Miért? Thiago is a bíróknak játszik?ahányszor csak elképzelem, miket művelne most nálunk Neymarral..

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 7., kedd 11:31
Miért? Thiago is a bíróknak játszik?ahányszor csak elképzelem, miket művelne most nálunk Neymarral..
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 7., kedd 9:06
Alapvetően én is tehetségesebbnek tartom Rafinhát, ennek ellenére Rob eddig pozitív csalódás nekem, rendre jól száll be csereként, és amikor kezdett (mondjuk ebből eddig nem volt olyan sok), akkor sem vallott szégyent. Kicsit talán túl sokat alibizik még, nem mindig meri bevállalni a rizikósabb passzokat, de ez szerintem változni fog majd, ahogy szépen lassan egyre több lehetőséghez jut majd, és növekszik az önbizalma is. Egyébként meg neki is vannak olyan megmozdulásai, hogy csak nézek, látszik rajta, hogy a Masíában nevelkedett, elképesztően érzi az egyérintőzgetéseket, a gyors, rövidpasszos játékot.tucsoki írta:Hogy Sergi Roberto-ban mit lát a Barca vezetőség azt nem értem. Na jó, tudom, ő a vészmegoldás Thiago eladása miatt....
Közhelyezhetünk hogy később érik, nem ilyenkor kell megváltani a világot (ez igaz), de jelen pillanatban inkább Rafinha-ból nézek ki majd komolyabb karriert, ellenünk sem volt rossz...
De.kamcore írta:Személy szerint Thiago-t nem értem, miért istenítik. Nekem csak egy a sok közül. (mielőtt eligazolt volna is ez volt a véleményem, remélem nem kötnek bele...)
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. január 6., hétfő 22:53
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 6., hétfő 22:50
agyisSzerk:Puyol 16 éves korától a barca tagja.Szerintem simán nevezhetjük saját nevelésnek...
HozzászólásSzerző: Thiago11 » 2014. január 6., hétfő 22:41
Kerlon írta:Hát szerintem Alba nem volt túl sokat Barca nevelés ahhoz, hogy Barca nevelésnek hívhatnánk. Piqué is érdekes eset, de ő tényleg ott nevelkedett. Fabregast meg leírtátok már. Nálam a ténylegesek: Xavi, Iniesta, Puyol, Messi, Busquets, Pedro meg a mostani fiatalok, akiknek a fele szerintem semmit se ér. Mivel lenne jobb Tello, mint Jeffren anno? Vagy Dos Santosnál Sergi Roberto? Szerintem semmivel. Ők is isten császár új Messik voltak aztán nagyjából sehol sincsenek. Az egyetlen jó fiatalt meg elszippantotta isteni Pep.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 6., hétfő 22:39
Higuaín, Gagopheco írta:Én pl Marcelot és Ramost Real nevelésnek érzem, pedig nem azok..
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 6., hétfő 22:38
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. január 6., hétfő 22:36
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. január 6., hétfő 22:29
az egy dolog, hogy ki mire tartja bartát, montoyát, robertot vagy éppen tellot, de én például örülök neki, hogy a keret ilyen fiatalokkal van feltöltve, nem pedig innen-onnan vannak összekukázva a perememberek.meg a mostani fiatalok, akiknek a fele szerintem semmit se ér.
HozzászólásSzerző: kamcore » 2014. január 6., hétfő 22:20
Személy szerint Thiago-t nem értem, miért istenítik. Nekem csak egy a sok közül. (mielőtt eligazolt volna is ez volt a véleményem, remélem nem kötnek bele...Kerlon írta:Hát szerintem Alba nem volt túl sokat Barca nevelés ahhoz, hogy Barca nevelésnek hívhatnánk. Piqué is érdekes eset, de ő tényleg ott nevelkedett. Fabregast meg leírtátok már. Nálam a ténylegesek: Xavi, Iniesta, Puyol, Messi, Busquets, Pedro meg a mostani fiatalok, akiknek a fele szerintem semmit se ér. Mivel lenne jobb Tello, mint Jeffren anno? Vagy Dos Santosnál Sergi Roberto? Szerintem semmivel. Ők is isten császár új Messik voltak aztán nagyjából sehol sincsenek. Az egyetlen jó fiatalt meg elszippantotta isteni Pep.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 6., hétfő 22:19
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 6., hétfő 22:17
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. január 6., hétfő 22:13
A mostani fiatalok közül 3 embert tudnék kiemelni.Deulofeut,Sergi Robertot meg Rafinhát.Kerlon írta:Hát szerintem Alba nem volt túl sokat Barca nevelés ahhoz, hogy Barca nevelésnek hívhatnánk. Piqué is érdekes eset, de ő tényleg ott nevelkedett. Fabregast meg leírtátok már. Nálam a ténylegesek: Xavi, Iniesta, Puyol, Messi, Busquets, Pedro meg a mostani fiatalok, akiknek a fele szerintem semmit se ér. Mivel lenne jobb Tello, mint Jeffren anno? Vagy Dos Santosnál Sergi Roberto? Szerintem semmivel. Ők is isten császár új Messik voltak aztán nagyjából sehol sincsenek. Az egyetlen jó fiatalt meg elszippantotta isteni Pep.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 6., hétfő 22:10
Puyol??Xavi, Iniesta, Puyol, Messi, Busquets, Pedro
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 6., hétfő 22:05
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 6., hétfő 21:53
Nincsen nála guszt**nabb focista a világon. De az egyik legjobb a posztján.ő rá mondjuk az egész football világ büszke lehet
HozzászólásSzerző: Zidane » 2014. január 6., hétfő 21:33
mind3 saját nevelés (bár Cesc teljes mértékben az Arsenalban lett az a játékos aki, ő azért lehúzott ott nem kevés évet, de ettől még lehet saját nevelésnek tekinteni), ezt kár is vitatni, ahogy azt is h büszkék lehettek rájuk főleg Piquére és Albára (ő rá mondjuk az egész football világ büszke lehet).jordi alba, pique és cesc is tudtommal barcelonában, vagy azt környező városban született, katalánok, a la masián nevelkedtek, majd egy rövidebb-hosszabb kitérő után hazatértek.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 6., hétfő 21:31
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. január 6., hétfő 21:21
HozzászólásSzerző: Mohamed Lali » 2014. január 6., hétfő 20:58
Ebben azért nem vagyok biztos........h3x0r írta:Nem. A forum legnagyobb resze tudja mi a kulonbseg a sajat nevelesu es a klubbnal nevelkedett jatekos kozott.
Jelenlévő fórumozók: 33 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem