Én nemrég a T-mobile-nál fizettem elő, szintén 100 megásra, szintén egy ezresért. Feltöltős vagyok, a második hónap még nem kezdődött el de (felteszem) visszavonásig magától vonja le az egyenlegről, amíg van pénz a kártyán. A 100 megás net annak való, akinek nincsenek nagy igényei a mobilnezetéssel szemben. Én csak a Facebook Messengert, Vibert és az Opera Mini-t használom mobilnetről, erre tökéletes. Ha ilyesmire kell és nem akarsz pl. YouTube-on videókat nézni, akkor tökéletes. Nekem egész nap megy, már itthon se rakom át wifire mert stabilabb a mobilnethala real írta:telefonra szeretnék netet, de nem nagyon vágom ezeket a dolgokat. telenoros vagyok, és néztem mik vannak, elvileg sms-ben tudom aktiválni a dolgokat. az lenne a kérdésem, hogy ha most ezt aktiválom, pl a Mobil Online
100 MB csomagot, az ugye 999 Ft, akkor azt a telefonomról vonja le, igaz? és akkor ezentúl minden hónapban vonja majd, vagy hogy van ez? illetve ha lemegy ez a 100 mb, akkor is tudom használni elvileg, csak belassul...azzal mit lehet kezdeni, mennyire lehet úgy használni?
Egyébként Androidos vagyok és az Avast tűzfalát használom, hogy ezeken kívül más program ne is mehessen fel a mobilnetre, ezzel is spórolok talán valamennyit. Na meg állítólag az Opera Minit is mobilnetre szabták, elvileg az is megtakarít az adatforgalmon. Összefoglalva, a 100 megás netet kifejezettem nem multimédiás szórakozásra találták ki, szerintem a böngészés is viszonylag korlátozott vele, de a fent említett programok akár egész napos használatához szvsz tökéletes, azokon még az se látszik meg ha idővel visszaveszik a sebességet, annyira minimális adatforgalmat használnak.