tucsoki írta:Hogy Sergi Roberto-ban mit lát a Barca vezetőség azt nem értem. Na jó, tudom, ő a vészmegoldás Thiago eladása miatt....
Közhelyezhetünk hogy később érik, nem ilyenkor kell megváltani a világot (ez igaz), de jelen pillanatban inkább Rafinha-ból nézek ki majd komolyabb karriert, ellenünk sem volt rossz...
Alapvetően én is tehetségesebbnek tartom Rafinhát, ennek ellenére Rob eddig pozitív csalódás nekem, rendre jól száll be csereként, és amikor kezdett (mondjuk ebből eddig nem volt olyan sok), akkor sem vallott szégyent. Kicsit talán túl sokat alibizik még, nem mindig meri bevállalni a rizikósabb passzokat, de ez szerintem változni fog majd, ahogy szépen lassan egyre több lehetőséghez jut majd, és növekszik az önbizalma is. Egyébként meg neki is vannak olyan megmozdulásai, hogy csak nézek, látszik rajta, hogy a Masíában nevelkedett, elképesztően érzi az egyérintőzgetéseket, a gyors, rövidpasszos játékot.
Persze ha visszahozzuk jövőre Rafinhát, akkor az ő szerepe is megkérdőjeleződik majd...
kamcore írta:Személy szerint Thiago-t nem értem, miért istenítik. Nekem csak egy a sok közül. (mielőtt eligazolt volna is ez volt a véleményem, remélem nem kötnek bele...

)
De.
Én imádom a srácot, egy ösztönös zseni, és ezt minden meccsen (többé-kevésbé) meg is mutatja. Aztán hogy világklasszis lesz-e belőle, az már más kérdés, de szerintem minden adott ahhoz, hogy az lehessen. (És könnybe lábad a szemem, ahányszor csak elképzelem, miket művelne most nálunk Neymarral...

)