Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Thiago11
Kedvenc játékosaid: Iniesta, Thiago, Rivaldo
Kedvenc csapatod: Barca

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Thiago11 » 2014. január 6., hétfő 20:12

Ezzel az egésszel az a gond, hogy, ha meghallják, hogy xy-nak a Barca a nevelőegyesülete az egyből saját nevelés lesz. Ez mindkét oldalra vonatkozik. Ha azt mondják, hogy Alba nevelőegyesülete a Barca, akkor ti jöttök, hogy persze, kamu, népbutítás stb. Ez vica-versa.
És ha erről a három emberről beszélünk. Lehet, hogy a szabályzat ezt köti ki, de Piqué 7, Alba szintén 7 míg Cesc 6 évet töltött a csapat alsóbb korosztályaiban.
Itt van egy kis fogalmi zavar, de nem hiszem, hogy ezért ennyire kellene háborogni, főleg annak a tudatában, hogy például Ramost is egyértelműen saját nevelésnek tekintik, pedig ha jól tudom csak 19 vagy 20 évesen került hozzátok a Sevillaból. És ezt nem kötekedésből írom.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Thiago11 2014. január 6., hétfő 20:14-kor.

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. január 6., hétfő 20:00

A barca elzavarta mint mi Rault. Akarom mondani... mi elzavartuk Rault, ok nagylelkuen elengedtek Marquez-t, hogy tobb jateklehetoseghez jusson. :mrgreen:

Ez megvolt, csak nekem fura, hogy 31 évesen az USA volt a célállomás...Raúl legalább a Bundesligába ment.

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. január 6., hétfő 19:49

Mohamed Lali írta:Én csak három nevet szerettem volna
Tolem meg is kapod: Jordi Alba, Pique, Fabregas.

Az UEFA szerint sajat nevelesu az a jatekos, aki 15 es 21 eves kora kozott 3 evet toltott az adott klubbnal.

- Jordi alba 89 marciusaban szuletett, 2004 marciusaban toltotte a 15-ot, majd a 05/06 es 06/07es szezont a Cornellanal, 07/08-ban a Valencia B-nel 08/09-ben a Gymnasticban majd 09/10, 10/11 es 11/12-es szezont a Valencia nagycsapatanal toltotte. Tehat a 15 es 21 eves kora kozott hany evet is toltott a barcanal?
- Pique: 87 februarjaban szuletett, 2002-ben toltotte a 15-ot de 2 es fel ev utan mar a MU-ban jatszott. Itt sincs meg a 3 ev.
- Fabregas: 87 majusaban szuletett, 2002 majusaban toltotte a 15-ot, de a 03/04-es szezonban mar az Arsenalnal jatszott.

Mindharom jatekos ugy volt beallitva a leigazolasa utan, mint amikor egy gyereket elszakitanak a szuleitol es tobb ev utan ismet egymasra talalnak. A Barca ismet sajat nevelesu jatekost igazolt, kozbe meg hivatalosan egyikuk se sajat nevelesuek. Ezek utan kezdtuk el irni, hogy akit csak leigazol a barca, az bizony sajat nevelesu jatekos.
torjack írta:Márquezzel amúgy mi lett? 31 évesen már az USA-ba ment bohóckodni.
A barca elzavarta mint mi Rault. Akarom mondani... mi elzavartuk Rault, ok nagylelkuen elengedtek Marquez-t, hogy tobb jateklehetoseghez jusson. :mrgreen:

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. január 6., hétfő 19:49

Márquezzel amúgy mi lett? 31 évesen már az USA-ba ment bohóckodni.

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. január 6., hétfő 19:43

Oleguer :lol: Ajaxba ment asszem,de ott se fért be. Barcaba meg igen :D
Bellettinek mondjuk a BLt köszönhetitek tulajdonképpen.
Marquez most meg már Henry csapatából is leépült sajnos (vagy csak Mexikóba akarja befejezni)
Asszem 6-8 éve valami szabadrúgás bajnokságot is megnyert,ahol amúgy a legjobbak voltak.

Fú,ezen a hsz-en kiüt hogy ma láttam Lipcsei csodálatos interjúját :lol:
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 6., hétfő 19:34

BH710 írta:Pár napja megnéztem újra a 2006-os BL döntőt, és nem értem miért panaszkodnak az emberek a mostani védelemre, Oleguer,Belletti,Márquez, vkp Edmilson volt. Oké h Puyol akkor még félisten volt de a többi ember.. :roll: van Bronchorst még jó volt a baloson.
Márquezről nem szeretnék negatív hangvételű hsz-eket olvasni! :D Imádtam azt az embert. :salute:

Viszont Oleguer... :lol: :lol: Emlékszem, amikor bejelentette, hogy a Barçából szeretne visszavonulni, a Barça-drukkerek fele fontolgatta az öngyilkosságot :lol: Eb-n is ment a sírás-rívás ezerrel.
csabi* írta:egyébként él még az eb fóruma ?
mert lassan 50-50 % lesz a madridista-culé arány.
Haldoklik. Lassan, de folyamatosan csökken az aktivitás. :(

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. január 6., hétfő 19:33

morientes írta: Ez olyan mint mikor minden híres ember magyar... :mrgreen:
Most ezt úgy mondod,mintha nem így lenne :mrgreen:

Ter Stegen erősítés,kiváncsi vagyok,hogy mennyi lesz össz az ára.(mármimt fizetéssel)

Valdes hova megy? Citybe még egy bakikapusnak (bár idén jól védett,azért nem csap be olyan könnyen :D )
Esetleg Monaco.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. január 6., hétfő 19:22

egyébként él még az eb fóruma ?
mert lassan 50-50 % lesz a madridista-culé arány.
Kép

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. január 6., hétfő 19:22

morientes írta:Nem akarok vitázni.....de ha egy játékos mondjuk 3 éves korában beteszi a lábát barcelonában,mert uram bocsá eltérítették a repülőt,és később a klub játékosa lesz,azon nyomban kinyomozzák a camp nou-ba hogy ő bizony saját nevelés....
és ezért egyébként le kalappal előttük bizonyos szemszögből.
ilyen kommunikáció kifelé sehol nincs. úgy eladják még a szar híreket/dolgokat is jóként hogy az hihetetlen, azok meg kajálják.
az ottani kommunikációért felelős emberek előtt le a kalappal, mert páratlan amit csinálnak.

Mohamed Lali
Kedvenc játékosaid: Maradona, Messi
Kedvenc csapatod: F.T.C. F.C.B.

HozzászólásSzerző: Mohamed Lali » 2014. január 6., hétfő 19:17

morientes írta:Nem akarok vitázni.....de ha egy játékos mondjuk 3 éves korában beteszi a lábát barcelonában,mert uram bocsá eltérítették a repülőt,és később a klub játékosa lesz,azon nyomban kinyomozzák a camp nou-ba hogy ő bizony saját nevelés....
Nem akarsz vitatkozni de ennek ellenére olyan túlzásokkal jössz ami csak a Barca irányában érzett gyűlöletedből fakadhat.
Én csak három nevet szerettem volna ("aki 3 éves korában beteszi a lábát barcelonában,mert uram bocsá eltérítették a repülőt,") akit maguknak hazudtak a katalánok! Lehet neked van igazad de nevek nélkül nem tudsz meggyőzni és addig az ilyen hozzászólások csak rosszindulatú Barca gyalázás aminek nincs sok értelme. :agree:

BH710
Kedvenc játékosaid: Alexis, Thiago, Tello, Ronaldinho, Zidane
Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Ferencváros

HozzászólásSzerző: BH710 » 2014. január 6., hétfő 19:07

Újabb saját nevelés tér haza Ter Stegennel. Echtekatalán ő is akárcsak Song és Neymar :mrgreen:
Ügyesen lerendezték ha ez igaz persze.

Pár napja megnéztem újra a 2006-os BL döntőt, és nem értem miért panaszkodnak az emberek a mostani védelemre, Oleguer,Belletti,Márquez, vkp Edmilson volt. Oké h Puyol akkor még félisten volt de a többi ember.. :roll: van Bronchorst még jó volt a baloson.

csabi*

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. január 6., hétfő 19:07

pedig mr. green elég feltűnő a mondat végén :D
Kép

primrose
Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: primrose » 2014. január 6., hétfő 19:06

Jaaaa... bocsánat, nem éreztem az iróniát, de köszi a felvilágosítást akkor. Brah. :mrgreen:
But he is a good boy...

csabi*

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. január 6., hétfő 19:05

primrose írta:
Ha tényleg sikerül(t) ilyen hamar lerendezni ezt az ügyet, akkor jár a pacsi Zubiéknak. Ráadásul egy újabb saját nevelésű játékost hozunk vissza Barcelonába. :mrgreen:
ez most honnan? én utánaolvastam a srácnak, de semmi utalás nem volt a barcelonara a korábbi életéből. de lehet akkor rossz oldalt néztem, de ez most tényleg érdekelne, hogy mikor is nevelkedett nálatok.
csak poén volt na , nem kell komolyan venni
Kép

primrose
Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: primrose » 2014. január 6., hétfő 18:58

Ha tényleg sikerül(t) ilyen hamar lerendezni ezt az ügyet, akkor jár a pacsi Zubiéknak. Ráadásul egy újabb saját nevelésű játékost hozunk vissza Barcelonába. :mrgreen:
ez most honnan? én utánaolvastam a srácnak, de semmi utalás nem volt a barcelonara a korábbi életéből. de lehet akkor rossz oldalt néztem, de ez most tényleg érdekelne, hogy mikor is nevelkedett nálatok.
But he is a good boy...

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 6., hétfő 18:50

Mohamed Lali írta:
morientes írta::Nem csípi csak éppen mindig kiderül hogy ott mindenki,mindig saját nevelés... :hmmm: Ez olyan mint mikor minden híres ember magyar... :mrgreen:
Mindenik mindig???? Kire gondolsz?? Ezt ezen a fórumon 1000x leírjátok de számomra érthetetlen hogy mik ezek a túlzások. Tudsz három olyan játékost mondani a Barcából akiről "kiderült" hogy saját nevelés és közben meg semmi köze nem volt a klubhoz ?
Nem akarok vitázni.....de ha egy játékos mondjuk 3 éves korában beteszi a lábát barcelonában,mert uram bocsá eltérítették a repülőt,és később a klub játékosa lesz,azon nyomban kinyomozzák a camp nou-ba hogy ő bizony saját nevelés....
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Mohamed Lali

HozzászólásSzerző: Mohamed Lali » 2014. január 6., hétfő 18:49

Géci írta:Ebbe csúnyán beleszaladtál :mrgreen: :lol: ... Sajnos annyira nem vagyok ebbe képbe, de emlékszem, hogy voltak itt nevek régen, és nálam okosabbak majd leirják ezt neked nyugi, de szerintem GT is mondani pár érdekes játékost pedig Ő is barca fanatic elvileg :mrgreen: :lol: :lol:
Oké ha így van fejet hajtok és elnézést is kérek a tudatlanságomért! :salute:

csabi*

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. január 6., hétfő 18:26

Géci írta: de szerintem GT is mondani pár érdekes játékost pedig Ő is barca fanatic elvileg :mrgreen: :lol: :lol:
gt madridista
Kép

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 6., hétfő 18:24

Mohamed Lali írta:
morientes írta::Nem csípi csak éppen mindig kiderül hogy ott mindenki,mindig saját nevelés... :hmmm: Ez olyan mint mikor minden híres ember magyar... :mrgreen:
Mindenik mindig???? Kire gondolsz?? Ezt ezen a fórumon 1000x leírjátok de számomra érthetetlen hogy mik ezek a túlzások. Tudsz három olyan játékost mondani a Barcából akiről "kiderült" hogy saját nevelés és közben meg semmi köze nem volt a klubhoz ?
Ebbe csúnyán beleszaladtál :mrgreen: :lol: ... Sajnos annyira nem vagyok ebbe képbe, de emlékszem, hogy voltak itt nevek régen, és nálam okosabbak majd leirják ezt neked nyugi, de szerintem GT is mondani pár érdekes játékost pedig Ő is barca fanatic elvileg :mrgreen: :lol: :lol:

Mohamed Lali

HozzászólásSzerző: Mohamed Lali » 2014. január 6., hétfő 18:20

Vissza: