Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. január 6., hétfő 16:06

ericco írta:
torjack írta:Kapu környékén nem feltétlenül az lesz az első gondolata, hogy merre van CR, hanem hogy merre van a kapu.
Ez nem feltétlenül lenne rossz. Néha fájóan CR-t keresik a társak, olyankor is, amikor talán más jobb helyzetben van, vagy csak simán el kéne vállalni.

Nem hogy nem rossz, hanem kifejezetten jó lenne. Csak nem tudom CR mit szólna hozzá. Már legalábbis addig míg az első gólja nincs meg a meccsen.

Balii
Kedvenc játékosaid: CR7,R9,Roberto Carlos,Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Balii » 2014. január 6., hétfő 16:04

Savant írta:Egyik sem kell. Szólni kéne az Atletico dél-amerikai játékosfigyelőinek hogy hozzanak nekünk egy állat csatárt valami kis suskáért cserébe. Meg van oldva a csatárkérdés. Leigazoljuk 4 millióért, 2 év múlva ér 70-et. Brutál módon bele tudnak nyúlni a jóba.
Hát ez szépen és jól hangzik de valószínűleg a mi kiszemeltjein valamelyik kis madrid csapatban rúgják a bőrt akár Castilla akár a C keret.A másik dolog meg ismerve a Madridot nekünk sajnos soha nem ez volt a filozófiánk átigazolások terén,nekünk mindig a legdrágább kellet és valószínűleg most is az fog kelleni :kivagyhe:
Persze ez nem rossz dolog mert nem a mi pénzünket költik csak 1-2 esetet illetve embert eltekintve mi inkább a névre szoktunk menni mint fiatal tehetségre.
Mondjuk a mostaniakban szerencsére megvan mind 2 legalább is Carvajal és Iscoban Casemirot is szeretném ide sorolni de benne nem vagyok biztos.Talán Jesé lehet az első igazán 0-ról induló játékosunk aki később 50-60 milliókat ér majd

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 6., hétfő 15:59

Suareznek én is örülnék már... jó nem a szívem csücske, mert nem tetszik a viselkedése, de tény, hogy előrébb lépnénk vele. A csapat az első!

Viszont Rooney sem lenne olyan vészes. Ha nem lesz meg a BL hely, márpedig nem lesz... akkor könnyen léphet. 20-25 körül szerintem lehetne hozni.

Amúgy ma Szalai duplázott. Hozzuk vissza :mrgreen:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Savant
Kedvenc játékosaid: Carlos, Zidane, Ronaldo; Jordan, Shaq, Ibaka
Kedvenc csapatod: Madrid

HozzászólásSzerző: Savant » 2014. január 6., hétfő 15:49

Egyik sem kell. Szólni kéne az Atletico dél-amerikai játékosfigyelőinek hogy hozzanak nekünk egy állat csatárt valami kis suskáért cserébe. Meg van oldva a csatárkérdés. Leigazoljuk 4 millióért, 2 év múlva ér 70-et. Brutál módon bele tudnak nyúlni a jóba.
CRISTIANORONALDO

Ricsárd, Bayern-Barcelona BL elődöntő:
"A Barcelona nem szokott foglalkozni a játékvezetőkkel!"
:mrgreen:

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 6., hétfő 15:39

pheco írta:Rooneyt szerintem el lehetne hozni aránylag könnyen.
Főleg azért, mert már majdnem nyáron elment a MU-ból... Nagyon váltani szeretne, és CR-nek sem lenne idegen. Dupla tüdejű játékos, és elég hasznos... Szerintem 30-40 milláért lehetne hozni.
pheco írta:De szerintem Falcao lesz az elsőszámú célpont és jó drágán el is hozza Perez.
Amilyen fizut kap a Monacoba, biztos nem hagyja ott. Főleg, ha BL-t érő helyen végeznek, mert akkor meg főleg nem jön el.
Kerlon írta:Más: Jesé elvileg hamis 9-es és őt kéne ott többet játszatni, jobban megnézni, hogy mit tud, bár a szélről volt eddig mindig meggyőzőbb.
Ezt már rég meg nézném én is, és nagy rá a sansz, hogy lassan be is következik a kis spanyol formáját nézve. :shifty:

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2014. január 6., hétfő 15:31

torjack írta:Kapu környékén nem feltétlenül az lesz az első gondolata, hogy merre van CR, hanem hogy merre van a kapu.
Ez nem feltétlenül lenne rossz. Néha fájóan CR-t keresik a társak, olyankor is, amikor talán más jobb helyzetben van, vagy csak simán el kéne vállalni.
Merci Zizou!

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. január 6., hétfő 15:15

El Sharawy jobb, mint Benzema... Mesélj még! :lol: Volt egy jó fél szezonja az embernek és ennyi.
Nem véletlenül tettem közvetlenül Benzema mellé. Örülök,hogy csak egyedül a Milan játékosába sikerült belekötnöd. De hát,neked ilyen a stílusod,nehéz elfogadnod,hogy nekem ez a véleményem,neked meg az.

Egyébként Benzema 87-es születésű,Shaarawy meg 92-es... :roll: Szóval Shaarawy még fejlődhet,Benzema meg Madridban már nem igazán lesz sztár.
:goat:

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. január 6., hétfő 15:14

Rooneyt szerintem el lehetne hozni aránylag könnyen. Ugye SAF régóta szerette volna már Benzemát és nem hiszem, hogy nem lesz beleszólása egyáltalán az igazolásokba. RvP sem lesz fiatalabb, sokat sérült, jól jönne nekik Benzi. Akár simán a két játékos cseréjét is el tudom képzelni, esetleg mi mellé teszünk pár eurót, de ez sem feltétlen szükséges. De szerintem Falcao lesz az elsőszámú célpont és jó drágán el is hozza Perez.

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. január 6., hétfő 15:07

Balii írta:Természetesen én is Suareznek örülnék a legjobban de ha vezetői fejjel gondolkodok akkor lehet én inkább Rooneyra mennék rá.Ő tökéletes Benzema pótlás lenne hiszen most is majdnem 2x annyi assisztja van mint gólja ráadásul 1v1ben szerintem nagyon űbereli Benzemát ráadásul fele annyiba kerülne mint Suarez.
Bár pár évvel idősebb de az már szín tiszta rutin :)

A két játékos közti korkülönbség 15 hónap. CR-nek Rooney lehet jobban feküdne, már csak a közös manchesteri évek miatt is...meg egy hangyányit talán olcsóbb is. Plusz amíg jelenleg Bale és Benzema simán alárendelik magukat CR-nek, addig Suárezben nem vagyok annyira biztos. Az urunak lételeme a gólszerzés. Kapu környékén nem feltétlenül az lesz az első gondolata, hogy merre van CR, hanem hogy merre van a kapu. Az meg a portugálnak nem biztos, hogy tetszeni fog.
Plusz jó lenne a kp-ról sem elfelejtkezni. Az még mindig nem oké. Engem nem zavar, ha a két vadló mellett továbbra is Benzema, Jesé meg Isco lesz, a gólok most is jönnek, a Khedira-Casemiro duó egyike helyére kellene egy jobb...

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 6., hétfő 14:57

El Unico írta:Mindenképpen vennünk kell egy csatárt nyáron,és lehetőleg jobbat,mint Benzema.

Összegyűjtöttem pár nevet,és sorrendbe tettem őket. Benzema jelenti a jelenlegi színvonalat,az attól balra lévőket jobbnak,a Benzemától jobbra találhatóak pedig gyengébbek,vagy hasonló kaliberűek (ergo nem lennénk előrébb vele).

Suarez > Ibrahimovic > Van Persie > Agüero > Rooney > Falcao > Cavani > Lewandowski > El Shaarawy > Benzema > G. Rossi > Hulk > Tevez > Higuaín > David Villa > Torres > Balotelli > Dzeko > Forlán > Di Natale > Podolski > Llorente > Gomez

Tehát,nálam Suarez a jelenlegi legjobb csatár,akit el tudok képzelni a Real Madridban kilencesként. Ibrahimovic nálam azért nem a legjobb opció,mert már túl van a karrierje csúcsán. Van Persie-t nem kell bemutatni. Agüero számunkra csak egy álom,nem szeret minket. Rooney véleményem szerint nagyszerűen illene a Real Madridba,hatalmas munkabírása van,végig zakatolja a mérkőzéseket,ami Benzemáról nem mondható el. Van marketingértéke,és CR jó barátja.

Nyáron Suarezt akarok.
Szerintem Suarez/Rooney párosból jön valaki... :hmmm:
Mindkettő jó megoldás lenne.
El Sharawy jobb, mint Benzema... Mesélj még! :lol: Volt egy jó fél szezonja az embernek és ennyi. Podolski inkább szélső, Forlán meg már nem tényező 2-3 éve.

Amúgy meg Benzemáról elmondható, hogy végig zakatolja a meccseket. Nem ez vele a baj, hanem az, hogy súlytalan néha támadásban vagy szimplán rossz a helyzet kihasználása.

A múltkori meccsből meg kiindulva Ibra még beférne ide is. Látszott, hogy rengeteget lép vissza és ilyen leosztó szerepe is volt, mert Cavani és Lavezzi befelé húztak a szélről miközben Ibra visszalépett kérni. Amúgy nem kell, mert max 2 évre használható már, viszont az ára már nem lenne kedvező a számunkra.

Egyértelmű, hogy a Suárez, Agüero, Rooney 3-as az, aki ide tökéletesen passzolna, de a leigazolásuk nem az egyszerű kategóriába tartozik.

Más: Jesé elvileg hamis 9-es és őt kéne ott többet játszatni, jobban megnézni, hogy mit tud, bár a szélről volt eddig mindig meggyőzőbb.
Még másabb: Benzema nem tökéletes megoldás, de jó megoldás. A góllövéssel NINCS bajunk, a mentalitásával van egy kevés, mert játékban odatudja rakni magát. Én inkább Perezék helyében valami sasszemmel a fiatal feltörekvő játékosokra irányítanám a figyelmet és ilyenben gondolkoznék, aki itt lesz sztár, mint anno Higuaín.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Balii
Kedvenc játékosaid: CR7,R9,Roberto Carlos,Zidane

HozzászólásSzerző: Balii » 2014. január 6., hétfő 14:49

Természetesen én is Suareznek örülnék a legjobban de ha vezetői fejjel gondolkodok akkor lehet én inkább Rooneyra mennék rá.Ő tökéletes Benzema pótlás lenne hiszen most is majdnem 2x annyi assisztja van mint gólja ráadásul 1v1ben szerintem nagyon űbereli Benzemát ráadásul fele annyiba kerülne mint Suarez.
Bár pár évvel idősebb de az már szín tiszta rutin :)

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. január 6., hétfő 13:53

Tegnap vagy tegnapelott olvastam, hogy Suarez kivasarlasi ara 48 millio eurorol 85 milliora nott.
Ha van kivásárlási ár, és csak 85, akkor mi azt letesszük. Nem tudok mást elképzelni. Max akkor, ha a Falcao-Monaco dolog előre lett zsírozva, hogy Atletico ne verje ki a biztosítékot. De, ha tavaly nyáron nem lett Falcao lezsírozva, akkor idén esélytelen. Én Suarez párti vagyok, már akkor hozni kellett volna, mikor a Poolba ment, most meg már kötelező. Jelenleg a legjobb csatár, és a csúcsévei most jönnek.

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. január 6., hétfő 13:45

GT37 írta:Picit off: valamiért az a rossz előérzetem van, hogy a nyáron rá fogtok hajtani Paulinhóra vagy Dembélére...
A telegraph is lehozta már és a hathárom meg már átvette a hírt, hogy Carlo kiszemelte a brazilt.

Csatárkérdés nálam Luis hosszabbítása után egyértelmű hogy Falcao kell és sztem ő is jön. Bár nemhiszem ,hogy pénzre lenne szüksége a Monaconak, de több meccsen is bebizonyították, hogy megy nekik a kolumbiai nélkül is a pontszerzés amikor sérült volt. Vesznek helyette mást, Falcao meg átjön ide és játszhat a BL-ben is és magasabb célokért küzdhet.
iker-siker írta:A DC-n olvastam, hogy megint aktuális lett a Falcao téma. Szerintem az évtized biznisze lenne, ha télen kölcsönvennék. Pár millió euró meg a fizetése valahány százaléka, és ha meggyőzi a vezetőket nyáron van egy olyan játékosunk, aki bevált.
Sztárcsatár és a kölcsönvétel szó egy mondatban soha nem fogja megállni a helyét. Sztárcsatárokat csak MEGVENNI lehet, kölcsönözni nem. Télen meg főleg nem lesz jövés-menés megmondták már a Realnál.
Morata meg simán meglesz olyan szint mint a Soldado-Negredo most. 8 évvel idősebb a páros mint Morata. Simán érzek benne annyit, hogy elérje azt amiket ők. Előbb mindkettő egy Almeria-Getafe-ban voltak egyszem csatárként házi gólkirályok, majd Valencia és Sevillában lőttek 20+ gólokat a LaLigában.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. január 6., hétfő 13:37

Mindenképpen vennünk kell egy csatárt nyáron,és lehetőleg jobbat,mint Benzema.

Összegyűjtöttem pár nevet,és sorrendbe tettem őket. Benzema jelenti a jelenlegi színvonalat,az attól balra lévőket jobbnak,a Benzemától jobbra találhatóak pedig gyengébbek,vagy hasonló kaliberűek (ergo nem lennénk előrébb vele).

Suarez > Ibrahimovic > Van Persie > Agüero > Rooney > Falcao > Cavani > Lewandowski > El Shaarawy > Benzema > G. Rossi > Hulk > Tevez > Higuaín > David Villa > Torres > Balotelli > Dzeko > Forlán > Di Natale > Podolski > Llorente > Gomez

Tehát,nálam Suarez a jelenlegi legjobb csatár,akit el tudok képzelni a Real Madridban kilencesként. Ibrahimovic nálam azért nem a legjobb opció,mert már túl van a karrierje csúcsán. Van Persie-t nem kell bemutatni. Agüero számunkra csak egy álom,nem szeret minket. Rooney véleményem szerint nagyszerűen illene a Real Madridba,hatalmas munkabírása van,végig zakatolja a mérkőzéseket,ami Benzemáról nem mondható el. Van marketingértéke,és CR jó barátja.

Nyáron Suarezt akarok.
Szerintem Suarez/Rooney párosból jön valaki... :hmmm:
Mindkettő jó megoldás lenne.
:goat:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. január 6., hétfő 13:31

Géci írta:Hát, szerintem bejelentkezünk Suarezért, és amennyiben nagyon drága akkor nem lepne meg Rooney érkezése. Aguerora nem látok sok esélyt, Ibra meg jelenleg nem illik bele ebbe a gépezetbe, akár mennyire is csípem a tagot. Szerintem Suarez/Rooney párosból jön valaki... :hmmm:
Tegnap vagy tegnapelott olvastam, hogy Suarez kivasarlasi ara 48 millio eurorol 85 milliora nott.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 6., hétfő 13:27

Hát, szerintem bejelentkezünk Suarezért, és amennyiben nagyon drága akkor nem lepne meg Rooney érkezése. Aguerora nem látok sok esélyt, Ibra meg jelenleg nem illik bele ebbe a gépezetbe, akár mennyire is csípem a tagot. Szerintem Suarez/Rooney párosból jön valaki... :hmmm:

Wertz

HozzászólásSzerző: Wertz » 2014. január 6., hétfő 13:14

Idén is jól megy neki, 14 góllal vezeti az olasz góllövőlistát. Ha nem lenne ennyire rossz a térde, akkor szerintem is jó lenne ide

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2014. január 6., hétfő 13:05

Úgy vette meg a Fiorentina idén játszott rendesen, tegnap lerúgták és könnyen lehet, hogy idén már nem játszik.
Azt tudtam, hogy a villarealban komolyabban lesérült, azóta nem követtem.
Azt gondoltam talán helyre jött mostanra, de akkor nem úgy néz ki.
Nagy kár érte, pöpec kis játékos, pedig utálom az olaszokat.

oroszisti
Kedvenc játékosaid: Raúl,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2014. január 6., hétfő 13:02

Rossi tényleg jó de kb . ott lennénk vele mint egy Patoval sajnos :(
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 6., hétfő 13:00

Rossi? Időzített bomba a térde. Lesérült a Villarealban, felépült első meccsén visszasérült ugyanúgy, nem játszott másfél évet. Úgy vette meg a Fiorentina idén játszott rendesen, tegnap lerúgták és könnyen lehet, hogy idén már nem játszik.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Vissza: