Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Thiago, Rivaldo
- Kedvenc csapatod: Barca
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Ezzel az egésszel az a gond, hogy, ha meghallják, hogy xy-nak a Barca a nevelőegyesülete az egyből saját nevelés lesz. Ez mindkét oldalra vonatkozik. Ha azt mondják, hogy Alba nevelőegyesülete a Barca, akkor ti jöttök, hogy persze, kamu, népbutítás stb. Ez vica-versa.
És ha erről a három emberről beszélünk. Lehet, hogy a szabályzat ezt köti ki, de Piqué 7, Alba szintén 7 míg Cesc 6 évet töltött a csapat alsóbb korosztályaiban.
Itt van egy kis fogalmi zavar, de nem hiszem, hogy ezért ennyire kellene háborogni, főleg annak a tudatában, hogy például Ramost is egyértelműen saját nevelésnek tekintik, pedig ha jól tudom csak 19 vagy 20 évesen került hozzátok a Sevillaból. És ezt nem kötekedésből írom.
És ha erről a három emberről beszélünk. Lehet, hogy a szabályzat ezt köti ki, de Piqué 7, Alba szintén 7 míg Cesc 6 évet töltött a csapat alsóbb korosztályaiban.
Itt van egy kis fogalmi zavar, de nem hiszem, hogy ezért ennyire kellene háborogni, főleg annak a tudatában, hogy például Ramost is egyértelműen saját nevelésnek tekintik, pedig ha jól tudom csak 19 vagy 20 évesen került hozzátok a Sevillaból. És ezt nem kötekedésből írom.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Thiago11 2014. január 6., hétfő 20:14-kor.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
A barca elzavarta mint mi Rault. Akarom mondani... mi elzavartuk Rault, ok nagylelkuen elengedtek Marquez-t, hogy tobb jateklehetoseghez jusson.
Ez megvolt, csak nekem fura, hogy 31 évesen az USA volt a célállomás...Raúl legalább a Bundesligába ment.
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tolem meg is kapod: Jordi Alba, Pique, Fabregas.Mohamed Lali írta:Én csak három nevet szerettem volna
Az UEFA szerint sajat nevelesu az a jatekos, aki 15 es 21 eves kora kozott 3 evet toltott az adott klubbnal.
- Jordi alba 89 marciusaban szuletett, 2004 marciusaban toltotte a 15-ot, majd a 05/06 es 06/07es szezont a Cornellanal, 07/08-ban a Valencia B-nel 08/09-ben a Gymnasticban majd 09/10, 10/11 es 11/12-es szezont a Valencia nagycsapatanal toltotte. Tehat a 15 es 21 eves kora kozott hany evet is toltott a barcanal?
- Pique: 87 februarjaban szuletett, 2002-ben toltotte a 15-ot de 2 es fel ev utan mar a MU-ban jatszott. Itt sincs meg a 3 ev.
- Fabregas: 87 majusaban szuletett, 2002 majusaban toltotte a 15-ot, de a 03/04-es szezonban mar az Arsenalnal jatszott.
Mindharom jatekos ugy volt beallitva a leigazolasa utan, mint amikor egy gyereket elszakitanak a szuleitol es tobb ev utan ismet egymasra talalnak. A Barca ismet sajat nevelesu jatekost igazolt, kozbe meg hivatalosan egyikuk se sajat nevelesuek. Ezek utan kezdtuk el irni, hogy akit csak leigazol a barca, az bizony sajat nevelesu jatekos.
A barca elzavarta mint mi Rault. Akarom mondani... mi elzavartuk Rault, ok nagylelkuen elengedtek Marquez-t, hogy tobb jateklehetoseghez jusson.torjack írta:Márquezzel amúgy mi lett? 31 évesen már az USA-ba ment bohóckodni.

- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Márquezzel amúgy mi lett? 31 évesen már az USA-ba ment bohóckodni.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Oleguer
Ajaxba ment asszem,de ott se fért be. Barcaba meg igen 
Bellettinek mondjuk a BLt köszönhetitek tulajdonképpen.
Marquez most meg már Henry csapatából is leépült sajnos (vagy csak Mexikóba akarja befejezni)
Asszem 6-8 éve valami szabadrúgás bajnokságot is megnyert,ahol amúgy a legjobbak voltak.
Fú,ezen a hsz-en kiüt hogy ma láttam Lipcsei csodálatos interjúját

Bellettinek mondjuk a BLt köszönhetitek tulajdonképpen.
Marquez most meg már Henry csapatából is leépült sajnos (vagy csak Mexikóba akarja befejezni)
Asszem 6-8 éve valami szabadrúgás bajnokságot is megnyert,ahol amúgy a legjobbak voltak.
Fú,ezen a hsz-en kiüt hogy ma láttam Lipcsei csodálatos interjúját

Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Márquezről nem szeretnék negatív hangvételű hsz-eket olvasni!BH710 írta:Pár napja megnéztem újra a 2006-os BL döntőt, és nem értem miért panaszkodnak az emberek a mostani védelemre, Oleguer,Belletti,Márquez, vkp Edmilson volt. Oké h Puyol akkor még félisten volt de a többi ember..van Bronchorst még jó volt a baloson.

Viszont Oleguer...

Haldoklik. Lassan, de folyamatosan csökken az aktivitás.csabi* írta:egyébként él még az eb fóruma ?
mert lassan 50-50 % lesz a madridista-culé arány.

- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Most ezt úgy mondod,mintha nem így lennemorientes írta: Ez olyan mint mikor minden híres ember magyar...

Ter Stegen erősítés,kiváncsi vagyok,hogy mennyi lesz össz az ára.(mármimt fizetéssel)
Valdes hova megy? Citybe még egy bakikapusnak (bár idén jól védett,azért nem csap be olyan könnyen

Esetleg Monaco.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
egyébként él még az eb fóruma ?

- Galacticos
és ezért egyébként le kalappal előttük bizonyos szemszögből.morientes írta:Nem akarok vitázni.....de ha egy játékos mondjuk 3 éves korában beteszi a lábát barcelonában,mert uram bocsá eltérítették a repülőt,és később a klub játékosa lesz,azon nyomban kinyomozzák a camp nou-ba hogy ő bizony saját nevelés....
ilyen kommunikáció kifelé sehol nincs. úgy eladják még a szar híreket/dolgokat is jóként hogy az hihetetlen, azok meg kajálják.
az ottani kommunikációért felelős emberek előtt le a kalappal, mert páratlan amit csinálnak.
- Mohamed Lali
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Messi
- Kedvenc csapatod: F.T.C. F.C.B.
Nem akarsz vitatkozni de ennek ellenére olyan túlzásokkal jössz ami csak a Barca irányában érzett gyűlöletedből fakadhat.morientes írta:Nem akarok vitázni.....de ha egy játékos mondjuk 3 éves korában beteszi a lábát barcelonában,mert uram bocsá eltérítették a repülőt,és később a klub játékosa lesz,azon nyomban kinyomozzák a camp nou-ba hogy ő bizony saját nevelés....
Én csak három nevet szerettem volna ("aki 3 éves korában beteszi a lábát barcelonában,mert uram bocsá eltérítették a repülőt,") akit maguknak hazudtak a katalánok! Lehet neked van igazad de nevek nélkül nem tudsz meggyőzni és addig az ilyen hozzászólások csak rosszindulatú Barca gyalázás aminek nincs sok értelme.

-
- Kedvenc játékosaid: Alexis, Thiago, Tello, Ronaldinho, Zidane
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Ferencváros
Újabb saját nevelés tér haza Ter Stegennel. Echtekatalán ő is akárcsak Song és Neymar
Ügyesen lerendezték ha ez igaz persze.
Pár napja megnéztem újra a 2006-os BL döntőt, és nem értem miért panaszkodnak az emberek a mostani védelemre, Oleguer,Belletti,Márquez, vkp Edmilson volt. Oké h Puyol akkor még félisten volt de a többi ember..
van Bronchorst még jó volt a baloson.

Ügyesen lerendezték ha ez igaz persze.
Pár napja megnéztem újra a 2006-os BL döntőt, és nem értem miért panaszkodnak az emberek a mostani védelemre, Oleguer,Belletti,Márquez, vkp Edmilson volt. Oké h Puyol akkor még félisten volt de a többi ember..

-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Jaaaa... bocsánat, nem éreztem az iróniát, de köszi a felvilágosítást akkor. Brah.

But he is a good boy...
-
csak poén volt na , nem kell komolyan venniprimrose írta:ez most honnan? én utánaolvastam a srácnak, de semmi utalás nem volt a barcelonara a korábbi életéből. de lehet akkor rossz oldalt néztem, de ez most tényleg érdekelne, hogy mikor is nevelkedett nálatok.Ha tényleg sikerül(t) ilyen hamar lerendezni ezt az ügyet, akkor jár a pacsi Zubiéknak. Ráadásul egy újabb saját nevelésű játékost hozunk vissza Barcelonába.![]()

-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
ez most honnan? én utánaolvastam a srácnak, de semmi utalás nem volt a barcelonara a korábbi életéből. de lehet akkor rossz oldalt néztem, de ez most tényleg érdekelne, hogy mikor is nevelkedett nálatok.Ha tényleg sikerül(t) ilyen hamar lerendezni ezt az ügyet, akkor jár a pacsi Zubiéknak. Ráadásul egy újabb saját nevelésű játékost hozunk vissza Barcelonába.![]()
But he is a good boy...
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nem akarok vitázni.....de ha egy játékos mondjuk 3 éves korában beteszi a lábát barcelonában,mert uram bocsá eltérítették a repülőt,és később a klub játékosa lesz,azon nyomban kinyomozzák a camp nou-ba hogy ő bizony saját nevelés....Mohamed Lali írta:Mindenik mindig???? Kire gondolsz?? Ezt ezen a fórumon 1000x leírjátok de számomra érthetetlen hogy mik ezek a túlzások. Tudsz három olyan játékost mondani a Barcából akiről "kiderült" hogy saját nevelés és közben meg semmi köze nem volt a klubhoz ?morientes írta::Nem csípi csak éppen mindig kiderül hogy ott mindenki,mindig saját nevelés...Ez olyan mint mikor minden híres ember magyar...
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Mohamed Lali
Oké ha így van fejet hajtok és elnézést is kérek a tudatlanságomért!Géci írta:Ebbe csúnyán beleszaladtál![]()
... Sajnos annyira nem vagyok ebbe képbe, de emlékszem, hogy voltak itt nevek régen, és nálam okosabbak majd leirják ezt neked nyugi, de szerintem GT is mondani pár érdekes játékost pedig Ő is barca fanatic elvileg
![]()
![]()

-
gt madridistaGéci írta: de szerintem GT is mondani pár érdekes játékost pedig Ő is barca fanatic elvileg![]()
![]()

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Ebbe csúnyán beleszaladtálMohamed Lali írta:Mindenik mindig???? Kire gondolsz?? Ezt ezen a fórumon 1000x leírjátok de számomra érthetetlen hogy mik ezek a túlzások. Tudsz három olyan játékost mondani a Barcából akiről "kiderült" hogy saját nevelés és közben meg semmi köze nem volt a klubhoz ?morientes írta::Nem csípi csak éppen mindig kiderül hogy ott mindenki,mindig saját nevelés...Ez olyan mint mikor minden híres ember magyar...

- Mohamed Lali
Mindenik mindig???? Kire gondolsz?? Ezt ezen a fórumon 1000x leírjátok de számomra érthetetlen hogy mik ezek a túlzások. Tudsz három olyan játékost mondani a Barcából akiről "kiderült" hogy saját nevelés és közben meg semmi köze nem volt a klubhoz ?morientes írta::Nem csípi csak éppen mindig kiderül hogy ott mindenki,mindig saját nevelés...Ez olyan mint mikor minden híres ember magyar...