Az az igazság, hogy csatárposztra most én sem költenék 40 millákat főleg úgy, hogy igazán alternativát sem tudok mondani. Egyedül ezt a Lewandowskyt tudnám elképzelni mert az ilyen Gomez féle mindent bekotor csatár

+ mindig ott áll ahol kell... Benzemához semmi képen nem nyúlnák, mert attól, hogy most nem rúgott 20 gólt legalább játssza a focit a többiekkel és segit felépiteni a támadást. Higu meg csak áll bent a védők között és várja, hogy majd valaki oda teszi neki...
Benzemás hirről csak annyit, hogy a skysports on meg azt olvastam hogy AVB be van tojva, mert Moyes kiszemelte magának Bale-t. Szóval jó volt a megérzésem, hogy vagy a PSG vagy a MU rá fog mozdulni Bale-re... Igy viszont ha belegondolunk lehet, hogy még engednének is Bale árából csak ne PL csapathoz menjen bár akkor meg ott a PSG akin úgy szint nem lepődnék meg ha bepróbálkozna a Spursnél....
Amúgy szerintem Manchini is esélyes igy edzőnek! Én nagyon örülnék neki mert 1 trófeavadász ahogy mondták a közvetitésen is. Szerintem vele meglenne a 10.