El Unico írta:Mindenképpen vennünk kell egy csatárt nyáron,és lehetőleg jobbat,mint Benzema.
Összegyűjtöttem pár nevet,és sorrendbe tettem őket. Benzema jelenti a jelenlegi színvonalat,az attól balra lévőket jobbnak,a Benzemától jobbra találhatóak pedig gyengébbek,vagy hasonló kaliberűek (ergo nem lennénk előrébb vele).
Suarez > Ibrahimovic > Van Persie > Agüero > Rooney > Falcao > Cavani > Lewandowski > El Shaarawy > Benzema > G. Rossi > Hulk > Tevez > Higuaín > David Villa > Torres > Balotelli > Dzeko > Forlán > Di Natale > Podolski > Llorente > Gomez
Tehát,nálam Suarez a jelenlegi legjobb csatár,akit el tudok képzelni a Real Madridban kilencesként. Ibrahimovic nálam azért nem a legjobb opció,mert már túl van a karrierje csúcsán. Van Persie-t nem kell bemutatni. Agüero számunkra csak egy álom,nem szeret minket. Rooney véleményem szerint nagyszerűen illene a Real Madridba,hatalmas munkabírása van,végig zakatolja a mérkőzéseket,ami Benzemáról nem mondható el. Van marketingértéke,és CR jó barátja.
Nyáron Suarezt akarok.
Szerintem Suarez/Rooney párosból jön valaki...
Mindkettő jó megoldás lenne.
El Sharawy jobb, mint Benzema... Mesélj még!

Volt egy jó fél szezonja az embernek és ennyi. Podolski inkább szélső, Forlán meg már nem tényező 2-3 éve.
Amúgy meg Benzemáról elmondható, hogy végig zakatolja a meccseket. Nem ez vele a baj, hanem az, hogy súlytalan néha támadásban vagy szimplán rossz a helyzet kihasználása.
A múltkori meccsből meg kiindulva Ibra még beférne ide is. Látszott, hogy rengeteget lép vissza és ilyen leosztó szerepe is volt, mert Cavani és Lavezzi befelé húztak a szélről miközben Ibra visszalépett kérni. Amúgy nem kell, mert max 2 évre használható már, viszont az ára már nem lenne kedvező a számunkra.
Egyértelmű, hogy a Suárez, Agüero, Rooney 3-as az, aki ide tökéletesen passzolna, de a leigazolásuk nem az egyszerű kategóriába tartozik.
Más: Jesé elvileg hamis 9-es és őt kéne ott többet játszatni, jobban megnézni, hogy mit tud, bár a szélről volt eddig mindig meggyőzőbb.
Még másabb: Benzema nem tökéletes megoldás, de jó megoldás. A góllövéssel NINCS bajunk, a mentalitásával van egy kevés, mert játékban odatudja rakni magát. Én inkább Perezék helyében valami sasszemmel a fiatal feltörekvő játékosokra irányítanám a figyelmet és ilyenben gondolkoznék, aki itt lesz sztár, mint anno Higuaín.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K