Premier League
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Re: Premier League
Azért kiváncsi lennék Touré statjára ma is.....volt neki rossz passza egyáltalán? Mondjuk nem láttam a félidő felét.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Costa(bár a BL-ben nem játszhat és kétlem, hogy eladná az Atleticó) oké, Berba vagy Klose max erre a fél évre, Morata meg menjen vissza most azonnal...Arsenal: A Setanta Sports szerint Arséne Wenger extra pénzt kaphat a téli átigazolásokra, miután Theo Walcott hat hónapra kidőlt a sorból. A Diego Costa, Miroslav Klose, Dimitar Berbatov, Alvaro Morata négyesből kerülhet ki a hírek szerint az Ágyúsok új támadója.

-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mondjuk ezzel a kerettel egy csoda volt eddig is, hogy ilyen szinten muzsikáltak. Rooney a legkreatívabb az egész keretben, és utána egy óriási szakadék.Caraway írta:Sajnos nem fogják még kirúgni egy jó ideig. Ez valami borzadály volt, egyszerűen hihetetlen. Remélem azért most van aki sajnál minket, United szurkolókat.
Zsinórban három vereséget szerintem még nem is láttam a United-nél, vagy max nagyon kivételes helyzetekben, de ennyire szar, lélektelen játékot.. hátha ez kicsit rendet tesz valahogy Moyes csöppnyi agyában, és igazol valakit.
Középszerű játékosok gyülekezete, egyedül Januzaj aki többet ér, de még ő is túl fiatal.
Menjünk egyesével:
Dea Gea- biztos pont.
Rafael - amilyen tehetségnek indult, annyira megfeneklett.
Evans - abszolút középszerű játékos.
Vidic- Evra - őket egy kalap alá veszem, túl vannak a zeniten, és talán stabilak, de a csapat többi hiányosságát képtelenek kiegyenlíteni.
Cleverly - egy nagyon stabil játékos lehetne egy WBA-ba, vagy Fulhambe. A mai meccsen egy értelmes megmozdulása volt, amiből végül a lesgól kialakult, de azonkívül 4 m től messzebbre nem tud passzolni, védekezésben kevés. És egészébe véve kevés.
Carrick - annyival jobb Cleverlynél, hogy megfontoltabb, jobban lát a pályán.
Valencia- egy DM klón, ő is inkább sebességet kért Karácsonyra, mint észt.
Januzaj- belőle lehet valaki, aki húzóembere lehet majd az MU nak 3-4 év múlva.
Giggs - tényleg minden tiszteletem az övé, hogy még akar és bírja, de ez, hogy ő kezdő lehet akár egy ilyen meccsen is az a keretet minősíti, mert lássuk be ehhez a szinthez már kevés, lassú.
Welbeck - a labdával esetenként meggyűlik a baja, de a ziccereket, már amennyire én láttam értékesíti. Cserének jó.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
GratGT37 írta:Nem is rossz ötletMarci77 írta:Zeneklubú ki![]()
![]()
![]()
(De tényleg, pótoljál!
)
Amúgy most esett le, hogy délután megraktam a United-ot, én hülye.

(irtam hogy hnap irom)
Hat most mar az igazolasokkal se mennetek sokra iden,mert ez a szezon eluszott mar szerintem. Meg Moyea is lehet hogy mar kicsit megtort,a jatekosok se annyira motivaltak mint kene. Talan jovore megfelelo igazolasokkal (lehet hogy tulzo,de szerintem 5-6 minosegi(vagy fiatal tehetseg) igazolas kene legalabb
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Sajnos nem fogják még kirúgni egy jó ideig. Ez valami borzadály volt, egyszerűen hihetetlen. Remélem azért most van aki sajnál minket, United szurkolókat.
Zsinórban három vereséget szerintem még nem is láttam a United-nél, vagy max nagyon kivételes helyzetekben, de ennyire szar, lélektelen játékot.. hátha ez kicsit rendet tesz valahogy Moyes csöppnyi agyában, és igazol valakit.

Na ha Moyest ezután se rúgják ki...
De mondjuk ez már neki is egyre égőbb lesz még ha maradhat akkor is, azért szerintem egy idő után magától fog lemondani.

De mondjuk ez már neki is egyre égőbb lesz még ha maradhat akkor is, azért szerintem egy idő után magától fog lemondani.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Szunderlánd jól áll, szunderlánd vezet.

- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Nem is rossz ötletMarci77 írta:Zeneklubú ki![]()
![]()

Amúgy most esett le, hogy délután megraktam a United-ot, én hülye.

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
R.M.C.F írta:Mit nem tudsz??? Esélytelenek abszolut.a bl meg...hát nem tudom
a bajnoki cím nagyon messze van, a bl meg...hát nem tudom, hogy a következő szezont is a mu padján kezdheti e moyes, ha tényleg nem nyernek semmit.
így érthetőbb.

- Marci77
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Zeneklubú kiGT37 írta:Ezzel az aláírással elmész te a tudod hovaMarci77 írta:Most mondanám hogy otthon visszahozzák,de az idei évet nézve lehet hogy a City stadionjában kéne játszani a visszavágót,jobb lenne az is a MUnak![]()
![]()
![]()

Ezt én se értem shutter, hogy mit hezitáltál a BLen. Egyértelmű esélytelenek..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Marci77 2014. január 7., kedd 22:24-kor.
- GT37
Ezzel az aláírással elmész te a tudod hovaMarci77 írta:Most mondanám hogy otthon visszahozzák,de az idei évet nézve lehet hogy a City stadionjában kéne játszani a visszavágót,jobb lenne az is a MUnak

-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Mit nem tudsz??? Esélytelenek abszolut.a bl meg...hát nem tudom
- Marci77
Most mondanám hogy otthon visszahozzák,de az idei évet nézve lehet hogy a City stadionjában kéne játszani a visszavágót,jobb lenne az is a MUnak

- 'shutterisland
hát ha kiesnek a ligakupából (és ezzel az eredménnyel, ha így marad, nem lesz könnyű dolguk a visszavágón) akkor gyorsan kiestek két kupából, a bajnoki cím nagyon messze van, a bl meg...hát nem tudom, hogy a következő szezont is a mu padján kezdheti e moyes, ha tényleg nem nyernek semmit.
- GT37
Most nézem én is, hihetetlenRemy írta:Edzőbuktatás van Manchesterben? Hát ezek nagyon leépültek. Nem jobbak egy közép angol csapatnálnem gondoltam volna, hogy megélem azt, hogy látom őket szenvedni. Ráadásul még én érzem magam szarul, hogy ennyire leadták a szintet

De szerintem visszahozzák a második félidőben, az iksznek azért meg kellene lennie... Ha nem, akkor lehet, hogy Moyesnak tényleg meszeltek.

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Edzőbuktatás van Manchesterben? Hát ezek nagyon leépültek. Nem jobbak egy közép angol csapatnál
nem gondoltam volna, hogy megélem azt, hogy látom őket szenvedni. Ráadásul még én érzem magam szarul, hogy ennyire leadták a szintet

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Öhömm, erre is reagáltam a múltkor valakinek, aki számon kérte, hogy miért nem játszik egyből ""szépen"" a Chelsea. Nem idézem most magam, de emlékezzünk vissza, amikor bajnoki címet nyertünk Mou-val, láttunk nem kevés szép játékot...GT37 írta:Persze, ez így van. Csak mondjuk szerintem megoldható lenne, hogy ne nagyon csúnya, hanem aránylag nézhető focival nyerjenek kupákat.tucsoki írta:Mondjuk ennek két oldala van; lehet csúnya focival is kupákat nyerni, míg a "legszebbel" semmit..
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
RMCF-fel értek egyet, Fabio nagyon korrekt balhátvéd, nálunk kevés lehetőséget és bizalmat kapott. Marcelo jobb nála (meg amúgy bárkinél jelenleg), a kispadra pedig a saját szempontjából érthetően nem szívesen ül le. A 15 millió font reális ár érte, a sebessége, fizikuma megvan, technikai tudásával pedig ki fog emelkedni a PL-ből. A mai gyenge felhozatalban kényelmesen benne van a világ 5 legjobb balhátvédjében.R.M.C.F írta:Én nem tudok egyetérteni az előttem szólókkal,szerintem egy remek játékos,de nálunk nem játszott jól. Nem is igazán volt meg marcelo mellett az a lehetőség,meg állandó biztos tuti hely. De nem akarom indokolni mert magam sem értem, a portugál válogatottban rendre klasszis teljesitményt nyújt,nagyon jó szélső támadó hatékonyság,és jó védőmunka is.Caraway írta:Egyébként Coentrao milyen?
Én többre tartom sokkal mint itt a többség,szerintem jól jár vele aki elviszi,nálunk valahogy nem ment neki,de amúgy jó.
- 'shutterisland
coutinho szerintem valamivel tehetségesebb, talán virtuózabb focista, viszont oscar érettebb, intelligensebb.
nagyjából hasonló korban vannak, szóval egyiket sem tartom különösen többre a másiknál.
a vébé keretbe viszont mind a kettőnek helye van.
nagyjából hasonló korban vannak, szóval egyiket sem tartom különösen többre a másiknál.
a vébé keretbe viszont mind a kettőnek helye van.
-
Én nem tudok egyetérteni az előttem szólókkal,szerintem egy remek játékos,de nálunk nem játszott jól. Nem is igazán volt meg marcelo mellett az a lehetőség,meg állandó biztos tuti hely. De nem akarom indokolni mert magam sem értem, a portugál válogatottban rendre klasszis teljesitményt nyújt,nagyon jó szélső támadó hatékonyság,és jó védőmunka is.Caraway írta:Egyébként Coentrao milyen?
Én többre tartom sokkal mint itt a többség,szerintem jól jár vele aki elviszi,nálunk valahogy nem ment neki,de amúgy jó.