Miért nem éri meg egy másodosztályú játékos elboltolása 8 millióért?H20 írta:Vagy adjuk még Arbeloát is, meg az egész házát meg mindent, és akkor jöhet Carvajal.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. április 17., szerda 21:14
Miért nem éri meg egy másodosztályú játékos elboltolása 8 millióért?H20 írta:Vagy adjuk még Arbeloát is, meg az egész házát meg mindent, és akkor jöhet Carvajal.
HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. április 17., szerda 21:09
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. április 17., szerda 21:07
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. április 17., szerda 21:06
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. április 17., szerda 20:52
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. április 17., szerda 20:46
a visszavásárlási opcióban egy összeg van, gondolom nem kell kicsengetni azt az összeget ha odaadjuk azt a mittomén kit. :-)Casso írta: Carvajalra visszavásárlási opciónk van. Miért kellene nekünk Cserisevet adni Carvajalért?
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. április 17., szerda 20:46
Részletesebben utánanéztem a dolognak, egészen pontosan tehát arról lenne szó, hogy a valóban létező visszavásárlási opció szerint elvileg 6,5 millió eurót kéne fizetnetek Carvajalért, ha viszont menne Cserisev, akkor nem kellene fizetni a jobbhátvédért egy petákot sem.Cassa írta:Ezt nem nagyon értem. Carvajalra visszavásárlási opciónk van. Miért kellene nekünk Cserisevet adni Carvajalért?
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. április 17., szerda 20:25
Ezt nem nagyon értem. Carvajalra visszavásárlási opciónk van. Miért kellene nekünk Cserisevet adni Carvajalért?GT37 írta:A Marca most azt írja, hogy a Leverkusen visszaadja nektek Carvajalt, ha odaadjátok érte Cserisevet a Castillából.
Bayer Leverkusen would be a good destination for Cheryshev with Champions League football almost guaranteed for next term. For the German club he will be useful as a replacement for Schürrle who looks to be leaving for Chelsea.
Ez sem egy rossz opció, ha sikerül belerakni egy visszavásárlási opciót a szerződésbe, az orosz így szerezhetne egy kis rutint, aztán mehetne vissza a Madridba.
Bár egyelőre elég nehéz elképzelni, hogy a Real alapkezdőjében túlsúlyban legyenek a saját nevelésű játékosok, de ez a Carvajal-transzfer lehet az iránymutató.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. április 17., szerda 20:18
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. április 17., szerda 19:06
ki a másik kettő? Megkeresem őket és meg lesz az első hely is.Realista24 írta:Uccsó helyen áll a háromból, úgyhogy nem lesz a legjobb.ezt a carvajalt én még mindig nem tudom hova tenni. ilyen kurvajó hogy mindenki őt akarja? tudom,tudom bundesligában esélyes hogy ő lesz az év jobbhátvéde...
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. április 17., szerda 15:13
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. április 17., szerda 15:10
Uccsó helyen áll a háromból, úgyhogy nem lesz a legjobb.ezt a carvajalt én még mindig nem tudom hova tenni. ilyen kurvajó hogy mindenki őt akarja? tudom,tudom bundesligában esélyes hogy ő lesz az év jobbhátvéde...
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. április 17., szerda 15:07
Az a baj,hogy nincs rajta kívül senki,aki mozdítható lenne,és megállná a helyét.ezt a carvajalt én még mindig nem tudom hova tenni. ilyen kurvajó hogy mindenki őt akarja? tudom,tudom bundesligában esélyes hogy ő lesz az év jobbhátvéde...
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. április 17., szerda 11:44
HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. április 17., szerda 9:58
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. április 17., szerda 9:10
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. április 16., kedd 23:57
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. április 16., kedd 23:08
fiore írta: de szerintem nem elég oda 1 új ember.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2013. április 16., kedd 23:00
HozzászólásSzerző: fiore » 2013. április 16., kedd 22:54
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem