Én a hírt nem láttam,csak arra reagáltam amit itt írtak. Stábtagként örülnék neki a közeljövőbenRealista24 írta:AKinek nem lenne egyértelmű, pedig szerintem az:Az El Confidencial szerint Pérez a következő szezontól visszavárja Raúlt a szakmai stábba

Kommentáld a híreket
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Re: Kommentáld a híreket
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
Nem hinném, hogy Mata kellene ide. Én azt látom, hogy Ancelotti 3 KPval szeretne felállni. Abba meg nem való Mata
Még ezen a helyen sincs nagy tömeg, elég hülyén nézne ki ugyanennyi ember ötször ekkora helyen.Ahhoz képest, hogy még elég foghíjas a társulat... Engem csak az zavar, hogy miért csak olyan kicsi hely van nekik kialakítva, és miért nem úgy van megoldva tényleg mint az emlegetett dortmundi sárga fal, mert az a kis szektor lufi egy ekkora stadionba...

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane (Nº1), Kroos, ISCO
- Kedvenc csapatod: Real Madrid... :)
Hatalmas igazolás lenne! Egy újabb 'madridista' térne haza
Mata = Xabi Alonso + egy kis KP
http://sport365.hu/nemzetkozi-foci,span ... arja,66315

Mata = Xabi Alonso + egy kis KP
http://sport365.hu/nemzetkozi-foci,span ... arja,66315
2023: Kepa - Carvajal, Rüdiger, Alaba, Camavinga - Fede Valverde, Tchouaméni, Kroos - Bellingham - Rodrygo, Vini Jr.
https://lineupbuilder.com/football/?sk=tx60
2024: #Haaland #Endrick #A.Davies
https://lineupbuilder.com/football/?sk=tx60
2024: #Haaland #Endrick #A.Davies
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Facebookon vannak az igazi bajnokok, már levetetnék CR-ről a 7-es mezt
Rooney meg látom megint előkerült. Ő aztán kéne a sérüléseivel, mit ne mondjak

Rooney meg látom megint előkerült. Ő aztán kéne a sérüléseivel, mit ne mondjak

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Munkahelyünktől nem messze van ez a téli közfoglalkoztatás, alapkompetencia-képzés és ott tanulnak olvasni is...

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
hát ez jó, Perez egyeztet Raúllal, hogy esetleg a szakmai stábba beugorhatna ezzel bővítve a nagy nevek sorát, neki is jobb lenne hazaköltözni...de páran már eladták Moratát és Raúllal számolnak a kezdőben

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
AKinek nem lenne egyértelmű, pedig szerintem az:
Az El Confidencial szerint Pérez a következő szezontól visszavárja Raúlt a szakmai stábba

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Egyrészről nem benne kéne gondolkodni,de vszeg már csak1,5 évre jönne,innen visszavonulni.Anthony írta:Mégis igazolunk csatárt a télen. Jön Raul a kezdőbe?
Másrészről nem biztos hogy rosszul jönne,csak ne pl Jesetől vegye el az időt. Viszont ha jpnne Moratat el lehetne passzolni.
Meg rendelnem is egybol a Raulos mezt. Bar nem o lenne a 7es az szokatlan lenne.
Egyszoval inkabb ne,barmennyire ia a kedvencem.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
Ancelotti,Zidane,Raúl már csak az öreg Ronaldo kéne.
Micsoda szakmai stáb lenne.

Micsoda szakmai stáb lenne.

"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
És lehet, hogy tényleg előrébb lépnénk veleAnthony írta:Mégis igazolunk csatárt a télen. Jön Raul a kezdőbe?

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
Szerintem Morata helyett Raúl az MÁR erősítés!!! ... de hát nem tudom, h elég lesz-e egy BL győzelemhez

Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Mégis igazolunk csatárt a télen. Jön Raul a kezdőbe?

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Egyébként hétfőn egész jól szerepelt ez a fiatal szurkolótábor. Ahhoz képest, hogy még elég foghíjas a társulat... Engem csak az zavar, hogy miért csak olyan kicsi hely van nekik kialakítva, és miért nem úgy van megoldva tényleg mint az emlegetett dortmundi sárga fal, mert az a kis szektor lufi egy ekkora stadionba...

Szerintem ebbe több van képzelve mint ami. Mármint nincs itt semmi kiszivárogtatás, csak jól tálalták. Szerencsétlen ütközés, aminek a következménye tovább tartott mint gondoltuk, de ezt senki sem akarta nagyon reklámozni nálunk, mert 1., véletlen volt 2., Arbeola-nak sem hiányzott, hogy ezzel piszkálják, negatívan beszéljenek róla, úgy nagyobb teher...h3x0r írta:Arbeloarol nem akarok beszelni, viszont a kiemelt reszrol par szo: szomoru, hogy ezt se tudjuk titokban tartani. A kerdes, hogy csapaton belul kinek all szandekaban ilyen dolgokat kiszivarogtatni. Valamelyik jatekos, azok csaladtagjai, az edzoi stab, a klubbnal dolgozok? Vagy ilyen szandekos kiszivarogtatas volt, amire a parancs fentrol erkezett?A Carrusel Deportivo információi szerint Bale legutóbbi sérülését (amiért a Celta ellen sem tudott kezdőként szerepelni) ismét Arbeloa rúgása okozta még Valenciában. Ezt a csapat megpróbálta eltitkolni, ismerve a tényt, hogy a csapat másik sztárjátékosának, Iker Casillasnak a sérülését is ő okozta korábban.
- h3x0r
Arbeloarol nem akarok beszelni, viszont a kiemelt reszrol par szo: szomoru, hogy ezt se tudjuk titokban tartani. A kerdes, hogy csapaton belul kinek all szandekaban ilyen dolgokat kiszivarogtatni. Valamelyik jatekos, azok csaladtagjai, az edzoi stab, a klubbnal dolgozok? Vagy ilyen szandekos kiszivarogtatas volt, amire a parancs fentrol erkezett?A Carrusel Deportivo információi szerint Bale legutóbbi sérülését (amiért a Celta ellen sem tudott kezdőként szerepelni) ismét Arbeloa rúgása okozta még Valenciában. Ezt a csapat megpróbálta eltitkolni, ismerve a tényt, hogy a csapat másik sztárjátékosának, Iker Casillasnak a sérülését is ő okozta korábban.
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Nem tudom, hogy ez ide való e vagy, hogy volt e már szó valahol, de érdekel, hogy erről mit gondoltok!
Már nem jár automatikus piros lappal a büntetőterületen belül, utolsó emberként elkövetett szabálytalanság, illetve a gólhelyzetben kitörő játékos faultolása – döntött az UEFA Végrehajtó Bizottsága. A szabálymódosítás a kapusokra is vonatkozik majd, ugyanakkor a játékvezető dönthet arról, hogy a fault súlyossága megér-e egy pirosat, a sérülésveszélyes belépőket továbbra is, a pálya minden pontján kiállítással szankcionálják a bírók.
Tökéletes a kezdő, Di Maria helyett mehetne Jesé,de nem panaszkodom.
Amúgy nagyon jó látni,hogy CR és Marci újra nagy spanok lettek.

Amúgy nagyon jó látni,hogy CR és Marci újra nagy spanok lettek.

"If you don't like your destiny, don't accept it."
Egy még ismeretlen gólvágó leigazolása jó lenne.Savant írta:Egyik sem kell. Szólni kéne az Atletico dél-amerikai játékosfigyelőinek hogy hozzanak nekünk egy állat csatárt valami kis suskáért cserébe. Meg van oldva a csatárkérdés. Leigazoljuk 4 millióért, 2 év múlva ér 70-et. Brutál módon bele tudnak nyúlni a jóba.
Csak ezzel az a baj, hogy egy ilyen játékosnak idő kellene(min. 1 év), hogy komoly csatár legyen belőle. Itt meg időt nem nagyon szoktak kapni a játékosok
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
egy angol csatár eltűnne ha a jó öreg spanyol sün kommandó akcióba lép