De mondjuk ez már neki is egyre égőbb lesz még ha maradhat akkor is, azért szerintem egy idő után magától fog lemondani.
HozzászólásSzerző: Demes » 2014. január 7., kedd 22:39
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. január 7., kedd 22:34
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 7., kedd 22:25
Nem is rossz ötletMarci77 írta:Zeneklubú ki![]()
![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. január 7., kedd 22:23
R.M.C.F írta:Mit nem tudsz??? Esélytelenek abszolut.a bl meg...hát nem tudom
a bajnoki cím nagyon messze van, a bl meg...hát nem tudom, hogy a következő szezont is a mu padján kezdheti e moyes, ha tényleg nem nyernek semmit.
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. január 7., kedd 22:20
Zeneklubú kiGT37 írta:Ezzel az aláírással elmész te a tudod hovaMarci77 írta:Most mondanám hogy otthon visszahozzák,de az idei évet nézve lehet hogy a City stadionjában kéne játszani a visszavágót,jobb lenne az is a MUnak![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 7., kedd 22:15
Ezzel az aláírással elmész te a tudod hovaMarci77 írta:Most mondanám hogy otthon visszahozzák,de az idei évet nézve lehet hogy a City stadionjában kéne játszani a visszavágót,jobb lenne az is a MUnak
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 7., kedd 22:12
Mit nem tudsz??? Esélytelenek abszolut.a bl meg...hát nem tudom
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. január 7., kedd 22:11
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. január 7., kedd 22:08
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 7., kedd 21:38
Most nézem én is, hihetetlenRemy írta:Edzőbuktatás van Manchesterben? Hát ezek nagyon leépültek. Nem jobbak egy közép angol csapatnálnem gondoltam volna, hogy megélem azt, hogy látom őket szenvedni. Ráadásul még én érzem magam szarul, hogy ennyire leadták a szintet
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 7., kedd 21:34
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. január 6., hétfő 22:50
Öhömm, erre is reagáltam a múltkor valakinek, aki számon kérte, hogy miért nem játszik egyből ""szépen"" a Chelsea. Nem idézem most magam, de emlékezzünk vissza, amikor bajnoki címet nyertünk Mou-val, láttunk nem kevés szép játékot...GT37 írta:Persze, ez így van. Csak mondjuk szerintem megoldható lenne, hogy ne nagyon csúnya, hanem aránylag nézhető focival nyerjenek kupákat.tucsoki írta:Mondjuk ennek két oldala van; lehet csúnya focival is kupákat nyerni, míg a "legszebbel" semmit..
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. január 6., hétfő 22:50
RMCF-fel értek egyet, Fabio nagyon korrekt balhátvéd, nálunk kevés lehetőséget és bizalmat kapott. Marcelo jobb nála (meg amúgy bárkinél jelenleg), a kispadra pedig a saját szempontjából érthetően nem szívesen ül le. A 15 millió font reális ár érte, a sebessége, fizikuma megvan, technikai tudásával pedig ki fog emelkedni a PL-ből. A mai gyenge felhozatalban kényelmesen benne van a világ 5 legjobb balhátvédjében.R.M.C.F írta:Én nem tudok egyetérteni az előttem szólókkal,szerintem egy remek játékos,de nálunk nem játszott jól. Nem is igazán volt meg marcelo mellett az a lehetőség,meg állandó biztos tuti hely. De nem akarom indokolni mert magam sem értem, a portugál válogatottban rendre klasszis teljesitményt nyújt,nagyon jó szélső támadó hatékonyság,és jó védőmunka is.Caraway írta:Egyébként Coentrao milyen?
Én többre tartom sokkal mint itt a többség,szerintem jól jár vele aki elviszi,nálunk valahogy nem ment neki,de amúgy jó.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. január 6., hétfő 22:44
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 6., hétfő 22:01
Én nem tudok egyetérteni az előttem szólókkal,szerintem egy remek játékos,de nálunk nem játszott jól. Nem is igazán volt meg marcelo mellett az a lehetőség,meg állandó biztos tuti hely. De nem akarom indokolni mert magam sem értem, a portugál válogatottban rendre klasszis teljesitményt nyújt,nagyon jó szélső támadó hatékonyság,és jó védőmunka is.Caraway írta:Egyébként Coentrao milyen?
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. január 6., hétfő 20:14
Amúgy ő az!Angol lapértesülések szerint az Arsenal nagyon közel van a Standard Liege gólfelelősének, Michy Batshuayinak a leigazolásához.A Standard Liege tehetsége, Michy Batshuayi rendkívül jó idényt fut a belga bajnokságban, az Anderlecht elleni rangadón (1-1) szerzett találatával ugyanis már 15 gólnál tart az ifjú támadó az idényben. A 20 éves játékos teljesítményével már több klub figyelmét is felkeltette, a Het Laatste Nieuws értesülése szerint pedig már januárban lecsaphat rá egy angol csapat.
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. január 6., hétfő 20:06
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. január 6., hétfő 20:01
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. január 6., hétfő 19:57
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. január 6., hétfő 19:50
Már az!Zsiru se teljesen egészséges
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem