Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
oroszisti
Kedvenc játékosaid: Raúl,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2014. január 6., hétfő 17:40

Remy írta:
Sablonhülyeség? Spanyolban a kisebb csapatok kb semmit nem érnek ellenünk, csak az az 1-2, ami mumus, de a többi gyenge. Azért a PL-ben nem úgy mennek ki a kicsik, hogy na itt mi kikapunk 6-0-ra. Nyerni mennek ki, aztán lesz, ami lesz. Teljesen más az a bajnokság ebből a szempontból, és sokkal kevesebbet lehet lazítani.
Ha nézel egy Pl meccset látod hogy akkora területek vannak (pont azért mert a legtöbb kis csapat nem áll be védekezni) , hogy a leghülyébb játékosok is megélnek . Ott egy Gerrard , Lampard zseni , elmondom hogy egy év spanyol liga után ezt elfelejtené mindenki . Rooney beválhat , de hát ős is angol ... Baletől is f*sok még mindig hogy mi lesz vele , Rooney kb ugyan ez a kategória . Ettől függetlenül 20-30M-ért megérné ha nem lenne jobb opció (de van , Jesé :hmmm: )
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 6., hétfő 17:19

___Samy___ írta:rooney ha jól emlékszem nem egyszer nyilatkozta már, hogy reggelente fájnak az ízületei, olyan, mint egy vénember
szerintem egyáltalán nem érné meg, akármennyire is passzolna a szerkezetbe
28 éves....még elég jó korban van.Egyébként minden játékosnak fáj mindene egy keményebb meccs után,csak a legtöbb nem nyafog :mrgreen: Még 2 év magas szinten simán benne van.De lehet hogy 3...Szólni kell Becksnek hogy intézkedjen :mrgreen:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. január 6., hétfő 17:16

Realista24 írta:
És ugyebár a PL erősebb is, mint a Spanyol liga, úgyhogy nem érzem ezt akkora kockázatnak.
Ez akkora sablonhülyeség, mint az, hogy Gago megfogja Messit mert argentin. :roll:
Miért, nem fogja meg?

:mrgreen:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 6., hétfő 17:15

Sablonhülyeség?
Az. Nézd meg mit játszik a MU, mit játszanak az angol csapatok, aztán tedd mellé a Realt és a spanyol csapatok taktikáját ellenünk, és gondolkodj.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. január 6., hétfő 17:14

Remy írta: Sablonhülyeség? Spanyolban a kisebb csapatok kb semmit nem érnek ellenünk, csak az az 1-2, ami mumus, de a többi gyenge. Azért a PL-ben nem úgy mennek ki a kicsik, hogy na itt mi kikapunk 6-0-ra. Nyerni mennek ki, aztán lesz, ami lesz. Teljesen más az a bajnokság ebből a szempontból, és sokkal kevesebbet lehet lazítani.
Annyit még hozzá, hogy Rooney harapós mentalitása sokat számíthatna azokon a kisebb, de rázós meccseken, meg a komoly meccseken is. Van az az összeg, amennyiért jobban megérné, mint Suarez. Azért a 45 millió euróért ajándék lett volna, 85 millió már egy kicsit rázós.

Én is Suarezt akarom, ez tök egyértelmű. De Rooney nem lenne rossz fogás ésszerű összegért.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 6., hétfő 17:02

Realista24 írta:
És ugyebár a PL erősebb is, mint a Spanyol liga, úgyhogy nem érzem ezt akkora kockázatnak.
Ez akkora sablonhülyeség, mint az, hogy Gago megfogja Messit mert argentin. :roll:
Sablonhülyeség? Spanyolban a kisebb csapatok kb semmit nem érnek ellenünk, csak az az 1-2, ami mumus, de a többi gyenge. Azért a PL-ben nem úgy mennek ki a kicsik, hogy na itt mi kikapunk 6-0-ra. Nyerni mennek ki, aztán lesz, ami lesz. Teljesen más az a bajnokság ebből a szempontból, és sokkal kevesebbet lehet lazítani.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 6., hétfő 16:59

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 6., hétfő 16:53

___Samy___ írta:rooney ha jól emlékszem nem egyszer nyilatkozta már, hogy reggelente fájnak az ízületei, olyan, mint egy vénember
Ahhoz képest egész jól megy neki abban a gyenge MU-ban. És ugyebár a PL erősebb is, mint a Spanyol liga, úgyhogy nem érzem ezt akkora kockázatnak.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. január 6., hétfő 16:47

rooney ha jól emlékszem nem egyszer nyilatkozta már, hogy reggelente fájnak az ízületei, olyan, mint egy vénember
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

revolver
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa

HozzászólásSzerző: revolver » 2014. január 6., hétfő 16:41

rooney? isten ments...

miVida
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)

HozzászólásSzerző: miVida » 2014. január 6., hétfő 16:17

Rooney-ba azért is látnám a fantáziát, mert a MU-ba is gyakran játszott árnyék éket (mmint az a fake9, vagy mi... MU-ba csak Tkp-nak hívták) mindenesetre ami Benzema feladata is, csak annyi, h Rooney jobb képességekkel van ellátva, és ékcsatárnak is nagyon jó... egy tank! :mrgreen:
Ha télen akarunk valamit kezdeni, akkor BL szempontjából egyértelműen Suarez vagy Falcao, de Suarezt max nyáron lesz lehetőségünk elhozni, Falcao meg... biztos találtok benne hibát, de véleményem szerint Benzemanak méltó vetélytársa lehetne és előrébb vinné a csapatot. Ha viszont nyárig várnánk, akkor legalább kiderülne, hogy Suarez fenn tudja-e tartani a formáját egy egész idényben és hogy lesérül-e VB-n :roll:
tehát ha nyáron Suarez vagy Rooney, ha télen akkor Falcao
amúgy tetszik ez a felsorolás, Unico, értekelem nagyon és eléggé helytálló is. Köszi, h listába szedted a beszámítható csatárokat :)
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?

Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. január 6., hétfő 16:06

ericco írta:
torjack írta:Kapu környékén nem feltétlenül az lesz az első gondolata, hogy merre van CR, hanem hogy merre van a kapu.
Ez nem feltétlenül lenne rossz. Néha fájóan CR-t keresik a társak, olyankor is, amikor talán más jobb helyzetben van, vagy csak simán el kéne vállalni.

Nem hogy nem rossz, hanem kifejezetten jó lenne. Csak nem tudom CR mit szólna hozzá. Már legalábbis addig míg az első gólja nincs meg a meccsen.

Balii
Kedvenc játékosaid: CR7,R9,Roberto Carlos,Zidane

HozzászólásSzerző: Balii » 2014. január 6., hétfő 16:04

Savant írta:Egyik sem kell. Szólni kéne az Atletico dél-amerikai játékosfigyelőinek hogy hozzanak nekünk egy állat csatárt valami kis suskáért cserébe. Meg van oldva a csatárkérdés. Leigazoljuk 4 millióért, 2 év múlva ér 70-et. Brutál módon bele tudnak nyúlni a jóba.
Hát ez szépen és jól hangzik de valószínűleg a mi kiszemeltjein valamelyik kis madrid csapatban rúgják a bőrt akár Castilla akár a C keret.A másik dolog meg ismerve a Madridot nekünk sajnos soha nem ez volt a filozófiánk átigazolások terén,nekünk mindig a legdrágább kellet és valószínűleg most is az fog kelleni :kivagyhe:
Persze ez nem rossz dolog mert nem a mi pénzünket költik csak 1-2 esetet illetve embert eltekintve mi inkább a névre szoktunk menni mint fiatal tehetségre.
Mondjuk a mostaniakban szerencsére megvan mind 2 legalább is Carvajal és Iscoban Casemirot is szeretném ide sorolni de benne nem vagyok biztos.Talán Jesé lehet az első igazán 0-ról induló játékosunk aki később 50-60 milliókat ér majd

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 6., hétfő 15:59

Suareznek én is örülnék már... jó nem a szívem csücske, mert nem tetszik a viselkedése, de tény, hogy előrébb lépnénk vele. A csapat az első!

Viszont Rooney sem lenne olyan vészes. Ha nem lesz meg a BL hely, márpedig nem lesz... akkor könnyen léphet. 20-25 körül szerintem lehetne hozni.

Amúgy ma Szalai duplázott. Hozzuk vissza :mrgreen:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Savant
Kedvenc játékosaid: Carlos, Zidane, Ronaldo; Jordan, Shaq, Ibaka
Kedvenc csapatod: Madrid

HozzászólásSzerző: Savant » 2014. január 6., hétfő 15:49

Egyik sem kell. Szólni kéne az Atletico dél-amerikai játékosfigyelőinek hogy hozzanak nekünk egy állat csatárt valami kis suskáért cserébe. Meg van oldva a csatárkérdés. Leigazoljuk 4 millióért, 2 év múlva ér 70-et. Brutál módon bele tudnak nyúlni a jóba.
CRISTIANORONALDO

Ricsárd, Bayern-Barcelona BL elődöntő:
"A Barcelona nem szokott foglalkozni a játékvezetőkkel!"
:mrgreen:

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 6., hétfő 15:39

pheco írta:Rooneyt szerintem el lehetne hozni aránylag könnyen.
Főleg azért, mert már majdnem nyáron elment a MU-ból... Nagyon váltani szeretne, és CR-nek sem lenne idegen. Dupla tüdejű játékos, és elég hasznos... Szerintem 30-40 milláért lehetne hozni.
pheco írta:De szerintem Falcao lesz az elsőszámú célpont és jó drágán el is hozza Perez.
Amilyen fizut kap a Monacoba, biztos nem hagyja ott. Főleg, ha BL-t érő helyen végeznek, mert akkor meg főleg nem jön el.
Kerlon írta:Más: Jesé elvileg hamis 9-es és őt kéne ott többet játszatni, jobban megnézni, hogy mit tud, bár a szélről volt eddig mindig meggyőzőbb.
Ezt már rég meg nézném én is, és nagy rá a sansz, hogy lassan be is következik a kis spanyol formáját nézve. :shifty:

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2014. január 6., hétfő 15:31

torjack írta:Kapu környékén nem feltétlenül az lesz az első gondolata, hogy merre van CR, hanem hogy merre van a kapu.
Ez nem feltétlenül lenne rossz. Néha fájóan CR-t keresik a társak, olyankor is, amikor talán más jobb helyzetben van, vagy csak simán el kéne vállalni.
Merci Zizou!

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. január 6., hétfő 15:15

El Sharawy jobb, mint Benzema... Mesélj még! :lol: Volt egy jó fél szezonja az embernek és ennyi.
Nem véletlenül tettem közvetlenül Benzema mellé. Örülök,hogy csak egyedül a Milan játékosába sikerült belekötnöd. De hát,neked ilyen a stílusod,nehéz elfogadnod,hogy nekem ez a véleményem,neked meg az.

Egyébként Benzema 87-es születésű,Shaarawy meg 92-es... :roll: Szóval Shaarawy még fejlődhet,Benzema meg Madridban már nem igazán lesz sztár.
:goat:

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. január 6., hétfő 15:14

Rooneyt szerintem el lehetne hozni aránylag könnyen. Ugye SAF régóta szerette volna már Benzemát és nem hiszem, hogy nem lesz beleszólása egyáltalán az igazolásokba. RvP sem lesz fiatalabb, sokat sérült, jól jönne nekik Benzi. Akár simán a két játékos cseréjét is el tudom képzelni, esetleg mi mellé teszünk pár eurót, de ez sem feltétlen szükséges. De szerintem Falcao lesz az elsőszámú célpont és jó drágán el is hozza Perez.

torjack

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. január 6., hétfő 15:07

Balii írta:Természetesen én is Suareznek örülnék a legjobban de ha vezetői fejjel gondolkodok akkor lehet én inkább Rooneyra mennék rá.Ő tökéletes Benzema pótlás lenne hiszen most is majdnem 2x annyi assisztja van mint gólja ráadásul 1v1ben szerintem nagyon űbereli Benzemát ráadásul fele annyiba kerülne mint Suarez.
Bár pár évvel idősebb de az már szín tiszta rutin :)

A két játékos közti korkülönbség 15 hónap. CR-nek Rooney lehet jobban feküdne, már csak a közös manchesteri évek miatt is...meg egy hangyányit talán olcsóbb is. Plusz amíg jelenleg Bale és Benzema simán alárendelik magukat CR-nek, addig Suárezben nem vagyok annyira biztos. Az urunak lételeme a gólszerzés. Kapu környékén nem feltétlenül az lesz az első gondolata, hogy merre van CR, hanem hogy merre van a kapu. Az meg a portugálnak nem biztos, hogy tetszeni fog.
Plusz jó lenne a kp-ról sem elfelejtkezni. Az még mindig nem oké. Engem nem zavar, ha a két vadló mellett továbbra is Benzema, Jesé meg Isco lesz, a gólok most is jönnek, a Khedira-Casemiro duó egyike helyére kellene egy jobb...

Vissza: