Én imádom a srácot, egy ösztönös zseni, és ezt minden meccsen (többé-kevésbé) meg is mutatja. Aztán hogy világklasszis lesz-e belőle, az már más kérdés, de szerintem minden adott ahhoz, hogy az lehessen. (És könnybe lábad a szemem, ahányszor csak elképzelem, miket művelne most nálunk Neymarral...

Nem az elfogultság beszél belőlem de ha Thiagot zseninek hívod akkor nálunk Jesé legalább annyira zseni mint ő,de a világklasszistól még nagyon messze vannak mind2-en.
Az más kérdés hogy a Barcában nem csinálta rosszul a dolgokat de én amikor láttam őt játszani nem jutott eszembe 1 percre se hogy világklasszis lehet.Azóta persze fejlődhetett és a Bayern meccseit nem nézem így a mostani szintjét nem tudom belőni de amit eddig láttam tőle az még nagyon kevés a világklasszis szinthez.
Jesére most nem térek ki mert van saját topicja és ott a többiek is leírták róla amit lelehet de nálunk biztos ő lehet a következő nagy játékos ha a vezetőség nem bassza el és az arca se nő meg annyira hogy neki nem elég mondjuk minden meccsen 30-40 perc játékidő