Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 6., hétfő 14:57

El Unico írta:Mindenképpen vennünk kell egy csatárt nyáron,és lehetőleg jobbat,mint Benzema.

Összegyűjtöttem pár nevet,és sorrendbe tettem őket. Benzema jelenti a jelenlegi színvonalat,az attól balra lévőket jobbnak,a Benzemától jobbra találhatóak pedig gyengébbek,vagy hasonló kaliberűek (ergo nem lennénk előrébb vele).

Suarez > Ibrahimovic > Van Persie > Agüero > Rooney > Falcao > Cavani > Lewandowski > El Shaarawy > Benzema > G. Rossi > Hulk > Tevez > Higuaín > David Villa > Torres > Balotelli > Dzeko > Forlán > Di Natale > Podolski > Llorente > Gomez

Tehát,nálam Suarez a jelenlegi legjobb csatár,akit el tudok képzelni a Real Madridban kilencesként. Ibrahimovic nálam azért nem a legjobb opció,mert már túl van a karrierje csúcsán. Van Persie-t nem kell bemutatni. Agüero számunkra csak egy álom,nem szeret minket. Rooney véleményem szerint nagyszerűen illene a Real Madridba,hatalmas munkabírása van,végig zakatolja a mérkőzéseket,ami Benzemáról nem mondható el. Van marketingértéke,és CR jó barátja.

Nyáron Suarezt akarok.
Szerintem Suarez/Rooney párosból jön valaki... :hmmm:
Mindkettő jó megoldás lenne.
El Sharawy jobb, mint Benzema... Mesélj még! :lol: Volt egy jó fél szezonja az embernek és ennyi. Podolski inkább szélső, Forlán meg már nem tényező 2-3 éve.

Amúgy meg Benzemáról elmondható, hogy végig zakatolja a meccseket. Nem ez vele a baj, hanem az, hogy súlytalan néha támadásban vagy szimplán rossz a helyzet kihasználása.

A múltkori meccsből meg kiindulva Ibra még beférne ide is. Látszott, hogy rengeteget lép vissza és ilyen leosztó szerepe is volt, mert Cavani és Lavezzi befelé húztak a szélről miközben Ibra visszalépett kérni. Amúgy nem kell, mert max 2 évre használható már, viszont az ára már nem lenne kedvező a számunkra.

Egyértelmű, hogy a Suárez, Agüero, Rooney 3-as az, aki ide tökéletesen passzolna, de a leigazolásuk nem az egyszerű kategóriába tartozik.

Más: Jesé elvileg hamis 9-es és őt kéne ott többet játszatni, jobban megnézni, hogy mit tud, bár a szélről volt eddig mindig meggyőzőbb.
Még másabb: Benzema nem tökéletes megoldás, de jó megoldás. A góllövéssel NINCS bajunk, a mentalitásával van egy kevés, mert játékban odatudja rakni magát. Én inkább Perezék helyében valami sasszemmel a fiatal feltörekvő játékosokra irányítanám a figyelmet és ilyenben gondolkoznék, aki itt lesz sztár, mint anno Higuaín.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Balii
Kedvenc játékosaid: CR7,R9,Roberto Carlos,Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Balii » 2014. január 6., hétfő 14:49

Természetesen én is Suareznek örülnék a legjobban de ha vezetői fejjel gondolkodok akkor lehet én inkább Rooneyra mennék rá.Ő tökéletes Benzema pótlás lenne hiszen most is majdnem 2x annyi assisztja van mint gólja ráadásul 1v1ben szerintem nagyon űbereli Benzemát ráadásul fele annyiba kerülne mint Suarez.
Bár pár évvel idősebb de az már szín tiszta rutin :)

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. január 6., hétfő 13:53

Tegnap vagy tegnapelott olvastam, hogy Suarez kivasarlasi ara 48 millio eurorol 85 milliora nott.
Ha van kivásárlási ár, és csak 85, akkor mi azt letesszük. Nem tudok mást elképzelni. Max akkor, ha a Falcao-Monaco dolog előre lett zsírozva, hogy Atletico ne verje ki a biztosítékot. De, ha tavaly nyáron nem lett Falcao lezsírozva, akkor idén esélytelen. Én Suarez párti vagyok, már akkor hozni kellett volna, mikor a Poolba ment, most meg már kötelező. Jelenleg a legjobb csatár, és a csúcsévei most jönnek.

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. január 6., hétfő 13:45

GT37 írta:Picit off: valamiért az a rossz előérzetem van, hogy a nyáron rá fogtok hajtani Paulinhóra vagy Dembélére...
A telegraph is lehozta már és a hathárom meg már átvette a hírt, hogy Carlo kiszemelte a brazilt.

Csatárkérdés nálam Luis hosszabbítása után egyértelmű hogy Falcao kell és sztem ő is jön. Bár nemhiszem ,hogy pénzre lenne szüksége a Monaconak, de több meccsen is bebizonyították, hogy megy nekik a kolumbiai nélkül is a pontszerzés amikor sérült volt. Vesznek helyette mást, Falcao meg átjön ide és játszhat a BL-ben is és magasabb célokért küzdhet.
iker-siker írta:A DC-n olvastam, hogy megint aktuális lett a Falcao téma. Szerintem az évtized biznisze lenne, ha télen kölcsönvennék. Pár millió euró meg a fizetése valahány százaléka, és ha meggyőzi a vezetőket nyáron van egy olyan játékosunk, aki bevált.
Sztárcsatár és a kölcsönvétel szó egy mondatban soha nem fogja megállni a helyét. Sztárcsatárokat csak MEGVENNI lehet, kölcsönözni nem. Télen meg főleg nem lesz jövés-menés megmondták már a Realnál.
Morata meg simán meglesz olyan szint mint a Soldado-Negredo most. 8 évvel idősebb a páros mint Morata. Simán érzek benne annyit, hogy elérje azt amiket ők. Előbb mindkettő egy Almeria-Getafe-ban voltak egyszem csatárként házi gólkirályok, majd Valencia és Sevillában lőttek 20+ gólokat a LaLigában.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. január 6., hétfő 13:37

Mindenképpen vennünk kell egy csatárt nyáron,és lehetőleg jobbat,mint Benzema.

Összegyűjtöttem pár nevet,és sorrendbe tettem őket. Benzema jelenti a jelenlegi színvonalat,az attól balra lévőket jobbnak,a Benzemától jobbra találhatóak pedig gyengébbek,vagy hasonló kaliberűek (ergo nem lennénk előrébb vele).

Suarez > Ibrahimovic > Van Persie > Agüero > Rooney > Falcao > Cavani > Lewandowski > El Shaarawy > Benzema > G. Rossi > Hulk > Tevez > Higuaín > David Villa > Torres > Balotelli > Dzeko > Forlán > Di Natale > Podolski > Llorente > Gomez

Tehát,nálam Suarez a jelenlegi legjobb csatár,akit el tudok képzelni a Real Madridban kilencesként. Ibrahimovic nálam azért nem a legjobb opció,mert már túl van a karrierje csúcsán. Van Persie-t nem kell bemutatni. Agüero számunkra csak egy álom,nem szeret minket. Rooney véleményem szerint nagyszerűen illene a Real Madridba,hatalmas munkabírása van,végig zakatolja a mérkőzéseket,ami Benzemáról nem mondható el. Van marketingértéke,és CR jó barátja.

Nyáron Suarezt akarok.
Szerintem Suarez/Rooney párosból jön valaki... :hmmm:
Mindkettő jó megoldás lenne.
:goat:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. január 6., hétfő 13:31

Géci írta:Hát, szerintem bejelentkezünk Suarezért, és amennyiben nagyon drága akkor nem lepne meg Rooney érkezése. Aguerora nem látok sok esélyt, Ibra meg jelenleg nem illik bele ebbe a gépezetbe, akár mennyire is csípem a tagot. Szerintem Suarez/Rooney párosból jön valaki... :hmmm:
Tegnap vagy tegnapelott olvastam, hogy Suarez kivasarlasi ara 48 millio eurorol 85 milliora nott.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 6., hétfő 13:27

Hát, szerintem bejelentkezünk Suarezért, és amennyiben nagyon drága akkor nem lepne meg Rooney érkezése. Aguerora nem látok sok esélyt, Ibra meg jelenleg nem illik bele ebbe a gépezetbe, akár mennyire is csípem a tagot. Szerintem Suarez/Rooney párosból jön valaki... :hmmm:

Wertz

HozzászólásSzerző: Wertz » 2014. január 6., hétfő 13:14

Idén is jól megy neki, 14 góllal vezeti az olasz góllövőlistát. Ha nem lenne ennyire rossz a térde, akkor szerintem is jó lenne ide

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2014. január 6., hétfő 13:05

Úgy vette meg a Fiorentina idén játszott rendesen, tegnap lerúgták és könnyen lehet, hogy idén már nem játszik.
Azt tudtam, hogy a villarealban komolyabban lesérült, azóta nem követtem.
Azt gondoltam talán helyre jött mostanra, de akkor nem úgy néz ki.
Nagy kár érte, pöpec kis játékos, pedig utálom az olaszokat.

oroszisti
Kedvenc játékosaid: Raúl,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2014. január 6., hétfő 13:02

Rossi tényleg jó de kb . ott lennénk vele mint egy Patoval sajnos :(
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 6., hétfő 13:00

Rossi? Időzített bomba a térde. Lesérült a Villarealban, felépült első meccsén visszasérült ugyanúgy, nem játszott másfél évet. Úgy vette meg a Fiorentina idén játszott rendesen, tegnap lerúgták és könnyen lehet, hogy idén már nem játszik.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. január 6., hétfő 12:56

reeed_ati írta:
A csatárkérdésről
Van még egy név, aki sztem ugyan nem lenne 90 millió, de igen csak jó barátságban van a lasztival.
Már a Villarealban is nagyon bírtam, csak sajnos volt egy komolyabb sérülése, ez eléggé betett neki...
Nem tudom mennyire jött helyre, de azért 14-et csak el rakott eddig és még mindig csak 26.
A Fejtoro topik arrebb van..

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2014. január 6., hétfő 12:53

A csatárkérdésről
Van még egy név, aki sztem ugyan nem lenne 90 millió, de igen csak jó barátságban van a lasztival.
Már a Villarealban is nagyon bírtam, csak sajnos volt egy komolyabb sérülése, ez eléggé betett neki...
Nem tudom mennyire jött helyre, de azért 14-et csak el rakott eddig és még mindig csak 26.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 6., hétfő 12:33

Teljes szívemből egyetértenék, ha nem lenne úgyis egy hiányzónk kkp poszton. Mivel szerintem a gyereken egy kölcsönadás sem segíthet, ezért én inkább maradjon, vészmegoldásnak jó, nyáron meg rendezzük ezt a posztot. Legalább is nagyon remélem, mert nincs rendezve idestova 10 éve.
Egyre inkább át kell értékelnem a Casemiroval kapcsolatban kialakított véleményem.Atr hittem ha megkapja a lehetősèget él majd vele,de úgylátszik nem,és bár én nem adtam fel a reményt,az,hogy beváltsa a hozzáfűzött reményeimet,az igen csekély...sajnos.Ha meg kölcsön adnánk,még az a kis motivácio is eltünne belőle,ami talán még így,hogy a Real Madrid keretének tagja,benne van.Ha van egyáltalán.Aztán eltűnne a süllyesztőbe....

A csatárkérdésről meg annyit,hogy mindegy melyik nagy spillert igazolnánk,rosszul nem járnànk egyikkels em...Suarez,Kun tudjuk mire képes,Rooney rutinja óriási,ráadásul nem kötött center hanem bejátsza a támadóharmadot.Falcao szintén nem kispályás.Itt már csak a pénz beszélne,Kun nem igen jönne a cityből,mi azt a fizut nem garantálnánk neki valszinű,Falcao sem kerülne kevésbe,az orosz tulaj sincs nagyon rászoroluva a pénzre,és a pool is megkérné Lali árát rendesen....Rooney meg már nem lesz fiatalabb,de mondjik egy két éves szerződés beleférne ésszerű áron...
Egyébként ha Morata tényleg menne,és nem gondolkodik Ancelotti Jesében mint center,esetleg át lehetne hozni Lukakut kölcsönbe...mèg a télen.Aztán nyáron a VB után igazolni egy csatárt...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

iker-siker
Kedvenc játékosaid: Ramos, Modric, Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: iker-siker » 2014. január 6., hétfő 11:31

Matic meg ha az a Matic a Benficaból,akire gondolok,nem hiszem hogy a dortmund szánna rá annyit amennyiért a portugálok adnák.Asszem érte amúgy is a manchester ácsingózna a hírek szerint....
Amit meg Klopp-ról mondasz,azt adom.Nem hiszem hogy èlete végéig a dortmundnál szeretne dolgozni,amennyire felkapott edző..(és nem ok nélkül)
Az a Matic. :D Szerintem sem költene rá annyi pénzt a Dortmund, de a hírekben szerepelt. Kicsit túl lett árazva ő is, ahogy az összes többi Benfica játékos. Klopp pedig a legjobb fiatal edző jelenleg, kíváncsi leszek mi lesz a következő állomása a Dortmund után.
Főként azzal kapcsolatba, hogy akarunk venni csatárt, és azt, hogy Morata a vezetőségnekk is kevés, de még Benya sorsa is kérdéses...
A DC-n olvastam, hogy megint aktuális lett a Falcao téma. Szerintem az évtized biznisze lenne, ha télen kölcsönvennék. Pár millió euró meg a fizetése valahány százaléka, és ha meggyőzi a vezetőket nyáron van egy olyan játékosunk, aki bevált. Ha meg nem, akkor lehet próbálkozni mással. Ezen felül egy pár Falcao mez is elmenne. Viszont ehhez az kell, hogy szerződtessék Balotellit elvileg. Moratanak meg a füstje nagyobb volt, mint a lángja. A Negredo - Soldado duó szintjét sosem fogja elérni, bár cáfoljon rám, de most az előtte említett bármelyik két játékost szívesebben látnám a helyén, mint őt, annak ellenére, hogy mindkettőjük esetén alig vártam, hogy eltiplizzenek innen.

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. január 6., hétfő 11:28

GT37 írta:Picit off: valamiért az a rossz előérzetem van, hogy a nyáron rá fogtok hajtani Paulinhóra vagy Dembélére...
nagyon remélem, hogy nem. :mrgreen:
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 6., hétfő 11:21

Én még mindig tartom, hogy a helyetekben kipróbálnám Iscót hamis kilencesként, a gyereknek valami hihetetlen labdaérzéke van, robbanékony, jól lát a pályán, különösen technikás és baromi jól passzol. Ha Ancelotti elbeszélget vele és megkéri, hogy ne tekeredjen rá olyan sokszor és olyan hosszan a labdára, akkor ez szerintem egy jó megoldás lehetne. De egy próbát mindenképpen megérne szvsz, mielőtt igazoltok egy méregdrága csatárt. :D
pheco írta:Csak az a baj, hogy Agüeroban sincs meg az a gyilkos ösztön a gólszerzésnél, mint mondjuk Falcaoban.
Agüeróban szerintem megvan, igaz, nem olyan mértékben, mint Falcaóban. És azért ő is nagyjából top5 csatár jelenleg. (Viszont Messi nagy haverja, úgyhogy remélem, nem sérti meg azzal a Bolhát, hogy hozzátok megy. :mrgreen: )

Meg mondjuk ő is eszméletlen drága lenne, ahogy nmate is írja.

Picit off: valamiért az a rossz előérzetem van, hogy a nyáron rá fogtok hajtani Paulinhóra vagy Dembélére...

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. január 6., hétfő 11:15

Ha szerintetek Suarez 80-90 milla, akkor Aguero (aki ott jól érzi magát) mennyi? A Cityt nem lehet pénzzel meghatni, csak a Poolt.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. január 6., hétfő 11:12

Igazából, ha olyan csatárt keresnénk, mint Benzema, akkor Agüero és Rooney jöhet szóba szerintem. Nekik is fekszik a kicsit visszavontabb szerep. Csak az a baj, hogy Agüeroban sincs meg az a gyilkos ösztön a gólszerzésnél, mint mondjuk Falcaoban. Lehet nem lennénk előrébb velük. Bár fejben erősebbek, mint Benzi, viszont Agüero játszott már a ligában és elég jól is, Rooneynak meg egy környezetváltozás nagyon kellene már. Én ebben a három játékosban gondolkodnék(Falcao/Agüero/Rooney).

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. január 6., hétfő 10:53

Suárez inkább belepasszolna a támadóhármasba, mint Falcao. Fiatalabb is, másrészt jobban megküzd a labdáért, asszisztokat is nagyon nagyokat tud tolni, szóval én őt preferálnám, csak a fél világ rajtunk nevetne,ha megint kiadnánk 80-90 milliót egy játékosra, márpedig őt ennyiért tudnánk elhozni. :roll:

Falcao is drága lenne, kegyetlen befejező ez tény, de majd ő visszamegy védekezni? Úgy ahogy teszi Benzema? Gólokra ittvan CR és úgynézki,hogy Bale. Egy összjátékban jó résztvevő, védekezésben aktív játékos kell csatár posztra nálunk.

Ibrahimovic, nekem egyik kedvencem, brutál,hogy milyen gólokat szerez és mindig benne van a veszély, jobbal, ballal, sarokkal, talppal, fejjel, vállal, kész bomba az a csávó, de nem hiszem,hogy ő megszakadna a csapatért, elsétálgatna a pályán, néha verne egy szép gólt, de ezenkívül sokra nem hiszem,hogy használnánk a cr-ibra-bale hármast meg a középpálya már nem bírná el.

Az az igazság,hogy egy játékos lenne (SZERINTEM) megfelelő csatárposztra, az Suárez, de ő olyan szinten drága, hogy abból a pénzből inkább jöjjön egy Gündogan(kíváncsi leszek a következő meccsekre a Dortmundnál, megfogom őket nézni, mivel visszatérhet úgynézki) és pár fiatal tehetség.

Tulajdonképpen nekünk Benzema a tökéletes csatár. Kár érte, nagyon nagy kár,hogy nem tudja állandósítani a jó formát. :(

A lényeg: Inkább igazolnék valami ígéretes tehetséget és a középpályát erősíteném meg, minthogy súlyos euró tízmilliókat fektetnék egy Suárez/Falcao/Ibra szintű csatárba.
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Vissza: