sárga falat.
forrest6 írta:Hatalmas igazolás lenne! Egy újabb 'madridista' térne haza :)
Mata = Xabi Alonso + egy kis KP
Hát azt nem tudom, hogy Mata mennyire madridista, de ha Alonso elmegy, akkor azt ingyen teszi. Szabadon igazolható, szabadon tárgyalhat, miért fizetnének érte? És tekintve a középpályát, inkább Alonso mint Mata. Ha Alonso hosszabbít, akkor meg úgy sem lesz eladva.
Arról nem is beszélve, hogy korábban mind Mata, mind Mourinho cáfolta ezeket a híreket (ami ugyan nem zárja ki 100%-ig, de nem teszi túl hihetővé a dolgot).

Arról van valami hír, hogy Raúlnak mi lenne a szerepe?

Marci77
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. január 8., szerda 12:45

Realista24 írta:AKinek nem lenne egyértelmű, pedig szerintem az:
Az El Confidencial szerint Pérez a következő szezontól visszavárja Raúlt a szakmai stábba
Én a hírt nem láttam,csak arra reagáltam amit itt írtak. Stábtagként örülnék neki a közeljövőben

Wertz

HozzászólásSzerző: Wertz » 2014. január 8., szerda 12:42

Nem hinném, hogy Mata kellene ide. Én azt látom, hogy Ancelotti 3 KPval szeretne felállni. Abba meg nem való Mata

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. január 8., szerda 12:34

Ahhoz képest, hogy még elég foghíjas a társulat... Engem csak az zavar, hogy miért csak olyan kicsi hely van nekik kialakítva, és miért nem úgy van megoldva tényleg mint az emlegetett dortmundi sárga fal, mert az a kis szektor lufi egy ekkora stadionba...
Még ezen a helyen sincs nagy tömeg, elég hülyén nézne ki ugyanennyi ember ötször ekkora helyen. :) egyszerűen nincs ennyi fiatal, fanatikus szurkolója a Madridnak ott a helyszínen. Felesleges nagyobb helyet adni nekik.

forrest6
Kedvenc játékosaid: Zidane (Nº1), Kroos, ISCO
Kedvenc csapatod: Real Madrid... :)

HozzászólásSzerző: forrest6 » 2014. január 8., szerda 12:20

Hatalmas igazolás lenne! Egy újabb 'madridista' térne haza :)
Mata = Xabi Alonso + egy kis KP

http://sport365.hu/nemzetkozi-foci,span ... arja,66315
2023: Kepa - Carvajal, Rüdiger, Alaba, Camavinga - Fede Valverde, Tchouaméni, Kroos - Bellingham - Rodrygo, Vini Jr.
https://lineupbuilder.com/football/?sk=tx60
2024: #Haaland #Endrick #A.Davies

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. január 8., szerda 11:41

Facebookon vannak az igazi bajnokok, már levetetnék CR-ről a 7-es mezt :lol:

Rooney meg látom megint előkerült. Ő aztán kéne a sérüléseivel, mit ne mondjak :lol:

TéOeM
Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos

HozzászólásSzerző: TéOeM » 2014. január 8., szerda 11:34

Munkahelyünktől nem messze van ez a téli közfoglalkoztatás, alapkompetencia-képzés és ott tanulnak olvasni is... :roll: :mrgreen:

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 8., szerda 11:30

hát ez jó, Perez egyeztet Raúllal, hogy esetleg a szakmai stábba beugorhatna ezzel bővítve a nagy nevek sorát, neki is jobb lenne hazaköltözni...de páran már eladták Moratát és Raúllal számolnak a kezdőben :D :D

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 8., szerda 10:28

AKinek nem lenne egyértelmű, pedig szerintem az:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Marci77

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. január 8., szerda 10:26

Anthony írta:Mégis igazolunk csatárt a télen. Jön Raul a kezdőbe? :mrgreen:
Egyrészről nem benne kéne gondolkodni,de vszeg már csak1,5 évre jönne,innen visszavonulni.
Másrészről nem biztos hogy rosszul jönne,csak ne pl Jesetől vegye el az időt. Viszont ha jpnne Moratat el lehetne passzolni.

Meg rendelnem is egybol a Raulos mezt. Bar nem o lenne a 7es az szokatlan lenne.

Egyszoval inkabb ne,barmennyire ia a kedvencem.

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. január 8., szerda 10:18

Ancelotti,Zidane,Raúl már csak az öreg Ronaldo kéne. :mrgreen:

Micsoda szakmai stáb lenne. :'(
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 8., szerda 10:15

Anthony írta:Mégis igazolunk csatárt a télen. Jön Raul a kezdőbe? :mrgreen:
És lehet, hogy tényleg előrébb lépnénk vele :lol: :mrgreen:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Vissza: