Meg ugye némiképp ütőképesebbnek tűnik mint Fredzsifőleg egy ilyen szezon után amit eddig idén fut

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 7., kedd 20:49
Meg ugye némiképp ütőképesebbnek tűnik mint Fredzsifőleg egy ilyen szezon után amit eddig idén fut
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. január 7., kedd 20:43
főleg egy ilyen szezon után amit eddig idén futtorjack írta:Meg hazaáruló. Hihetetlen, hogy annak ellenére, hogy hívták, nem akar szülőhazája válogatottjában egy hazai vb-n játszani. Ráadásul a brazil válogatott kezdőjére semmivel nem lett volna kevesebb sansza mint a spanyoléra.Ez így jó is lenne, középre mehet DC, egy patkány, de ő a legjobb a jelöltek közül.
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. január 7., kedd 20:34
Meg hazaáruló. Hihetetlen, hogy annak ellenére, hogy hívták, nem akar szülőhazája válogatottjában egy hazai vb-n játszani. Ráadásul a brazil válogatott kezdőjére semmivel nem lett volna kevesebb sansza mint a spanyoléra.Ez így jó is lenne, középre mehet DC, egy patkány, de ő a legjobb a jelöltek közül.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 7., kedd 20:11
Nincs ezzel semmi gond.Persze hogy túlzó.Mint ahogy az is,hogy mi mindig mindenkit megveszünk,csak mert èpp ő van a reflektorfényben.Amikor meg Fauberek meg Gravesenek játszottak itt,akkor meg mindenki rajtunk röhögött hogy hát ez lenne a nagy Real Madrid...sose jó semmi,csak az a baj,hogy míg a katalán oldalon a sarkításokat,a ködösítéseket nem hajlandó észrevenni a nagyvilág,addig ha Ronaldo valakinek üzen a kamerába mondjuk egy gólja után,akkor mindenki arról beszél hogy belefingott a zajmikrofonba...lehet hogy RMCF néha túlspilázza,de hogy sok mindenben igaza van,az nem kérdés...Nem kötekedni vagy megbántani akartalak. Régebb óta olvasgatom ezt a fórumot és a hozzászólásaid nagy részével egyetértek! Viszont ez a mindenkibarcanevelés szöveg annyira eltúlzó hogy nem tudtam szó nélkül hagyni.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. január 7., kedd 19:33
ez a kezdő a bajszos mestermunkája, ennél magasabbra már nem juthatmorientes írta: Eddig ugye:
---Arbeloa--Ramos--Pique--Alba--
--------Buszkecc--Xabi--------
------------Xavi-------------
------Iniesta--------------
----------------Fabregas-------
------Pedro-------
féle kombóval állt fel általában,és ez nehezen nevezhető 433-nak...
HozzászólásSzerző: Mohamed Lali » 2014. január 7., kedd 19:21
morientes írta:Aki ismeri a kommentjeim,az tudja hogy ez egyszerűen nem igaz.Bármilyen hihetetlen és megfoghatatlan számodra,de én a barcelonat a világ egyik legnagyobb klubjának tartom.Kubala,Kocsis,Czibor,Quini,Cruyff,Romario,Ronaldo,Rivaldo,Ronaldinho,Messi,mind mind ott lettek azok akik...a barca nélkül nem lenne spanyol futball....a barca nélkül nem lenne futball...
De az az àlszent viselkedés,az a kommunikáció hogy mi mindig mindenkor a legbecsületesebbek,a legszeplőtelennebbek vagyunk,megspékelve egy álszent katalán öntudattal,az ami néha kiveri a biztosítékot.Bár már manapság csak szórakoztat...de nem idegesìt.Azon már rég túl vagyok...
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 7., kedd 19:08
Persze,de én a klasszik 433-ra gondolok,nem arra hogy VdB megadja ezt a formàciót,közben meg mindenki játszik mindenholeddig is az volt, csak csatár nélkül. :D
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 7., kedd 18:52
Ez így jó is lenne, középre mehet DC, egy patkány, de ő a legjobb a jelöltek közül.pheco írta:----------------Iker------------
Carvajal?-Piqué-Ramos-Alba
-------------Busquets---------
-----Fabregas-------Iniesta--
Silva---------???----------Isco
Csatárnak nem tudom ki lenne jó, Costat nem szeretném látni, bár lehet ő lesz sajnos a legjobb megoldás. Iniestat és Iscot akár meg is lehet cserélni, mind2 tud mind2 poszton szerepelni. A keretben meg ott van még Xabi, Martinez, Thiago, Mata, Cazorla, Pedro.. Nagyon remélem, hogy Iscot berakják és ha nem is alapember, de első számú csere lesz. Jesének is örülnék, de kétlem, hogy kivinné VdB..
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 7., kedd 18:50
eddig is az volt, csak csatár nélkül.morientes írta:Jogos.VdB-nek lassan át kellene àlnia egy 433-ra,nem erőltetni ezt a csatár nélküli baromságot,és akkor talán lehetne valami keresnivaló a VB-n...'shutterisland írta:xavinak egyértelműen nincs helye a válogatott kezdőjében, a keretbe még igen.
Albiol kirobbanthatatlan a jó idényt futó Napoliból és eddig akkor is keret tag volt, mikor csak epizód szereplő volt, tuti kap meghívót és szerintem meg is érdemli. Én bízom abban, hogy Carvajal megkapja a VB-re már a behívót, mivel iszonyatosan jó már. Egyre kevesebbszer van nála zavar és amúgy stabil, gyors és egyre kevesebb a hiba is a játékában.montoya nálam még nem szint, azpili, arbeloa, carvajal és juanfran közül nem tartozik a három legjobb közé, de bartra már kérdéses, mivel puyol szerintem kihúzható a listáról, így albiol és inigo vannak még emlékeim szerint középhátvédek a kezdő duón kívül, nem tudom, mennyivel futnak erősebb szezont nála.
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. január 7., kedd 18:48
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. január 7., kedd 18:43
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 7., kedd 18:27
Jogos.VdB-nek lassan át kellene àlnia egy 433-ra,nem erőltetni ezt a csatár nélküli baromságot,és akkor talán lehetne valami keresnivaló a VB-n...'shutterisland írta:xavinak egyértelműen nincs helye a válogatott kezdőjében, a keretbe még igen.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. január 7., kedd 18:13
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. január 7., kedd 15:48
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 7., kedd 15:43
Viszont ha kizúgnak a vártnál hamarabb, akkor talán VdB-t is elbocsátják/lemond...Balii írta:Igen ezen már én is gondolkodtam hogy VdB még csak meg se említette 1x se hogy esetleg számítana rájuk a közeljövőben..Deulofeut mondjuk nem ismerem csak 1-2 videót láttam.Annyira elvakult Xavi-Iniesta párossal hogy szerintem még 40+ fölött se cserélné le őket ami akár a Spanyol válogatott idei VB szereplését tönkre is vághatja.
Mondjuk Sanabria helyzete azért más, most került fel a B-be, és máris a nagycsapat kapuján akar kopogtatni... Míg Thiago azért lehúzott jó pár hónapot Messiék mellett.Thiago11 írta:most pedig úgy néz ki Sanabria is hasonló okból távozik
HozzászólásSzerző: Balii » 2014. január 7., kedd 15:30
Igen ezen már én is gondolkodtam hogy VdB még csak meg se említette 1x se hogy esetleg számítana rájuk a közeljövőben..Deulofeut mondjuk nem ismerem csak 1-2 videót láttam.Annyira elvakult Xavi-Iniesta párossal hogy szerintem még 40+ fölött se cserélné le őket ami akár a Spanyol válogatott idei VB szereplését tönkre is vághatja.GT37 írta:
Szóval kíváncsi leszek a srácra. Remélem, a válogatottba is bekerül majd minél hamarabb (mondjuk ehhez nem ártana, ha VdB távozna), aztán együtt bolondíthatják az ellenfél védelmét Deulofeuval.
HozzászólásSzerző: Thiago11 » 2014. január 7., kedd 15:25
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 7., kedd 15:14
Aki ismeri a kommentjeim,az tudja hogy ez egyszerűen nem igaz.Bármilyen hihetetlen és megfoghatatlan számodra,de én a barcelonat a világ egyik legnagyobb klubjának tartom.Kubala,Kocsis,Czibor,Quini,Cruyff,Romario,Ronaldo,Rivaldo,Ronaldinho,Messi,mind mind ott lettek azok akik...a barca nélkül nem lenne spanyol futball....a barca nélkül nem lenne futball...Nem akarsz vitatkozni de ennek ellenére olyan túlzásokkal jössz ami csak a Barca irányában érzett gyűlöletedből fakadhat.
Én csak három nevet szerettem volna ("aki 3 éves korában beteszi a lábát barcelonában,mert uram bocsá eltérítették a repülőt,") akit maguknak hazudtak a katalánok! Lehet neked van igazad de nevek nélkül nem tudsz meggyőzni és addig az ilyen hozzászólások csak rosszindulatú Barca gyalázás aminek nincs sok értelme. :agree:
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 7., kedd 14:58
Illetve nálatok van 14 éves kora óta (ha nem hazudik a WikipédiaBalii írta:Ez mondjuk már enyhén elfogultság de én a helyében biztos nem mennék el egy olyan klubtól ahol ott van CR illetve egy Zidane nevezetű emberrel kergethetem a labdát edzésekenés az se elhanyagolható hogy ez a világ TOP 3-as klubja tehát innen fell fele már nincs és így nem biztos hogy jobban jön ki csak azért mert kezdő valahol és nem csak 1 félidőt kap mint nálunk
HozzászólásSzerző: Balii » 2014. január 7., kedd 14:35
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem