Miért, nem fogja meg?Realista24 írta:Ez akkora sablonhülyeség, mint az, hogy Gago megfogja Messit mert argentin.És ugyebár a PL erősebb is, mint a Spanyol liga, úgyhogy nem érzem ezt akkora kockázatnak.

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. január 6., hétfő 17:16
Miért, nem fogja meg?Realista24 írta:Ez akkora sablonhülyeség, mint az, hogy Gago megfogja Messit mert argentin.És ugyebár a PL erősebb is, mint a Spanyol liga, úgyhogy nem érzem ezt akkora kockázatnak.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 6., hétfő 17:15
Az. Nézd meg mit játszik a MU, mit játszanak az angol csapatok, aztán tedd mellé a Realt és a spanyol csapatok taktikáját ellenünk, és gondolkodj.Sablonhülyeség?
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. január 6., hétfő 17:14
Annyit még hozzá, hogy Rooney harapós mentalitása sokat számíthatna azokon a kisebb, de rázós meccseken, meg a komoly meccseken is. Van az az összeg, amennyiért jobban megérné, mint Suarez. Azért a 45 millió euróért ajándék lett volna, 85 millió már egy kicsit rázós.Remy írta: Sablonhülyeség? Spanyolban a kisebb csapatok kb semmit nem érnek ellenünk, csak az az 1-2, ami mumus, de a többi gyenge. Azért a PL-ben nem úgy mennek ki a kicsik, hogy na itt mi kikapunk 6-0-ra. Nyerni mennek ki, aztán lesz, ami lesz. Teljesen más az a bajnokság ebből a szempontból, és sokkal kevesebbet lehet lazítani.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 6., hétfő 17:02
Sablonhülyeség? Spanyolban a kisebb csapatok kb semmit nem érnek ellenünk, csak az az 1-2, ami mumus, de a többi gyenge. Azért a PL-ben nem úgy mennek ki a kicsik, hogy na itt mi kikapunk 6-0-ra. Nyerni mennek ki, aztán lesz, ami lesz. Teljesen más az a bajnokság ebből a szempontból, és sokkal kevesebbet lehet lazítani.Realista24 írta:Ez akkora sablonhülyeség, mint az, hogy Gago megfogja Messit mert argentin.És ugyebár a PL erősebb is, mint a Spanyol liga, úgyhogy nem érzem ezt akkora kockázatnak.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 6., hétfő 16:59
Ez akkora sablonhülyeség, mint az, hogy Gago megfogja Messit mert argentin.És ugyebár a PL erősebb is, mint a Spanyol liga, úgyhogy nem érzem ezt akkora kockázatnak.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 6., hétfő 16:53
Ahhoz képest egész jól megy neki abban a gyenge MU-ban. És ugyebár a PL erősebb is, mint a Spanyol liga, úgyhogy nem érzem ezt akkora kockázatnak.___Samy___ írta:rooney ha jól emlékszem nem egyszer nyilatkozta már, hogy reggelente fájnak az ízületei, olyan, mint egy vénember
szerintem egyáltalán nem érné meg, akármennyire is passzolna a szerkezetbe
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. január 6., hétfő 16:47
HozzászólásSzerző: revolver » 2014. január 6., hétfő 16:41
HozzászólásSzerző: miVida » 2014. január 6., hétfő 16:17
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. január 6., hétfő 16:06
ericco írta:Ez nem feltétlenül lenne rossz. Néha fájóan CR-t keresik a társak, olyankor is, amikor talán más jobb helyzetben van, vagy csak simán el kéne vállalni.torjack írta:Kapu környékén nem feltétlenül az lesz az első gondolata, hogy merre van CR, hanem hogy merre van a kapu.
HozzászólásSzerző: Balii » 2014. január 6., hétfő 16:04
Hát ez szépen és jól hangzik de valószínűleg a mi kiszemeltjein valamelyik kis madrid csapatban rúgják a bőrt akár Castilla akár a C keret.A másik dolog meg ismerve a Madridot nekünk sajnos soha nem ez volt a filozófiánk átigazolások terén,nekünk mindig a legdrágább kellet és valószínűleg most is az fog kelleniSavant írta:Egyik sem kell. Szólni kéne az Atletico dél-amerikai játékosfigyelőinek hogy hozzanak nekünk egy állat csatárt valami kis suskáért cserébe. Meg van oldva a csatárkérdés. Leigazoljuk 4 millióért, 2 év múlva ér 70-et. Brutál módon bele tudnak nyúlni a jóba.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 6., hétfő 15:59
HozzászólásSzerző: Savant » 2014. január 6., hétfő 15:49
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 6., hétfő 15:39
Főleg azért, mert már majdnem nyáron elment a MU-ból... Nagyon váltani szeretne, és CR-nek sem lenne idegen. Dupla tüdejű játékos, és elég hasznos... Szerintem 30-40 milláért lehetne hozni.pheco írta:Rooneyt szerintem el lehetne hozni aránylag könnyen.
Amilyen fizut kap a Monacoba, biztos nem hagyja ott. Főleg, ha BL-t érő helyen végeznek, mert akkor meg főleg nem jön el.pheco írta:De szerintem Falcao lesz az elsőszámú célpont és jó drágán el is hozza Perez.
Ezt már rég meg nézném én is, és nagy rá a sansz, hogy lassan be is következik a kis spanyol formáját nézve.Kerlon írta:Más: Jesé elvileg hamis 9-es és őt kéne ott többet játszatni, jobban megnézni, hogy mit tud, bár a szélről volt eddig mindig meggyőzőbb.
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. január 6., hétfő 15:31
Ez nem feltétlenül lenne rossz. Néha fájóan CR-t keresik a társak, olyankor is, amikor talán más jobb helyzetben van, vagy csak simán el kéne vállalni.torjack írta:Kapu környékén nem feltétlenül az lesz az első gondolata, hogy merre van CR, hanem hogy merre van a kapu.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. január 6., hétfő 15:15
Nem véletlenül tettem közvetlenül Benzema mellé. Örülök,hogy csak egyedül a Milan játékosába sikerült belekötnöd. De hát,neked ilyen a stílusod,nehéz elfogadnod,hogy nekem ez a véleményem,neked meg az.El Sharawy jobb, mint Benzema... Mesélj még!Volt egy jó fél szezonja az embernek és ennyi.
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. január 6., hétfő 15:14
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. január 6., hétfő 15:07
Balii írta:Természetesen én is Suareznek örülnék a legjobban de ha vezetői fejjel gondolkodok akkor lehet én inkább Rooneyra mennék rá.Ő tökéletes Benzema pótlás lenne hiszen most is majdnem 2x annyi assisztja van mint gólja ráadásul 1v1ben szerintem nagyon űbereli Benzemát ráadásul fele annyiba kerülne mint Suarez.
Bár pár évvel idősebb de az már szín tiszta rutin
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 6., hétfő 14:57
El Sharawy jobb, mint Benzema... Mesélj még!El Unico írta:Mindenképpen vennünk kell egy csatárt nyáron,és lehetőleg jobbat,mint Benzema.
Összegyűjtöttem pár nevet,és sorrendbe tettem őket. Benzema jelenti a jelenlegi színvonalat,az attól balra lévőket jobbnak,a Benzemától jobbra találhatóak pedig gyengébbek,vagy hasonló kaliberűek (ergo nem lennénk előrébb vele).
Suarez > Ibrahimovic > Van Persie > Agüero > Rooney > Falcao > Cavani > Lewandowski > El Shaarawy > Benzema > G. Rossi > Hulk > Tevez > Higuaín > David Villa > Torres > Balotelli > Dzeko > Forlán > Di Natale > Podolski > Llorente > Gomez
Tehát,nálam Suarez a jelenlegi legjobb csatár,akit el tudok képzelni a Real Madridban kilencesként. Ibrahimovic nálam azért nem a legjobb opció,mert már túl van a karrierje csúcsán. Van Persie-t nem kell bemutatni. Agüero számunkra csak egy álom,nem szeret minket. Rooney véleményem szerint nagyszerűen illene a Real Madridba,hatalmas munkabírása van,végig zakatolja a mérkőzéseket,ami Benzemáról nem mondható el. Van marketingértéke,és CR jó barátja.
Nyáron Suarezt akarok.
Mindkettő jó megoldás lenne.Szerintem Suarez/Rooney párosból jön valaki...![]()
HozzászólásSzerző: Balii » 2014. január 6., hétfő 14:49
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem