Premier League
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Re: Premier League
Szunderlánd jól áll, szunderlánd vezet.

- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Nem is rossz ötletMarci77 írta:Zeneklubú ki![]()
![]()

Amúgy most esett le, hogy délután megraktam a United-ot, én hülye.

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
R.M.C.F írta:Mit nem tudsz??? Esélytelenek abszolut.a bl meg...hát nem tudom
a bajnoki cím nagyon messze van, a bl meg...hát nem tudom, hogy a következő szezont is a mu padján kezdheti e moyes, ha tényleg nem nyernek semmit.
így érthetőbb.

- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Zeneklubú kiGT37 írta:Ezzel az aláírással elmész te a tudod hovaMarci77 írta:Most mondanám hogy otthon visszahozzák,de az idei évet nézve lehet hogy a City stadionjában kéne játszani a visszavágót,jobb lenne az is a MUnak![]()
![]()
![]()

Ezt én se értem shutter, hogy mit hezitáltál a BLen. Egyértelmű esélytelenek..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Marci77 2014. január 7., kedd 22:24-kor.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- GT37
Ezzel az aláírással elmész te a tudod hovaMarci77 írta:Most mondanám hogy otthon visszahozzák,de az idei évet nézve lehet hogy a City stadionjában kéne játszani a visszavágót,jobb lenne az is a MUnak

-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Mit nem tudsz??? Esélytelenek abszolut.a bl meg...hát nem tudom
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Marci77
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Most mondanám hogy otthon visszahozzák,de az idei évet nézve lehet hogy a City stadionjában kéne játszani a visszavágót,jobb lenne az is a MUnak

- 'shutterisland
hát ha kiesnek a ligakupából (és ezzel az eredménnyel, ha így marad, nem lesz könnyű dolguk a visszavágón) akkor gyorsan kiestek két kupából, a bajnoki cím nagyon messze van, a bl meg...hát nem tudom, hogy a következő szezont is a mu padján kezdheti e moyes, ha tényleg nem nyernek semmit.
- GT37
Most nézem én is, hihetetlenRemy írta:Edzőbuktatás van Manchesterben? Hát ezek nagyon leépültek. Nem jobbak egy közép angol csapatnálnem gondoltam volna, hogy megélem azt, hogy látom őket szenvedni. Ráadásul még én érzem magam szarul, hogy ennyire leadták a szintet

De szerintem visszahozzák a második félidőben, az iksznek azért meg kellene lennie... Ha nem, akkor lehet, hogy Moyesnak tényleg meszeltek.

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Edzőbuktatás van Manchesterben? Hát ezek nagyon leépültek. Nem jobbak egy közép angol csapatnál
nem gondoltam volna, hogy megélem azt, hogy látom őket szenvedni. Ráadásul még én érzem magam szarul, hogy ennyire leadták a szintet

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Öhömm, erre is reagáltam a múltkor valakinek, aki számon kérte, hogy miért nem játszik egyből ""szépen"" a Chelsea. Nem idézem most magam, de emlékezzünk vissza, amikor bajnoki címet nyertünk Mou-val, láttunk nem kevés szép játékot...GT37 írta:Persze, ez így van. Csak mondjuk szerintem megoldható lenne, hogy ne nagyon csúnya, hanem aránylag nézhető focival nyerjenek kupákat.tucsoki írta:Mondjuk ennek két oldala van; lehet csúnya focival is kupákat nyerni, míg a "legszebbel" semmit..
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
RMCF-fel értek egyet, Fabio nagyon korrekt balhátvéd, nálunk kevés lehetőséget és bizalmat kapott. Marcelo jobb nála (meg amúgy bárkinél jelenleg), a kispadra pedig a saját szempontjából érthetően nem szívesen ül le. A 15 millió font reális ár érte, a sebessége, fizikuma megvan, technikai tudásával pedig ki fog emelkedni a PL-ből. A mai gyenge felhozatalban kényelmesen benne van a világ 5 legjobb balhátvédjében.R.M.C.F írta:Én nem tudok egyetérteni az előttem szólókkal,szerintem egy remek játékos,de nálunk nem játszott jól. Nem is igazán volt meg marcelo mellett az a lehetőség,meg állandó biztos tuti hely. De nem akarom indokolni mert magam sem értem, a portugál válogatottban rendre klasszis teljesitményt nyújt,nagyon jó szélső támadó hatékonyság,és jó védőmunka is.Caraway írta:Egyébként Coentrao milyen?
Én többre tartom sokkal mint itt a többség,szerintem jól jár vele aki elviszi,nálunk valahogy nem ment neki,de amúgy jó.
- 'shutterisland
coutinho szerintem valamivel tehetségesebb, talán virtuózabb focista, viszont oscar érettebb, intelligensebb.
nagyjából hasonló korban vannak, szóval egyiket sem tartom különösen többre a másiknál.
a vébé keretbe viszont mind a kettőnek helye van.
nagyjából hasonló korban vannak, szóval egyiket sem tartom különösen többre a másiknál.
a vébé keretbe viszont mind a kettőnek helye van.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Én nem tudok egyetérteni az előttem szólókkal,szerintem egy remek játékos,de nálunk nem játszott jól. Nem is igazán volt meg marcelo mellett az a lehetőség,meg állandó biztos tuti hely. De nem akarom indokolni mert magam sem értem, a portugál válogatottban rendre klasszis teljesitményt nyújt,nagyon jó szélső támadó hatékonyság,és jó védőmunka is.Caraway írta:Egyébként Coentrao milyen?
Én többre tartom sokkal mint itt a többség,szerintem jól jár vele aki elviszi,nálunk valahogy nem ment neki,de amúgy jó.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Amúgy ő az!Angol lapértesülések szerint az Arsenal nagyon közel van a Standard Liege gólfelelősének, Michy Batshuayinak a leigazolásához.A Standard Liege tehetsége, Michy Batshuayi rendkívül jó idényt fut a belga bajnokságban, az Anderlecht elleni rangadón (1-1) szerzett találatával ugyanis már 15 gólnál tart az ifjú támadó az idényben. A 20 éves játékos teljesítményével már több klub figyelmét is felkeltette, a Het Laatste Nieuws értesülése szerint pedig már januárban lecsaphat rá egy angol csapat.

- Marci77
Arshavin,Gervinho vissza+Kalou es kesz

Ki ez a Batshuayi?? Nagyon nagyonsok játékost ismerek,de ő ki? Meglep hogy nem tudom.

Ki ez a Batshuayi?? Nagyon nagyonsok játékost ismerek,de ő ki? Meglep hogy nem tudom.
-
Persze, hogy kell csatár de szélre sem életbiztosítás ez a 4 ember...
(Oxi most épült fel, Podolski sérülékeny, Gnabry fiatal,Cazolra okés)
Berbatov max fél évre jöjjön akkor már inkább Benteke vagy Batshuayi hosszabb távra!
(Oxi most épült fel, Podolski sérülékeny, Gnabry fiatal,Cazolra okés)
Berbatov max fél évre jöjjön akkor már inkább Benteke vagy Batshuayi hosszabb távra!
- Marci77
Egyedul nem birna az iramot.
Akar 2 ember is johetne akar szerintem,Bendtner nyaron vszeg ugyis dobbant a Realba vagy a Barcaba
Berbatov szerintem jo lenne.
Ha jobb jatekost igezolunk,nagyobb penzert,akkor viszont olyan kell aki BLbe tolhatja. Vagy BLbe lesz Zsiru es Berba mondjuk,a PLbe meg a dragabban igazolt jatszana...
Akar 2 ember is johetne akar szerintem,Bendtner nyaron vszeg ugyis dobbant a Realba vagy a Barcaba

Berbatov szerintem jo lenne.
Ha jobb jatekost igezolunk,nagyobb penzert,akkor viszont olyan kell aki BLbe tolhatja. Vagy BLbe lesz Zsiru es Berba mondjuk,a PLbe meg a dragabban igazolt jatszana...
-
Walcott sérülése azért is szopacs lehet mert a szélen is kevesen lehetnek...
Bár oda még ott van Cazolra,Gnabry,Podolski, és Oxi is most kezdett el edzeni!Ide még Pedroról hallani, (örülnél mi GT?
) de nem hiszem!Előre már több név is felmerült :Jackson Martinez,Mandzukic(bár ő csak nyáron)Benteke, Batshuayi ,Berbatov!
Mata jó lenne, de kizárt, hogy Mou elengedje még azt a szerencsétlen Demba Ba-t sem engedte el most meg ott rohad a kispadon(?)!
Bár oda még ott van Cazolra,Gnabry,Podolski, és Oxi is most kezdett el edzeni!Ide még Pedroról hallani, (örülnél mi GT?

Mata jó lenne, de kizárt, hogy Mou elengedje még azt a szerencsétlen Demba Ba-t sem engedte el most meg ott rohad a kispadon(?)!

Már az!Zsiru se teljesen egészséges
- Marci77
Miért rá? Csatár kell most elsősorban. Bendtner 2,Walcott 6 hónap off. Zsiru se teljesen egészséges tudtommal. Poldi meg bármikor lesérülhet,és nem jó csatárban.Remy írta:
Matára rá is lehetne így repülni.