Ügyesen lerendezték ha ez igaz persze.
Pár napja megnéztem újra a 2006-os BL döntőt, és nem értem miért panaszkodnak az emberek a mostani védelemre, Oleguer,Belletti,Márquez, vkp Edmilson volt. Oké h Puyol akkor még félisten volt de a többi ember..
HozzászólásSzerző: BH710 » 2014. január 6., hétfő 19:07
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. január 6., hétfő 19:07

HozzászólásSzerző: primrose » 2014. január 6., hétfő 19:06
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. január 6., hétfő 19:05
csak poén volt na , nem kell komolyan venniprimrose írta:ez most honnan? én utánaolvastam a srácnak, de semmi utalás nem volt a barcelonara a korábbi életéből. de lehet akkor rossz oldalt néztem, de ez most tényleg érdekelne, hogy mikor is nevelkedett nálatok.Ha tényleg sikerül(t) ilyen hamar lerendezni ezt az ügyet, akkor jár a pacsi Zubiéknak. Ráadásul egy újabb saját nevelésű játékost hozunk vissza Barcelonába.![]()

HozzászólásSzerző: primrose » 2014. január 6., hétfő 18:58
ez most honnan? én utánaolvastam a srácnak, de semmi utalás nem volt a barcelonara a korábbi életéből. de lehet akkor rossz oldalt néztem, de ez most tényleg érdekelne, hogy mikor is nevelkedett nálatok.Ha tényleg sikerül(t) ilyen hamar lerendezni ezt az ügyet, akkor jár a pacsi Zubiéknak. Ráadásul egy újabb saját nevelésű játékost hozunk vissza Barcelonába.![]()
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 6., hétfő 18:50
Nem akarok vitázni.....de ha egy játékos mondjuk 3 éves korában beteszi a lábát barcelonában,mert uram bocsá eltérítették a repülőt,és később a klub játékosa lesz,azon nyomban kinyomozzák a camp nou-ba hogy ő bizony saját nevelés....Mohamed Lali írta:Mindenik mindig???? Kire gondolsz?? Ezt ezen a fórumon 1000x leírjátok de számomra érthetetlen hogy mik ezek a túlzások. Tudsz három olyan játékost mondani a Barcából akiről "kiderült" hogy saját nevelés és közben meg semmi köze nem volt a klubhoz ?morientes írta::Nem csípi csak éppen mindig kiderül hogy ott mindenki,mindig saját nevelés...Ez olyan mint mikor minden híres ember magyar...

HozzászólásSzerző: Mohamed Lali » 2014. január 6., hétfő 18:49
Oké ha így van fejet hajtok és elnézést is kérek a tudatlanságomért!Géci írta:Ebbe csúnyán beleszaladtál![]()
... Sajnos annyira nem vagyok ebbe képbe, de emlékszem, hogy voltak itt nevek régen, és nálam okosabbak majd leirják ezt neked nyugi, de szerintem GT is mondani pár érdekes játékost pedig Ő is barca fanatic elvileg
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. január 6., hétfő 18:26
gt madridistaGéci írta: de szerintem GT is mondani pár érdekes játékost pedig Ő is barca fanatic elvileg![]()
![]()

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 6., hétfő 18:24
Ebbe csúnyán beleszaladtálMohamed Lali írta:Mindenik mindig???? Kire gondolsz?? Ezt ezen a fórumon 1000x leírjátok de számomra érthetetlen hogy mik ezek a túlzások. Tudsz három olyan játékost mondani a Barcából akiről "kiderült" hogy saját nevelés és közben meg semmi köze nem volt a klubhoz ?morientes írta::Nem csípi csak éppen mindig kiderül hogy ott mindenki,mindig saját nevelés...Ez olyan mint mikor minden híres ember magyar...
HozzászólásSzerző: Mohamed Lali » 2014. január 6., hétfő 18:20
Mindenik mindig???? Kire gondolsz?? Ezt ezen a fórumon 1000x leírjátok de számomra érthetetlen hogy mik ezek a túlzások. Tudsz három olyan játékost mondani a Barcából akiről "kiderült" hogy saját nevelés és közben meg semmi köze nem volt a klubhoz ?morientes írta::Nem csípi csak éppen mindig kiderül hogy ott mindenki,mindig saját nevelés...Ez olyan mint mikor minden híres ember magyar...
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 6., hétfő 18:09
Akarod mondani Marco Andrés de Terstegenos...wZoLee7 írta:a katalán újságírók hamarosan lehozzák, hogy nekik ez az üzlet ingyen lesz, sőt még fizetnek nekik csak vigyék, mivel kiderül igazából Marcó-Andrés ter Stegen a neve

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 6., hétfő 18:06
Ebert (a Gladbach sportigazgatója): "Marc's decision not to renew doesn't surprise us. I assume he'll join the club he has been linked to."Realista24 írta:A Gladbach bejelentette, hogy nem hosszabbít Ter Stegen, adtak neki egy ajánlatot, amit visszautasított. Még egy lépéssel közelebb katalánékhoz.
HozzászólásSzerző: Mohamed Lali » 2014. január 6., hétfő 18:05
Előre bocsátom nem kötekedés a célom de nagyon kíváncsi vagyok miért csípi annyira a szemed az a téma?morientes írta:Nyilván a papa katalóniából vándorolt ki,nem lesz ott gond
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. január 6., hétfő 17:55
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 6., hétfő 17:48
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 6., hétfő 17:24
Nyilván a papa katalóniából vándorolt ki,nem lesz ott gondRealista24 írta:A Gladbach bejelentette, hogy nem hosszabbít Ter Stegen, adtak neki egy ajánlatot, amit visszautasított. Még egy lépéssel közelebb katalánékhoz.

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 6., hétfő 16:32
HozzászólásSzerző: nagyi » 2014. január 5., vasárnap 20:28
mocsok írta:jaja, ezért van itt ez a topic madridomon.Drake írta:Alexis.
HozzászólásSzerző: DavieS » 2014. január 5., vasárnap 20:05
Akkor azt is láttad akkor, hogy mindegyik jogos volt, sőt, még lehetet volna még 2-3 lazán, Ramosról 3-4 simán. Nézd vissza azokat a meccseket.MorataMartin írta:Az se véletlen, hogy amikor kirobbant a Blatter szavai utáni balhé, hogy rögtön 3 meccsen 5 tizenegyest ítéltek ellenünk...
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 5., vasárnap 19:59
ne csináld épp ilyenért vannak most leszólva a barca drukkerekMorataMartin írta:Az se véletlen, hogy amikor kirobbant a Blatter szavai utáni balhé, hogy rögtön 3 meccsen 5 tizenegyest ítéltek ellenünk...
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem