Akkor ösztönös tehetség, ahogy tetszik. Olyan megmozdulásai vannak, amiket nem lehet tanulni, amik zsigerből jönnek. Kevés ilyen játékos van manapság.Balii írta:Nem az elfogultság beszél belőlem de ha Thiagot zseninek hívod akkor nálunk Jesé legalább annyira zseni mint ő,de a világklasszistól még nagyon messze vannak mind2-en.
Jeséről érdemben nem nyilatkoznék, mert nem láttam még olyan sokat játszani, de pár meccs alapján annyit le tudtam szűrni, hogy átlagon felüli tehetsége van neki is. Sokat látok benne, legfeljebb négy-öt éven belül világklasszis lehet ő is. (Picit off, de nem tudom, hogy nálatok ki fog-e tudni teljesedni... Mert ha igazoltok egy csatárt a nyáron, akkor elöl betonbiztos lesz a Bale-XY-Ronaldo hármas... Jesé meg legfeljebb első számú cserejátékos lehet, ezt pedig nem tudom, mennyire viselné el. Ezekkel a kvalitásokkal nagyjából már most is kezdő lehetne egy-két topcsapatban, hát még pár év múlva...
Visszavásároljuk majd 60-ért.Drake írta:És az az érzésem,hogy fogjuk még Őt Barca mezben látni.