Én is így gondolom, illetve a védelmük közepén nem klasszis se Dante se Boateng, meg lehet őket zavarni könnyen. (Egy befelé mozgó Ronaldo vagy Bale...)R.M.C.F írta: Szerintem meg nem csak azzal,kicsit túl vannak ők is fényezve......a csapatunk egyben van,mindből kivan hozva a max,magas szintet adnak.
Nekünk meg megy a tudásunkhoz képest 60%on a foci,ha mi is tudnánk a tudásunk,képességeink szerint játszani,akkor egy sima nyilt sisakos meccsen is lenne abszolut esélyünk.
Bundesliga
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bundesliga
Nem illik.
-
R.M.C.F
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Szerintem meg nem csak azzal,kicsit túl vannak ők is fényezve......a csapatunk egyben van,mindből kivan hozva a max,magas szintet adnak.A jelenlegi BM-et valami brutál bunkerfocival lehetne megfogni
Nekünk meg megy a tudásunkhoz képest 60%on a foci,ha mi is tudnánk a tudásunk,képességeink szerint játszani,akkor egy sima nyilt sisakos meccsen is lenne abszolut esélyünk.
Igy is van,hogy tré a játék sokszor.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Szerintem is a nagy Bayern győzelem a legesélyesebb, de egyszer az Arsenalnak is kijöhetne a lépés
Walcott tényleg nagyon jól jött volna arra a 2 meccsre. Nagy érvágás nekik a sérülése
A Várhidi Boborjános képed pedig 10 pontos!
Walcott tényleg nagyon jól jött volna arra a 2 meccsre. Nagy érvágás nekik a sérülése
A Várhidi Boborjános képed pedig 10 pontos!
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
szerintem nagyon megcsapja őket a bayern, széleken át fognak robogni, egyszerűen ki fog jönni a minőségkülönbségWertz írta:Arsenal féle gyors játék? Mikor? Hol?
Nem szabad leírni az Arsenalt. Hiába gyengébbek a Bayernél, 2 meccsen bármi megtörténhet. Elég egy piros, egy rossz nap a Bayernnek vagy valami ami fejben hatalmas lökést ad az Arsenalnak és borulhat a papírforma
walcott pl sokat érhetett volna egy normális özillel támogatva
Nem illik.
-
mia san mia
- Kedvenc csapatod: Bayern München
Nem arra gondolok, hogy egész meccsen gyors futballt játszanak, hanem arra, hogy lőttek pár szép egyérintős gólt gyors ritmusváltásból, ami szerintem ízlik majd a Bayern védelmének. De meglátjuk.
Arsenal féle gyors játék? Mikor? Hol?
Nem szabad leírni az Arsenalt. Hiába gyengébbek a Bayernél, 2 meccsen bármi megtörténhet. Elég egy piros, egy rossz nap a Bayernnek vagy valami ami fejben hatalmas lökést ad az Arsenalnak és borulhat a papírforma
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
A jelenlegi BM-et valami brutál bunkerfocival lehetne megfogni, az Arsenal ezen kritériumnak nem felel meg. Nem edzőmeccs lesz, ez azért tiszta sor, de a BM itt még tuti megoldja. Már ha nem flegmázzák el. De szerintem tanultak a tavalyi esetből. A méheket is megoldják. Ráadásul most már téglájuk is van.
A legjobb nyolc meg érdekes lesz...nem gondoltam, hogy megérem azt, hogy egy negyeddöntő sorsolás előtt mindenki MU-t akar majd...Feltéve, hogy eljutnak odáig
A legjobb nyolc meg érdekes lesz...nem gondoltam, hogy megérem azt, hogy egy negyeddöntő sorsolás előtt mindenki MU-t akar majd...Feltéve, hogy eljutnak odáig
-
mia san mia
Azért nekem egészen más érzéseim vannak az Arsenallal kapcsolatban. A Bayernre úgy érzem a Real BVB Arsenal féle gyors játék vagy a Chelsea féle atombunker lehet veszélyes jelenleg. Ezért nem számítok sima párharca, de továbbjutásra mindenképp. Utána viszont olyan brutál lesz a legjobb 8 mezőnye... (legalábbis papírforma alapján)
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Az a könyv zseniálisR.M.C.F írta:Ahogy ibra is mondta: vérről és izzadságról prédikál ......meg hogy tegyük oda magunkat ahogy csak lehet.
Erre ibra: persze hogy odateszem,ezért fizetnek.
Persze, az edzőmeccs titulus némi túlzás akart lenni, de ez az Arsenal nagyon túlértékelt. Ugyan az a csapat, mint tavaly, csak betömtek egy lyukat egy olyan játékossal, akinek vagy kurva jól megy, vagy a védelem és a középpálya között kávézik. Erre nem lehet alapozni. + a BM-ben több ilyen játékos is van.
Yeah, that's the point.BBarni írta:Sőt szerintem ki sem kéne állniuk, vagy elég ha felküldik az U11-et...
-
BBarni
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Sőt szerintem ki sem kéne állniuk, vagy elég ha felküldik az U11-et...Arsenal kb. edzőmeccs lesz a Bayernnek
-
R.M.C.F
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
nmate írta:Kicsit rájátszik Pep, de amúgy az a jó ha ilyen lelkes egy vezetőedző. Ilyen mentalitással lehet már talán BL-t nyerni. (Pedig totál unszimpatikus a pali)
Persze hogy rájátszik,hamar levettem róla,hogy szinész jellegű. Szeret szerepelni kifelé is.
Ahogy ibra is mondta: vérről és izzadságról prédikál ......meg hogy tegyük oda magunkat ahogy csak lehet.
Erre ibra: persze hogy odateszem,ezért fizetnek.
Jó,de azért ne essünk már el a BM-től. Jók,most tényleg,de verhetők,mindenki verhető.Arsenal kb. edzőmeccs lesz a Bayernnek
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- nmate
Arsenal kb. edzőmeccs lesz a Bayernnek. Chelsea állíthatja meg őket max, másból jelenleg nem nézem ki, hogy két meccsen át jobb legyen. Döntőben már ugye minden lehet, ott Real, Barca, City... akármelyik.
-
mia san mia
Egy idő után azért már levágták a srácok mit akar.
Nyilatkozta is, hogy új elemeket akar gyakoroltatni az edzőtáborban, mert van min csiszolni.
Eredményes volt az ősz, de ritkán nyújtott nagyon jót a csapat. Neki is böki valami a csőrét.
Ez tetszik. Maximalista ! Ez most különösen fontos, nehogy jóllakottság legyen a játékosokban.
Nagyon kíváncsian várom a tavaszt. Az Arsenal már egy szintmérő lesz.
Ami még nagyon jó, hogy a Bundesliga a kezünkben van. A Dortmund nagyon leszakad, ha a halasztott meccset hozzuk akkor pedig a Kusen is már 10 pontra.
Tavasszal otthon játszunk a Schalke BVB Leverkusen trióval. Egyszóval a legfontosabb legjobb játékosok pihenhetnek. Persze nem végig, mert formában kell maradni, de úgy mint tavaly. Nagyon kijött az erőfölény a végére, mert lehetett a BL-re koncentrálni. Reméljük a legjobbakat.
Nyilatkozta is, hogy új elemeket akar gyakoroltatni az edzőtáborban, mert van min csiszolni.
Eredményes volt az ősz, de ritkán nyújtott nagyon jót a csapat. Neki is böki valami a csőrét.
Ez tetszik. Maximalista ! Ez most különösen fontos, nehogy jóllakottság legyen a játékosokban.
Nagyon kíváncsian várom a tavaszt. Az Arsenal már egy szintmérő lesz.
Ami még nagyon jó, hogy a Bundesliga a kezünkben van. A Dortmund nagyon leszakad, ha a halasztott meccset hozzuk akkor pedig a Kusen is már 10 pontra.
Tavasszal otthon játszunk a Schalke BVB Leverkusen trióval. Egyszóval a legfontosabb legjobb játékosok pihenhetnek. Persze nem végig, mert formában kell maradni, de úgy mint tavaly. Nagyon kijött az erőfölény a végére, mert lehetett a BL-re koncentrálni. Reméljük a legjobbakat.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mia san mia 2014. január 8., szerda 22:03-kor.
- nmate
Kicsit rájátszik Pep, de amúgy az a jó ha ilyen lelkes egy vezetőedző. Ilyen mentalitással lehet már talán BL-t nyerni. (Pedig totál unszimpatikus a pali)
-
Géci
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Lehet, hogy jól tud németül, de a srácok nagyon nem vágják mit kéne csinálniGT37 írta:Egész jól beszél már németülDrake írta:Pep csak egy kicsit éli bele magát.![]()
http://sport365.hu/nemzetkozi-foci,neme ... csen,66314![]()
jedes fucking Spiel![]()
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Egész jól beszél már németülDrake írta:Pep csak egy kicsit éli bele magát.![]()
http://sport365.hu/nemzetkozi-foci,neme ... csen,66314
jedes fucking Spiel
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Cavanival lehet,Falcaoval talán,de Suarezzel,Agüeroval azt hiszem nem....Kerlon írta:Kétlem, hogy bedtriplázták/duplázták volna neki a fizetését. Amúgy szerintem Lewat Falcaoval és Cavanival lehet egy lapon emlegetni.
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
most én vagyok hülye, vagy csak hülyeségről van itt szó?
az a baj h a bayern megveszi azokat a játékosokat, akik az adott országban/bajnokságban, segítek Németország...kiváló teljesítményt mutatnak folyamatosan
hát ez szerintem egy rohadt jó húzás, szakmai és marketing szempontból is
-ismerik a bajnokság légkörét
-van rá pénzük, mert nem is olyan hű de drága igazolások ezek
-a legtöbb német drukker már ismeri ezeket a játékosokat, nem egy általuk ismeretlen vagy kevésbé követett bajnokságból hoznak valaki 40-50 misiért
jól csinálják, és aki ezért anyázza őket az csak irigykedik...mindezt úgy hogy nem szeretem a bayernt
az a baj h a bayern megveszi azokat a játékosokat, akik az adott országban/bajnokságban, segítek Németország...kiváló teljesítményt mutatnak folyamatosan
hát ez szerintem egy rohadt jó húzás, szakmai és marketing szempontból is
-ismerik a bajnokság légkörét
-van rá pénzük, mert nem is olyan hű de drága igazolások ezek
-a legtöbb német drukker már ismeri ezeket a játékosokat, nem egy általuk ismeretlen vagy kevésbé követett bajnokságból hoznak valaki 40-50 misiért
jól csinálják, és aki ezért anyázza őket az csak irigykedik...mindezt úgy hogy nem szeretem a bayernt