Premier League

Foci a Real Madridon túl...
besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2014. január 7., kedd 23:02

Caraway írta:Sajnos nem fogják még kirúgni egy jó ideig. Ez valami borzadály volt, egyszerűen hihetetlen. Remélem azért most van aki sajnál minket, United szurkolókat. :D

Zsinórban három vereséget szerintem még nem is láttam a United-nél, vagy max nagyon kivételes helyzetekben, de ennyire szar, lélektelen játékot.. hátha ez kicsit rendet tesz valahogy Moyes csöppnyi agyában, és igazol valakit.
Mondjuk ezzel a kerettel egy csoda volt eddig is, hogy ilyen szinten muzsikáltak. Rooney a legkreatívabb az egész keretben, és utána egy óriási szakadék.
Középszerű játékosok gyülekezete, egyedül Januzaj aki többet ér, de még ő is túl fiatal.
Menjünk egyesével:
Dea Gea- biztos pont.
Rafael - amilyen tehetségnek indult, annyira megfeneklett.
Evans - abszolút középszerű játékos.
Vidic- Evra - őket egy kalap alá veszem, túl vannak a zeniten, és talán stabilak, de a csapat többi hiányosságát képtelenek kiegyenlíteni.
Cleverly - egy nagyon stabil játékos lehetne egy WBA-ba, vagy Fulhambe. A mai meccsen egy értelmes megmozdulása volt, amiből végül a lesgól kialakult, de azonkívül 4 m től messzebbre nem tud passzolni, védekezésben kevés. És egészébe véve kevés.
Carrick - annyival jobb Cleverlynél, hogy megfontoltabb, jobban lát a pályán.
Valencia- egy DM klón, ő is inkább sebességet kért Karácsonyra, mint észt.
Januzaj- belőle lehet valaki, aki húzóembere lehet majd az MU nak 3-4 év múlva.
Giggs - tényleg minden tiszteletem az övé, hogy még akar és bírja, de ez, hogy ő kezdő lehet akár egy ilyen meccsen is az a keretet minősíti, mert lássuk be ehhez a szinthez már kevés, lassú.
Welbeck - a labdával esetenként meggyűlik a baja, de a ziccereket, már amennyire én láttam értékesíti. Cserének jó.

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. január 7., kedd 22:55

GT37 írta:
Marci77 írta:Zeneklubú ki :( :mrgreen:
Nem is rossz ötlet :hmmm: :lol: (De tényleg, pótoljál! :mrgreen: )

Amúgy most esett le, hogy délután megraktam a United-ot, én hülye. :lol:
Grat :D Iden ev elejen nem raktam oket,aztan lattam milyenek,ugyhogy azota se. (talan egyszer)
(irtam hogy hnap irom)

Hat most mar az igazolasokkal se mennetek sokra iden,mert ez a szezon eluszott mar szerintem. Meg Moyea is lehet hogy mar kicsit megtort,a jatekosok se annyira motivaltak mint kene. Talan jovore megfelelo igazolasokkal (lehet hogy tulzo,de szerintem 5-6 minosegi(vagy fiatal tehetseg) igazolas kene legalabb
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2014. január 7., kedd 22:42

Sajnos nem fogják még kirúgni egy jó ideig. Ez valami borzadály volt, egyszerűen hihetetlen. Remélem azért most van aki sajnál minket, United szurkolókat. :D

Zsinórban három vereséget szerintem még nem is láttam a United-nél, vagy max nagyon kivételes helyzetekben, de ennyire szar, lélektelen játékot.. hátha ez kicsit rendet tesz valahogy Moyes csöppnyi agyában, és igazol valakit.

Demes

HozzászólásSzerző: Demes » 2014. január 7., kedd 22:39

Na ha Moyest ezután se rúgják ki... :lol:
De mondjuk ez már neki is egyre égőbb lesz még ha maradhat akkor is, azért szerintem egy idő után magától fog lemondani.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. január 7., kedd 22:34

Szunderlánd jól áll, szunderlánd vezet. :mrgreen:

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 7., kedd 22:25

Marci77 írta:Zeneklubú ki :( :mrgreen:
Nem is rossz ötlet :hmmm: :lol: (De tényleg, pótoljál! :mrgreen: )

Amúgy most esett le, hogy délután megraktam a United-ot, én hülye. :lol:

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. január 7., kedd 22:23

R.M.C.F írta:
a bl meg...hát nem tudom
Mit nem tudsz??? Esélytelenek abszolut.
a bajnoki cím nagyon messze van, a bl meg...hát nem tudom, hogy a következő szezont is a mu padján kezdheti e moyes, ha tényleg nem nyernek semmit.

így érthetőbb. :)

Marci77
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. január 7., kedd 22:20

GT37 írta:
Marci77 írta:Most mondanám hogy otthon visszahozzák,de az idei évet nézve lehet hogy a City stadionjában kéne játszani a visszavágót,jobb lenne az is a MUnak :lol:
Ezzel az aláírással elmész te a tudod hova :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
Zeneklubú ki :( :mrgreen:

Ezt én se értem shutter, hogy mit hezitáltál a BLen. Egyértelmű esélytelenek..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Marci77 2014. január 7., kedd 22:24-kor.

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 7., kedd 22:15

Marci77 írta:Most mondanám hogy otthon visszahozzák,de az idei évet nézve lehet hogy a City stadionjában kéne játszani a visszavágót,jobb lenne az is a MUnak :lol:
Ezzel az aláírással elmész te a tudod hova :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 7., kedd 22:12

a bl meg...hát nem tudom
Mit nem tudsz??? Esélytelenek abszolut.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Marci77

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. január 7., kedd 22:11

Most mondanám hogy otthon visszahozzák,de az idei évet nézve lehet hogy a City stadionjában kéne játszani a visszavágót,jobb lenne az is a MUnak :lol:

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. január 7., kedd 22:08

hát ha kiesnek a ligakupából (és ezzel az eredménnyel, ha így marad, nem lesz könnyű dolguk a visszavágón) akkor gyorsan kiestek két kupából, a bajnoki cím nagyon messze van, a bl meg...hát nem tudom, hogy a következő szezont is a mu padján kezdheti e moyes, ha tényleg nem nyernek semmit.

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 7., kedd 21:38

Remy írta:Edzőbuktatás van Manchesterben? Hát ezek nagyon leépültek. Nem jobbak egy közép angol csapatnál :lol: nem gondoltam volna, hogy megélem azt, hogy látom őket szenvedni. Ráadásul még én érzem magam szarul, hogy ennyire leadták a szintet :lol:
Most nézem én is, hihetetlen :lol:

De szerintem visszahozzák a második félidőben, az iksznek azért meg kellene lennie... Ha nem, akkor lehet, hogy Moyesnak tényleg meszeltek. :lol:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 7., kedd 21:34

Edzőbuktatás van Manchesterben? Hát ezek nagyon leépültek. Nem jobbak egy közép angol csapatnál :lol: nem gondoltam volna, hogy megélem azt, hogy látom őket szenvedni. Ráadásul még én érzem magam szarul, hogy ennyire leadták a szintet :lol:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. január 6., hétfő 22:50

GT37 írta:
tucsoki írta:Mondjuk ennek két oldala van; lehet csúnya focival is kupákat nyerni, míg a "legszebbel" semmit..
Persze, ez így van. Csak mondjuk szerintem megoldható lenne, hogy ne nagyon csúnya, hanem aránylag nézhető focival nyerjenek kupákat.
Öhömm, erre is reagáltam a múltkor valakinek, aki számon kérte, hogy miért nem játszik egyből ""szépen"" a Chelsea. Nem idézem most magam, de emlékezzünk vissza, amikor bajnoki címet nyertünk Mou-val, láttunk nem kevés szép játékot...

Gascoigne
Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. január 6., hétfő 22:50

R.M.C.F írta:
Caraway írta:Egyébként Coentrao milyen?
Én nem tudok egyetérteni az előttem szólókkal,szerintem egy remek játékos,de nálunk nem játszott jól. Nem is igazán volt meg marcelo mellett az a lehetőség,meg állandó biztos tuti hely. De nem akarom indokolni mert magam sem értem, a portugál válogatottban rendre klasszis teljesitményt nyújt,nagyon jó szélső támadó hatékonyság,és jó védőmunka is.

Én többre tartom sokkal mint itt a többség,szerintem jól jár vele aki elviszi,nálunk valahogy nem ment neki,de amúgy jó.
RMCF-fel értek egyet, Fabio nagyon korrekt balhátvéd, nálunk kevés lehetőséget és bizalmat kapott. Marcelo jobb nála (meg amúgy bárkinél jelenleg), a kispadra pedig a saját szempontjából érthetően nem szívesen ül le. A 15 millió font reális ár érte, a sebessége, fizikuma megvan, technikai tudásával pedig ki fog emelkedni a PL-ből. A mai gyenge felhozatalban kényelmesen benne van a világ 5 legjobb balhátvédjében.

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. január 6., hétfő 22:44

coutinho szerintem valamivel tehetségesebb, talán virtuózabb focista, viszont oscar érettebb, intelligensebb.
nagyjából hasonló korban vannak, szóval egyiket sem tartom különösen többre a másiknál.
a vébé keretbe viszont mind a kettőnek helye van.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 6., hétfő 22:01

Caraway írta:Egyébként Coentrao milyen?
Én nem tudok egyetérteni az előttem szólókkal,szerintem egy remek játékos,de nálunk nem játszott jól. Nem is igazán volt meg marcelo mellett az a lehetőség,meg állandó biztos tuti hely. De nem akarom indokolni mert magam sem értem, a portugál válogatottban rendre klasszis teljesitményt nyújt,nagyon jó szélső támadó hatékonyság,és jó védőmunka is.

Én többre tartom sokkal mint itt a többség,szerintem jól jár vele aki elviszi,nálunk valahogy nem ment neki,de amúgy jó.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. január 6., hétfő 20:14

Angol lapértesülések szerint az Arsenal nagyon közel van a Standard Liege gólfelelősének, Michy Batshuayinak a leigazolásához.A Standard Liege tehetsége, Michy Batshuayi rendkívül jó idényt fut a belga bajnokságban, az Anderlecht elleni rangadón (1-1) szerzett találatával ugyanis már 15 gólnál tart az ifjú támadó az idényben. A 20 éves játékos teljesítményével már több klub figyelmét is felkeltette, a Het Laatste Nieuws értesülése szerint pedig már januárban lecsaphat rá egy angol csapat.
Amúgy ő az! :)

Marci77

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. január 6., hétfő 20:06

Arshavin,Gervinho vissza+Kalou es kesz :coffee: :D
Ki ez a Batshuayi?? Nagyon nagyonsok játékost ismerek,de ő ki? Meglep hogy nem tudom.

Vissza: