Formula-1
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Formula-1
Sírjak vagy nevessek? Velem kezdik megutáltatni ezt a sportot.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
https://www.youtube.com/watch?v=Us2uA7I ... e=youtu.be
Ezt nem bírom megemészteni...azt hittem nem lesz ennyire szörnyű, de ez egy óriási távirányítós autó lett...
Ezt nem bírom megemészteni...azt hittem nem lesz ennyire szörnyű, de ez egy óriási távirányítós autó lett...
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
"Schumacher már nincs életveszélyben"
Gyerünk Legenda! Jól csinálod ismét!

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Basszus, teljesen sokkolt ez a hír...
Nem is tudok mit mondani... Veled vagyunk, Schumi!

- wZoLee7
én is az F1 live-os oldalt nézem folyamatosan...de amiket olvasok, hááát ez nagyon kemény lesz...eleve nem számolok a rossz dolgokkal, felfog ébredni, de az agya durván sérült, kemény munka lesz rendbe hozni, remélem a fő funkciók meglesznek, és a családjával lehet még sokáig, a motorozást meg a többit felejtse el
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Bízom benne hogy felépül...ez az ember küzdeni tudásból mindig átlagon felüli volt....de most a legnagyobb versenyt kell megnyernie,amit valaha is futott...de megfogja.Ez nem kétséges...

LEGIO PATRIA NOSTRA

- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
A Schumacher-el történtek nekem ismerősek. A sérülése megtörtént egy ismerősömmel is, igaz ő autóról esett le, és úgy vágta be a fejét, a legfontosabb, hogy akkor közvetlen nem ment a tüdejébe a vér, így nem fulladt meg szerencsére, legalábbis nem írják Schuminál. Nálunk az is megtörtént, de egy határozott lélekjelenlétnek köszönhetően egy jól irányzott mellkasi ütés után kiürült a tüdeje.
Ami viszont lényeges, hogy ha felébresztik a kómából valószínűleg nem lesz egyszerű. Itt egy fél éves beszédtanulás volt, meg némi amnézia, de maradandó dolog nem történt.
Remélhetőleg most annyi sem lesz, mert ez még egy 20 évvel ezelőtti világban volt, ami jelentős az orvosi világban, akkor még a lékelés sem volt egyszerű. De, ha lesz is sem kell megijedni, a felépülése után mindenképp a 2014-es év neki a rehabilitációról fog szólni.
Ami viszont lényeges, hogy ha felébresztik a kómából valószínűleg nem lesz egyszerű. Itt egy fél éves beszédtanulás volt, meg némi amnézia, de maradandó dolog nem történt.
Remélhetőleg most annyi sem lesz, mert ez még egy 20 évvel ezelőtti világban volt, ami jelentős az orvosi világban, akkor még a lékelés sem volt egyszerű. De, ha lesz is sem kell megijedni, a felépülése után mindenképp a 2014-es év neki a rehabilitációról fog szólni.

http://www.f1-live.hu/bulvar/breking-sc ... a-legenda/
itt frissítik folyamat a történteket, már a kórház sajtótájékoztatója is kint van lefordítva....
itt frissítik folyamat a történteket, már a kórház sajtótájékoztatója is kint van lefordítva....
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Kitartást Schumi!Jean-Francois Payen, az intézmény professzora elmondta, Schumit kritikus állapotban szállították be, meg kellett operálni, hogy stabilizálják az állapotát, azóta mesterséges kómában tartják, és ez egy darabig még így is lesz. Bizonyos mértékben agyi károsodást is szenvedhetett.
Payen hozzátette, a jelenlegi helyzetben elmondható, hogy mindent elkövettek azért, hogy javuljon a helyzet, de korai még prognózist felállítani. A családtagjai vele vannak, második operáció egyelőre nem várható.
Ha nincs rajta a sisak, vagy ha idősebb korban éri hasonló baleset, szinte biztos, hogy nem éli túl.

- wZoLee7
én kimondottan nem kedveltem amíg aktív volt az F1-ben, utána viszont igen, főleg mivel sport szempontjából egy komoly emberről van szó
jelenleg sem igazán bírom felfogni mi történik, egész este elkönyveltem hogy balesete volt, kórházban van de úgy voltam vele hamarosan felépül és jó lesz minden...aztán jöttek a rossz hírek, mintha fejbe vágtak volna
ha elalszok akkor reggel félni fogok feljönni netre
jelenleg sem igazán bírom felfogni mi történik, egész este elkönyveltem hogy balesete volt, kórházban van de úgy voltam vele hamarosan felépül és jó lesz minden...aztán jöttek a rossz hírek, mintha fejbe vágtak volna

ha elalszok akkor reggel félni fogok feljönni netre
nekem Schumacher volt a Forma 1...én miatta kedveltem meg az egészet...primrose írta:Forma 1 rajongó vagyok, de nem Schumacher fan, sosem voltam az, de ma biztosan nagyon keveset fogok aludni. Folyamatosan frissítem a hírportálokat, nagyon drukkolok neki....Hiába nem tudok tenni semmit, azt hiszem ma nem nagyon leszek képes aludni. Nem valami megnyugtató hogy fokozatosan romló állapotról meg túlélési esélyekről megy a latolgatás.
én is bízok a jó hírekben...
szerencsére megy az NFL egész hajnalban majd... ez legalább egy kissé eltereli a figyelmem erről az egészről...
borzasztó ez az egész...
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Forma 1 rajongó vagyok, de nem Schumacher fan, sosem voltam az, de ma biztosan nagyon keveset fogok aludni. Folyamatosan frissítem a hírportálokat, nagyon drukkolok neki....Hiába nem tudok tenni semmit, azt hiszem ma nem nagyon leszek képes aludni. Nem valami megnyugtató hogy fokozatosan romló állapotról meg túlélési esélyekről megy a latolgatás.
But he is a good boy...
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Egyre rosszabb és rosszabb híreket hallani.
Hiába nem tudok tenni semmit, azt hiszem ma nem nagyon leszek képes aludni. Nem valami megnyugtató hogy fokozatosan romló állapotról meg túlélési esélyekről megy a latolgatás.
Hiába nem tudok tenni semmit, azt hiszem ma nem nagyon leszek képes aludni. Nem valami megnyugtató hogy fokozatosan romló állapotról meg túlélési esélyekről megy a latolgatás.

-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Úristen..ezt fel se lehet fogni.Jobbulást Schumi!

- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Nem hiszem el, hogy idáig fajult a helyzet, néha tényleg tökmindegy mennyi pénze van az embernek.

-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Megérkezett a menedzsment hivatalos megerősítése, miszerint Michael Schumacher valóban nagyon súlyos állapotban fekszik a kórházban és azonnali idegsebészeti beavatkozásra van szüksége.
Nem sokkal ezelőtt befutott a második hivatalos tájékoztatás is a legenda állapotáról, mely valóban kritikus. A kómában lévő versenyzőnek azonnali idegsebészeti beavatkozásra van szüksége.

Nem hiszem el...Akeem és Schumi!
Jobbulást nekik!
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nem tudok mit hozzá fűzni.... HAJRÁ BAJNOK!!!Schumacher menedzsere megerősítette, hogy a német állapota kritikus! Michael jelenleg kómában van és műteni kell!