HozzászólásSzerző: iker-siker » 2014. január 6., hétfő 11:21
A MU gyenge szereplését szerintem nem lehet egy emberre fogni, Moyes és a csapat egyformán hibás a dologban. Már ott gyanús volt a dolog, hogy a nyári átigazolási időszakban csak szenvedett a csapat, fűért fáért ment az ajánlat a végén, végül érkezett egy Fellaini és kész is vagyunk. Igazából a csapat legnagyobb problémája szerintem is a középpályán van, de a védelemre is ráférne egy kis ráncfelvarrás. De Gea folyamatosan fejlődik, még legalább 10 évre meg van oldva vele a kapuskérdés. Viszont idén elvileg Vidic és Ferdinand szerződése is lejár, nem szabad mindkét játékost elengedni egyszerre. Bár nem mai gyerek egyik sem, sérülések is utolérik őket, de bizonyos meccseken jól jöhet a rutin. Vidicnek adnék még vagy 2 évet. Ferdinand helyére vinnék valakit, Evra helyére Baines jó megoldás lenne jelenleg, 29 éves, Coentrao elég nagy zsákbamacska lenne. A középpálya viszont összehasonlíthatatlan azzal, mikor Giggs, Scholes, Keane és Beckham kergette a labdát ott. Ashley Young, Nani, Kagawa, Valencia csak a csere szintet ütik meg szerintem, Fellaini sokkal többre képes, mint amit mutat, Januzaj óriási játékos lehet, ahogy Cleverley is, Fletcher és Carrick mikor formában van, rendkívül hasznos játékra képes, de egyikük sem tökéletes, míg az új Ronaldinhonak annak idején kikiáltott Anderson szinte sosem kap lehetőséget. Őt teljesen felesleges ott tartani, máshol hasznos vagy meghatározó tag lehetne. A Rooney - Van Persie duó pedig Európa egyik legjobb csatárpárosa, kár lenne elengedni bármelyiket is.