Xavi meg egy pöts...ez nem újdonság...emberileg nagyon kevés, ahogy sok katalán társa....szóra se érdemes.
HozzászólásSzerző: Zidane » 2014. január 8., szerda 13:43
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 8., szerda 12:19
Mert valószínű vége a soha nem látott sikerkorszaknak,amit kezelni nem tudtak, kicsit azt hihették, ez a barca...és sok drukker is ezt hitte...majd jön a csalódás,amikor az lesz újra a tendencia mint az elmúlt 100 évben.Kicsit durcás gyerek érzete van a dolognak csak nem értem mire fel.
HozzászólásSzerző: Balii » 2014. január 8., szerda 11:57
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. január 8., szerda 6:27
Eredmény orientált, cél centrikus felfogású személy. Nincs olyan edző, aki az első évében is "szép" és eredményes tud lenni a csapatával (normális kondíciók között, van pár kivétel, pl. RMFC is írt; felszabadultak, nem szerették annyira, már korábban összeértek stb, és ehhez ugye még a lépés is kijött az adott évben...). Második évben szerintem egész pofásan játszottunk. Hogy szerinted a játékosoknak volt köszönhető ("arcoknak"), akkor sehol egy edzőnek sem köszönhető a "jó/szép" játék. Ez részben igaz az irónia ellenére is.'shutterisland írta:xavinak valóban vannak cifra nyilatkozatai, de szerintem ez most azért nem vészes.
ti real madrid szurkolóként átéltétek, hogy mourinho valóban eredmény orientált játékot játszatott a ti csapatotokkal is, volt itt minden, például kivégzések helyett érthetetlen visszaállás, bekkelés, kontrafoci.
persze sokszor előfordult, hogy szépen játszottatok, de az sem neki volt köszönhető, hanem annak, hogy többek között marcelo, alonso, benzema vagy özil tipusú arcok voltak a csapatban, akik azért tudnak egyet s mást a lasztival.
én tisztán emlékszem, hogy azért sokan szidtátok a játék színvonalát, amíg itt volt, mintha lekorlátozta volna a realt.
nem tudom, mennyire követitek a chelsea-t, de ahhoz képest, hogy willian, oscar, hazard, mata, ramires és hasonló kaliberű arcok vannak, akikkel azért lehetne ám (angol szinten főleg) szép, kombinatív focit játszatni...többnyire szintén a szokásos, bedarálós, kreativitást nélkülöző fociját játssza.
az interes és di matteo féle chelsea-s résszel én speciel egyetértek, mert az inter bennem sem hagyott mély nyomot, a di matteo-s részhez pedig annyit, hogy abban a szezonban valami páratlan szerencse kísérte végig az egész bl-ben a chelsea-t a csoportkörtől kezdve a benfica,napoli,barca és bayern meccsekig bezárólag, és tényleg nem volt valami emlékezetes a focijuk.
persze ezeket lehet máshogy gondolni, ezek azért szubjektívabb dolgok.
az utolsó mondatot én úgy értelmeztem, hogy a tili-tolira büszke.
HozzászólásSzerző: kamcore » 2014. január 8., szerda 5:51
HozzászólásSzerző: Puding » 2014. január 8., szerda 4:09
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. január 8., szerda 3:23
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. január 8., szerda 3:13
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. január 8., szerda 2:00
Tenyleg csak a szokasos. Ezerszer kitargyaltuk mar Xavi viselkedeset is.
HozzászólásSzerző: Puding » 2014. január 8., szerda 1:18
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. január 8., szerda 1:15
VdB nagy antimadridista lett, én nem sok jót remélek tőle. Jesé-t a kora miatt aligha fogja vinni, én is szívesen megnézném pedig, de valahol érthető ha így dönt. Illarra pedig Alonso miatt fog szívni, sztem...pheco írta:----------------Iker------------
Carvajal?-Piqué-Ramos-Alba
-------------Busquets---------
-----Fabregas-------Iniesta--
Silva---------???----------Isco
Csatárnak nem tudom ki lenne jó, Costat nem szeretném látni, bár lehet ő lesz sajnos a legjobb megoldás. Iniestat és Iscot akár meg is lehet cserélni, mind2 tud mind2 poszton szerepelni. A keretben meg ott van még Xabi, Martinez, Thiago, Mata, Cazorla, Pedro.. Nagyon remélem, hogy Iscot berakják és ha nem is alapember, de első számú csere lesz. Jesének is örülnék, de kétlem, hogy kivinné VdB..
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. január 8., szerda 1:01
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 8., szerda 0:17
Most nem azért, de nem érzi, hogy ez'shutterisland írta:ez a tag hihetetlen.
sose adjuk el!![]()
napi song.
bár ezt nem lehet ütni.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 8., szerda 0:11
ő varrta de még nincs kész'shutterisland írta:ez a tag hihetetlen.
sose adjuk el!![]()
napi song.
bár ezt nem lehet ütni.
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. január 7., kedd 21:15
lehet ,hogy véletlenül összecserélték alvessel a cuccaikat'shutterisland írta:ez a tag hihetetlen.
sose adjuk el!![]()
napi song.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. január 7., kedd 21:13
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 7., kedd 21:01
Hát abszolút nem szerintem. Alapból Iniesta a bal oldalon/szélen szokott, Fabregas meg csúcsba... de mindegy, hidegen hagy.morientes írta:Persze,de én a klasszik 433-ra gondolok,nem arra hogy VdB megadja ezt a formàciót,közben meg mindenki játszik mindenholeddig is az volt, csak csatár nélkül.![]()
![]()
Eddig ugye:
---Arbeloa--Ramos--Pique--Alba--
--------Buszkecc--Xabi--------
------------Xavi-------------
------Iniesta--------------
----------------Fabregas-------
------Pedro-------
féle kombóval állt fel általában,és ez nehezen nevezhető 433-nak...
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. január 7., kedd 20:50
hát csak egy picitmorientes írta:Meg ugye némiképp ütőképesebbnrk tűnik mint Fredzsifőleg egy ilyen szezon után amit eddig idén fut
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 7., kedd 20:49
Meg ugye némiképp ütőképesebbnek tűnik mint Fredzsifőleg egy ilyen szezon után amit eddig idén fut
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. január 7., kedd 20:43
főleg egy ilyen szezon után amit eddig idén futtorjack írta:Meg hazaáruló. Hihetetlen, hogy annak ellenére, hogy hívták, nem akar szülőhazája válogatottjában egy hazai vb-n játszani. Ráadásul a brazil válogatott kezdőjére semmivel nem lett volna kevesebb sansza mint a spanyoléra.Ez így jó is lenne, középre mehet DC, egy patkány, de ő a legjobb a jelöltek közül.
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem